fbpx

Cinkkel a kiegyensúlyozott immunrendszerért a vírusfertőzések ellen

A cink létfontosságú nyomelem, több mint 300 enzim aktivitásához elengedhetetlen. A cinkhiány az immunsejtben működési zavart okoz, így nő a vírusok/bakteriumok fertőzési valószínűsége. A cink akadályozza a vírus szaporodását, csökkenti a tüdőkárosodást és minimalizálja a gyulladásokat.

Az alábbi oldalon megtudhatja mit okozhat a cink hiánya és miért érdemes minél hamarabb pótolni szervezetében. Az átolvasás körülbelül 5 percet vesz igénybe, de biztosítjuk, hogy nagyon hasznos ismeretekkel fog gazdagodni. Ha a cink jelentőségéről és hiányáról szóló részletes információk átolvasása helyett, azonnal a Double Zinc csomagjainkra kíváncsi, kattintson a megnézem gombra!

A Cink hiány árulkodó jelei

A cink mindenhol jelen van az emberi szervezetben, a sejteknek szüksége van erre az ásványi anyagra, hogy meg tudjanak küzdeni a baktériumokkal és vírusokkal. Ezen kívül hozzájárul a DNS javító folyamatokhoz is, ezáltal szabályozza a szervezet működését, segít a sebgyógyulásban, vagy éppen a szag- és ízérzékelésben.

A cink hiány tünete lehet: csökkent ellenállóképesség, megfázásra/megbetegedésekre való hajlam, fokozott fáradékonyság, elhúzodó sebgyógyulás, csökkenő étvágy, romló ízérzékelés, bőrgyulladás, hajhullás.

A cink nagyban befolyásolja a gyógyulási folyamatot vírusfertőzés esetén

A COVID-19 okozta citokinvihar 3 stádiuma – kattinson a képre a nagyításért!

A cink fogyasztása a fertőzés minden szakaszában jelentősen növeli a gyógyulás esélyét, minimalizálja a fertőzés kritikus lefolyását.

Fogyasztása kiegyensúlyozza az immunválaszt a vírusos megbetegedések során. Gátolja a gyulladást elősegítő citokinek (az immunsejtek közötti információátadást segítő fehérjemolekulák) felszabadulását, ami azért is nagyon hasznos, mert a súlyos COVID-19 fertőzés pontosan ezeknek a citokineknek köszönhető. Cinkpótlással a gyulladásos betegségek súlyos előrehaladása megelőzhető és visszafordítható, különösen a tüdőt érintő betegségek (mint a COVID-19) esetében.

A cink kiegyensúlyozza az immunválaszt a vírusfertőzés során, az AHCC és Quercetin pedig segíti a munkáját

AHCC

Az AHCC a shiitake gombából kinyert kémiai anyag, amely immunstimuláló hatásairól ismert és segíti a szervezetet a vírusfertőzések leküzdésében. Ez az anyag növeli a szervezetben lévő gyilkos sejtek számát (amelyek képesek felvenni a harcot a vírusok ellen), csökkenti a citokinek aktivitását, ezek által pedig hatékonyabban reagál az immunrendszer a fertőzésekre és emellett gátolja a daganatok fejlődését.

Segít megelőzni az influenzát, Japánban és Kínában a kemoterápiát AHCC-vel egészítik ki, hogy erősítsék az immunrendszert, ami gyengül a sugárterápia alkalmazása mellett.

Quercetin

A quercetin egy természetes, erős antioxidáns tartalmú flavonoid, amely kiemelt szerepet játszik a fertőzések megelőzésében és az emberi szervezetet támadó vírusok gyors leküzdésében, mivel akadályozza azok elszaporodását és gátolja fertőzőképességüket. Erősíti az immunrendszert és segíti annak védekezőképességét, támogatja az emésztőrendszer, a szív- és érrendszer, a szem és az idegrendszer egészséges működését.

Erőteljes antioxidáns hatású, amely kisöpri a szervezetből a káros szabadgyököket, ami az emberi sejtek anyagcseréjének mellékterméke. A szabadgyök károsíthatja az emberi DNS-t és fő okozója az öregedéssel együtt járó testi és agyi funkciók csökkenésének.

A Double Zinc két különböző összetevővel harcol a vírusfertőzés ellen

Ha szervezetünkben nem megfelelő a cink szintje, az rövid időn belül az immunrendszer gyengüléséhez, a fertőzésekre való hajlam növekedéséhez vezet.

A Double Zinc főbb hatásterületei:
– csökkentheti a vírus másolódását
– javítja a légutak falát borító nyákréteg mozgását
– erősíti a hámréteg épségét
– segít megőrizni a vírusellenes immunitást
– csillapítja a hipergyulladások kockázatát (citokin vihar)
– támogatja az antioxidáns hatásokat, és ezáltal
– csökkenti a tüdőkárosodást továbbá
– minimalizálja a másodlagos fertőzéseket.

A Double Zinc összetevői és hatóanyagai:

A Double Zinc két különböző összetevővel rendelkezik, így a cinket két különböző területen képes hasznosítani.

  1. Az EXC tégely esetében a cink, sejten kívüli  (azaz extracelluláris) állományba kerül hasznosulásra, fentebb kifejtett jótékony hatásai várhatóak. Továbbá ez a kapszula tartalmazza az immunsejteket támogató AHCC-t összetevőt is.
  2. Az INC (azaz intracelluláris), sejten belüli állományban kerül hasznosulásra. Ebben az esetben a cink antivirális elemként hasznosul, mivel a fentebb leírt módon a quercetin segítségével könnyen bejut a sejthártyán és képes egyes antivirális enzimeket semlegesíteni, erősíteni a nyálkahártyacsillókat.

Összetevők:
EXC kapszula: Bioflavonoid: 387,5 mg, ebből polifenol: 129,3 mg, ebből flavonoid: 90,52 mg, ebből rezveratrol: 0,124 mg, AHCC kivonat (50%) és élesztőextract (30%): 100 mg, ebből glükánok: 30,4 mg, cink: 10,5 mg,
INC kapszula: bioflavonoid: 340 mg, ebből polifenol: 113,42 mg, ebből flavonoid: 79,42 mg, ebből quercetin: 39,2 mg, ebből rezveratrol: 0,108 mg (NRV 105).

Adagolása: napi 1-1 kapszula mindkét tégelyből (igény esetén maximum napi 2-2 kapszula)

FIGYELEM FONTOS: a legjobb eredmények elérése érdekében legalább 90 napig javasoljuk a szedését, ezért nagyobb kiszerelésben 20% kedvezménnyel rendelheti meg.

A Double Zinc kapszuláink kiemelkedő minőségű és 100% természetes alapanyagokból készül, megfelel a legszigorúbb elvárásoknak és előírásoknak.

Garantáltan tiszta és rendezett gyártási környezet: a szennyeződések kizárva, Önt nem érhetik meglepetések! Ennek bizonyítéka HACCP tanúsítványunk, amely egy olyan magas minőségi és biztonsági kockázatelemző rendszer, ami az előírtaknak megfelelően biztosítja a termék előállításának rendezett, tiszta körülményeit.

A garancia, hogy folyamatosan, kimagasló minőségben készülnek termékeink a gyártósorokon! GMP tanúsítványunk, azaz „jó gyártási gyakorlat” kezeskedik efelől, amely a helyes feldolgozási folyamatokra és üzemeltetési gyakorlatra, gyártási körülményekre vonatkozó szigorú szabályozás! Enélkül szabályozatlan volna afolyamat, amely a termék útját végigkíséri, az alapanyagok előkészítésétől, a csomagolásig.

Termékeink állandó, kiemelkedő minősége garantált: így nem fordulhat elő, hogy alacsonyra kerül a mérce – Önt nem érheti csalódás! Az ISO 9001:2009-es szabvány biztosítja a gyártó minőségbiztosítással és minőségirányítással kapcsolatos magas szintű elvárásainak való megfelelést.

Ez a termék NEM „megfoghatatlan”! Termékünk forgalomba helyezését az Országos Gyógyszerészeti és Élelmiszer-egészségügyi Intézet engedélyezte és szakvéleményezte, így az Ön számára is elérhetővé vált ez a tesztelt, garantáltan adalék- és konzerváló anyagoktól mentes termék.

NE MENJEN EL ÜRES KÉZZEL!

Meglephetjük egy 1500 Ft értékű ajándékkal?

Meg szeretnénk lepni Önt ezüstkolloidos Silver folyékony szappanunkkal, melynek minden háztartásban ott a helye, hiszen összetevői révén természetes úton pusztítja el a vírusokat és baktériumokat!

 

Adja meg email címét és mi máris küldjük a kuponkódot, amivel Öné lehet az ajándék szappan.