fbpx

Mennyire ismeri Ön a C- és D-vitamin egészségre gyakorolt jótékony hatását és együttes erejüket a járványok és vírusok megelőzésében? Az alábbi oldal átolvasása körülbelül 5 percet vesz igénybe, de biztosítjuk, hogy nagyon hasznos ismeretekkel fog gazdagodni.

Az alacsony D-vitamin szint gyengíti az immunrendszert

Magyarországon a felnőttek 94%-a D-vitamin hiányban szenved, ami számos betegségre fogékonyabbá teheti az embert! Alacsony D-vitamin szintnél könnyebben betegítenek meg a vírusok, baktériumok és gombák. Ebben az esetben kétszer akkor a vírus és egyéb légúti fertőzés valószínűsége és ötször több lehet a beteg napok száma.

A nyáron 10-30 perc napon töltött idő is elég lehet a megfelelő mennyiségű D-vitamin termélődésének az emberi szervezetben, azonban télen szükség van a napsütés pótlására.

Az optimálisan tartott D-vitamin szint továbbá javítja…

…az életminőséget, meghosszabíthatja az élettartamot. Mindezek mellett az emberi szervezetnek szüksége van a napfény vitaminra:

  • a csontok, fogak egészségének fenntartásához,
  • hatással van az agy és az idegrendszer megfelelő működésére,
  • szabályozza az inzulinszintet,
  • támogatja a szív, az érrendszer, tüdő egészségét,
  • csökkenti a rákos megbetegedések kockázatát,
  • csökkentheti a csontritkulás kockázatát.

Tisztán látszik tehát, hogy kiemelt fontosságú a D-vitamin pótlása!

A termék másik fő összetevőjét, a C-vitamint pedig a szervezet
nem tudja tárolni, ezért fontos a folyamatos pótlás

C-vitamin (másnéven aszkorbinsav) fokozza az immunrendszer működését, növeli a fehérvérsejtek számát és ezzel együtt élénkíti őket, amelyek így könnyebben és gyorsabban fel tudják venni a harcot a fertőzésekkel és kórokozokkal. Emeli a szervezet ellenállóképességét, gyulladásgátló hatással bír és segít a vörösvérsejtek termelésében, továbbá segít a regenerációban.

rendszeres C-vitamin bevitelre minden életkorban szükség van, de járványok időszakában fokozott figyelmet kell fordítani rá, hogy az emberi szervezet ellenállóbbá váljon a fertőzésekkel szemben.

Double Immun C+D-vitamin bioflavonoidokkal

Az erős immunrendszerért

A nagy dózisú C+D-vitamin tartalmú Double Immun immunerősítő kapszulaegyüttes hatását még további bioflavonoidokkal és 84 féle ásványi anyaggal erősítették. Így Ön egyszerűen már napi 2 db kapszulával erősítheti szervezetét mindennap, nem szükséges egyszerre 4-5 vagy több db-ot bevennie.

100% természetes Double Immun C+D, amely segít...

Összetevők: C-vitamin (L-aszkorbinsav), Flavin7 Bioflavonoid complex (vörös szőlő mag-héj szárítmány, cirok mag-héj szárítmány, feketeszeder mag-héj szárítmány, feketecseresznye héj szárítmány, feketeribizli mag-héj szárítmány, pirosribizli mag-héj szárítmány, szilva héj szárítmány, almahéj szárítmány), Mineral Complex Pure Crystal 120TM (klorid, magnézium, szulfát, nátrium, kálium, bór, kalcium), D-vitamin (kole-kalciferol), kapszula borítása: zselatin, színezék: titán-dioxid.

Napi 2 db kapszula hatóanyagtartalma:

  • 4 000 NE D-vitamin
  • 1 000 mg C-vitamin
  • 500 mg Bioflavonoid komplex

Mint minden anyagnak, amit a szervezetünkbe beviszünk, a Double Immun C+D-nek is időre van szüksége, hogy teljes hatását a lehető legjobban kifejtse. Ezért a legjobb eredmények elérése érdekében nagyobb kiszerelésben a terméket kedvezménnyel rendelheti meg.

Javasolt fogyasztás: 2 kapszula/nap
Igény esetén max.: 2×2 kapszula/nap

Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl. Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot!

Kiszerelések és csomagok

Tartalma:
– 2 doboz C- és D-vitamin komplex – Double Immun (4x120db)

1 főre 240 napra elegendő (2 db kapszula/nap)

Most 31 580 Ft helyett mindössze

25 290 Ft!

Válassza a gazdaságosabb kedvezményesebb költséghatékonyabb 2 dobozos csomagot, és takarítson meg 20%-ot!

Csak napi 65 Ft! Ez a legjobb ajánlat! 🙂

C- és D-vitamin komplex - Double Immun (2x120db)

Tartalma:
– 2 doboz C- és D-vitamin komplex – Double Immun (2x120db)

1 főre 120 napra elegendő (2 db kapszula/nap)

Ára: 15 790 Ft

C- és D-vitamin komplex - Double Immun (120db)

Tartalma:
– 1 doboz C- és D-vitamin komplex – Double Immun (120db)

1 főre 60 napra elegendő (2 db kapszula/nap)

Ára: 7 895 Ft

A Double Immun C+D termékcsaládunk kiemelkedő minőségű és 100% természetes alapanyagokból készül, megfelel a legszigorúbb elvárásoknak és előírásoknak.

Garantáltan tiszta és rendezett gyártási környezet: a szennyeződések kizárva, Önt nem érhetik meglepetések! Ennek bizonyítéka HACCP tanúsítványunk, amely egy olyan magas minőségi és biztonsági kockázatelemző rendszer, ami az előírtaknak megfelelően biztosítja a termék előállításának rendezett, tiszta körülményeit.

A garancia, hogy folyamatosan, kimagasló minőségben készülnek termékeink a gyártósorokon! GMP tanúsítványunk, azaz „jó gyártási gyakorlat” kezeskedik efelől, amely a helyes feldolgozási folyamatokra és üzemeltetési gyakorlatra, gyártási körülményekre vonatkozó szigorú szabályozás! Enélkül szabályozatlan volna afolyamat, amely a termék útját végigkíséri, az alapanyagok előkészítésétől, a csomagolásig.

Termékeink állandó, kiemelkedő minősége garantált: így nem fordulhat elő, hogy alacsonyra kerül a mérce – Önt nem érheti csalódás! Az ISO 9001:2009-es szabvány biztosítja a gyártó minőségbiztosítással és minőségirányítással kapcsolatos magas szintű elvárásainak való megfelelést.

Ez a termék NEM „megfoghatatlan”! Termékünk forgalomba helyezését az Országos Gyógyszerészeti és Élelmiszer-egészségügyi Intézet engedélyezte és szakvéleményezte, így az Ön számára is elérhetővé vált ez a tesztelt, garantáltan adalék- és konzerváló anyagoktól mentes termék.

Kosár