fbpx

A Cardio Flavin 7+ kapszula a szív és keringés természetes védelmezője. Gazdag növényi flavonoidokban, cseresznye- és meggyszárból, valamint szívbarát gyógynövényekből készült (galagonya és kökény). A flavonoidok védelmet nyújtanak az érrendszernek, blokkolják a zsírsavak káros oxidációját, optimalizálják a koleszterinszintet, harcolnak az érelmeszesedés ellen, fokozzák az érfalak rugalmasságát és védelmet biztosítanak a vérrögképződés ellen.

Válassza a szív- és érrendszeri betegségek elkerülése érdekében vagy kiegészítő kezelésként a flavonoidok erejét a Cardio Flavin 7+ segítségével!

Flavonoidok: a természet titkos fegyverei az egészségért

Ez a természetben előforduló vegyületcsalád a színes növényi pigmentekben található, és nem csak a természet szépségét fokozza, hanem az egészségünket is. A flavonoidok antioxidáns tulajdonságukkal küzdenek a szabadgyökök ellen, támogatják a szív egészségét, és segítenek megelőzni a krónikus betegségek kialakulását. Ezenkívül a flavonoidok segítenek a gyulladások csökkentésében, erősítik az immunrendszert és javítják az agyműködést.

Válassza a természet adta megoldásokat, válassza a flavonoidokat!

A flavonoidok ereje a szív- és érrendszer védelmében

Ebben a rohanó világban, ahol a stressz mindennapjaink része, a flavonoidok a szívünk legjobb barátai lehetnek. Ezek a természetes vegyületek csodákat művelnek a sejtfalakban: gátolják a zsírsavak oxidációját, amelyek a koleszterinszint növekedéséhez vezethetnek. Ennek köszönhetően nem csak a koleszterinszintedet tartják ellenőrzés alatt, hanem a veszélyes érelmeszesedés kockázatát is mérsékelik.

De a jótékony hatásuk ezzel még nem ér véget! A flavonoidok növelik az érfalak rugalmasságát, ami az érrendszer egészségének alapvető eleme. Ráadásul ezek a kis hősök védőhatást is fejtenek ki a trombózis, azaz a vérrögképződés ellen. Védd szíved a természet erejével!

Flavonoidok a természetből a szív egészségéért!

Cseresznye- és meggyszár

Erősítik a szívműködést és védelmet nyújtanak az infarktus ellen. Hatóanyagai a procianidinek és flavonoidok kétségtelenül szerepet játszanak a főhatás kialakításában. A tudományos álláspont szerint a teljesítménycsökkenés, idős szív, szívtáji nyomó és szorító érzés, ritmuszavarok enyhe formájának kiegészítő kezeléseként jól alkalmazható.

Galagonya

Az a gyógynövény, amelyet a szív oxigénegyensúlyának javításával kapcsolatban, az első helyen kell említeni. Erősíti a túlfárasztott szívet, oxigénhez és glukózhoz segíti a szívizomzatot, szabályozza a szívritmust és mindezeken keresztül közvetve nyugtatólag, kiegyensúlyozólag hat. Enyhíti a szívtáji nyomás, szorító érzés, valamint a szívritmuszavarokat.

Kökény

A gyógyászatban szív- és érrendszeri betegségek kezelésére ajánlják, és használták már az ókorban is. Tisztítja a vért, és erősíti a szervezetet. Zsírcsökkentő, anyagcsere fokozó hatása révén enyhe fogyasztó, vizelethajtó, és vesetisztítóként is alkalmazható. Jelentős a C vitamin tartalma 60mg/100g, valamint különösen gazdag értékes gyümölcssavakban.

Cardio Flavin 7+ kapszula

Cardio Flavin 7+ kapszula

A Cardio Flavin 7+ kapszula növényi flavonoidok, cseresznye- és meggyszár, valamint gyógynövények szívműködést és keringést támogató komplexe.

Segít idős és öreg, fáradt, túlterhelt, stresszben élő, túlhajtott szívű embereknek, mert enyhíti az olyan panaszokat mint: teljesítőképesség-csökkenés, szívtáji nyomás és szorító érzés, valamint a szívritmuszavarok egy-egy formája. Válassza a szív- és érrendszeri betegségek elkerülése érdekében vagy kiegészítő kezelésként a flavonoidok erejét a Cardio Flavin 7+ segítségével!

Válassza a természetes, Cardio Flavin 7+ étrendkiegészítő kapszulát, amely...

Összetevők:
meggy-cseresznyeszár õrlemény, zselatin, feketecseresznye héj liofilizált õrlemény, szõlõ mag-héj liofilizált õrlemény, ribizli mag-héj liofilizált õrlemény, szeder mag-héj liofilizált õrlemény, bodza héj liofilizált õrlemény, szilva héj liofilizált õrlemény, almahéj liofilizált õrlemény, cirok mag-héj õrlemény, kökény liofilizált õrlemény, színezék (titán-dioxid)

Hatóanyag az ajánlott napi bevitelben
4 kapszulában:
Szőlőmag 100 mg
Össz polifenol: 26,6 mg
ebből: -flavonoid 18,6 mg

6 kapszulában:
Szőlőmag 150 mg
Össz polifenol: 39,9 mg
ebből: -flavonoid 27,9 mg

9 kapszulában:
Szőlőmag 225 mg
Össz polifenol: 59,58 mg
ebből: -flavonoid 41,85 mg

A leghatékonyabb eredmény elérése érdekében a termék folyamatos, kúraszerű (minimum 3-4 hónapos) fogyasztása ajánlott. Hosszú távú fogyasztását is javasoljuk, mert természetes összetevői jótékonyan hatnak a szervezetre, nem okoznak túladagolási tüneteket.

Javasolt fogyasztás: 2×2 kapszula/nap
Igény esetén és szükség szerint max.: 3×2-3 kapszula/nap

Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl. Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot!

Kiszerelések és csomagok

A  csomag tartalma:
– 3 doboz Cardio Flavin 7+ (90 db-os)

1 főre 67 napra elegendő (4 db kapszula/nap)

Most 26 400 Ft helyett mindössze

23 760 Ft!

Válassza a gazdaságosabb kedvezményesebb költséghatékonyabb 3 db-os csomagot, és takarítson meg 10%-ot!

Csak napi 355 Ft! Ez a legjobb ajánlat! 🙂

Cardio Flavin 7+ 90 db-os kiszerelés

A csomag tartalma:
– 1 doboz Cardio Flavin 7+ (90 db-os)

1 főre 22 napra elegendő (4 db kapszula/nap)

8 800 Ft

A Szívműködést és keringést támogató komplex - Cardio Flavin 7+ kapszula kiemelkedő minőségű és 100% természetes alapanyagokból készül, megfelel a legszigorúbb elvárásoknak és előírásoknak

Prémium gyártási környezet

A HACCP tanúsítvány magas minőségi, biztonsági kockázatelemző rendszer, ami az előírtaknak megfelelően biztosítja a termékgyártás rendezett, tiszta körülményeit.

Kimagasló gyártási minőség

GMP tanúsítvány garantálja a termékek helyes feldolgozási folyamatát, üzemeltetési gyakorlatát és a gyártási körülményekre vonatkozó szigorú szabályozást!

Állandó termék
minőség

Az ISO 9001:2009-es szabvány biztosítja a gyártó minőségbiztosítással és minőségirányítással kapcsolatos magas szintű elvárásainak való megfelelést.

Engedélyeztetett termékek

A összes termékünk a forgalomba helyezését az Országos Gyógyszerészeti és Élelmiszer-egészségügyi Intézet engedélyezte és szakvéleményezte.

FIGYELMEZTETÉS! A termékek alkalmazása előtt forduljon szakemberhez!

A jelenleg hatályos jogszabályokat betartva, a termékek egészségre gyakorolt hatásairól leírást nem közölhetnénk!
A könnyebb tájékozódásért, a termékekben található összetevők és hatóanyagok alapján az interneten megtalálható leírások alapján gyűjtöttünk össze rövid tájékoztatót!

Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek. Egyetlen termékünk sem helyettesíti a megfelelő szakorvosi diagnózist, és az esetleges gyógyszeres kezelést! Orvosi szakkezelésekkel kapcsolatos információt nem nyújtunk!

A webáruházban olvasható leírások nem a termékek reklámozását szolgálják, hanem a gyártó által adott általános tájékoztatók, illetve az interneten közzétett, az adott hatóanyagokról publikált cikkekből ollózott idézetek. A jogszabályok alapján, az étrend-kiegészítők nem alkalmasak betegségek, és a szervezet működési zavarainak gyógyítására. Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb) és reklámozásukra az élelmiszereknél megfogalmazott általános előírásokat kell alkalmazni.

Ennek megfelelően a termékek jelölése, megjelenítése és hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az étrend-kiegészítő betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van. Webáruházunk nem foglalkozik, nem foglalkozhat gyógyítással!
Amennyiben termékeinket gyógyászati céllal kívánja felhasználni, úgy előtte kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét.
Minden esetben figyelmesen olvassa el a termék csomagolásán lévő illetve a termékhez mellékelt tájékoztatót!

Konzultáljon kezelőorvosával, mielőtt bármiféle étrend-kiegészítőt fogyasztana: diagnózis felállítása az ő feladata!

Kosár