fbpx
quercetin

Nagy dózisú C és D vitamin erős antioxidáns hatású Quercetinnel, plusz echinaceával

Biztosan jól ismeri már a C- és D-vitamin egészségre gyakorolt jótékony hatását. De hallott már a quercetinről? A quercetin egy természetes, erős antioxidáns tartalmú flavonoid, amely kiemelt szerepet játszik a fertőzések megelőzésében és az emberi szervezetet támadó vírusok gyors leküzdésében, mivel akadályozza azok elszaporodását és gátolja fertőzőképességüket. Erősíti az immunrendszert és segíti annak védekezőképességét, támogatja az emésztőrendszer, a szív- és érrendszer, a szem és az idegrendszer egészséges működését.

Az alábbi oldal átolvasás körülbelül 5 percet vesz igénybe, de biztosítjuk, hogy nagyon hasznos ismeretekkel fog gazdagodni. Ha a quercetinről és a C- és D-vitamin együttes hatékonyságáról szóló részletes információk átolvasása helyett, azonnal a Double Immun nagy dózisú C+D vitamin+Echinacea erős antioxidáns tartalmú Quercetinnel kapszulacsomagunkra kíváncsi , kattintson a megnézem gombra!

Quercetin = növényekből nyert természetes flavonoid

A quercetin kiemelkedően értékes flavonoid, amely gyümölcsökben és zöldségekben egyaránt megtalálható. Növényi pigmentnek is nevezik, mert hozzájárul a növények, gyümölcsök színéhez.

A flavonoidok pedig, köztük a rendkívűl erős antoxidáns tartalmú quercetin komoly szerepet játszanak például a rákos megbetegedések megelőzésében, de megakadályozza a hisztamin, azaz az allergiát és gyulladást okozó anyagok termelődését is a szervezetben.

A quercetin az emberi szervezet védelmének kulcsa a vírusok ellen

A quercetin védelmet nyújt a vírusok ellen úgy, hogy annak szaporodását a szervezetben gátolja, továbbá megakadályozza azt, hogy más sejteket fertőzzön meg.

Erőteljes antioxidáns hatású, amely kisöpri a szervezetből a káros szabadgyököket, ami az emberi sejtek anyagcseréjének mellékterméke. A szabadgyök károsíthatja az emberi DNS-t és fő okozója az öregedéssel együtt járó testi és agyi funkciók csökkenésének. Továbbá számos krónikus betegség (pl.: daganatos betegségekben, immunrendszerrel kapcsolatos elváltozásokban, zsírmájban, epekőbetegségben, gyulladásos bélbetegségekben, vastagbél-rákban) kialakulásában jelentős szerepe van a szabad gyök–antioxidáns egyensúly eltolódásának.

 

Már ma el szeretném kezdeni immunrendszerem erősítését és ehhez a nagy dózisú
C+D vitamin+Echinacea erős antioxidáns tartalmú Quercetinnel kapszulacsomagot választom!

A quercetin továbbá segíthet…

…az emésztőrendszer, a szív- és érrendszer, a szem, az anyagcsere, a kiválasztórendszer, az idegrendszer egészségének megőrzésében.

Részletesen a quercetin hatásairól:

 • hozzájárul a szív- és érrendszer egészségéhez, növelheti a várható élettartamot;
 • segíthet meggátolni a trombózis kialakulását;
 • csökkenti a gyulladást a szervezetben;
 • segíthet meggátolni az epekő kialakulását;
 • enyhítheti az asztmát;
 • antioxidáns hatása révén segít a magas vérnyomás leküzdésében azzal, hogy védi és segíti a szívet egészségesen megőrizni;
 • segít nyugodtabban és mélyebben aludni. Ezáltal az álmatlanság és a testsúlyingadozás is kezelhetőbbé válik, mivel aki kevesebbet alszik, könnyebben szed fel súlyt;
 • fogyasztása nőknél segít a menstruációs görcsök megszüntetésében.

Quercetin+Echinacea+C-vitamin+D-vitamin
együtt veszik fel a harcot a vírusok ellen

Az immunerősítés most még fontosabb ebben a vírusokkal teli időszakban, hiszen extra védelemmel kell ellátni az emberi szervezetet annak érdekében, hogy a fertőzések elkerülhetővé válljanak vagy gyorsabban leküzdhetőek legyenek.

A Double Immun quercetinnel hatóanyagai és mennyiségük 2 db kapszulában:

 • 100 mg quercetin
 • 1 000 mg C-vitamin
 • 4 000 NE D-vitamin
 • 50 mg echinacea
 • 300 mg bioflavonoidok

Összetevők: C-vitamin, D-vitamin, quercetin (kvercetin), kasvirág (echinacea), Flavin 7 bioflavonoid komplex (vörös szőlő mag-héj szárítmány, feketeszeder mag-héj szárítmány, feketecseresznye héj szárítmány, feketeribizli mag-héj szárítmány, pirosribizli mag-héj szárítmány, szilva héj szárítmány, almahéj szárítmány), zselatin kapszula

Adagolása: napi 2 db, igény esetén maximum 2×2 db kapszula (14 éves korig elegendő a napi ajánlott mennyiség fele, vagyis napi 1 db kapszula)

quercetin

Védelem az egész család számára, gondoljunk szüleink, nagyszüleink egészségvédelmére is!

A járványok baljós időszaka miatt állítottuk össze kapszulacsomagunkat, hogy Ön extra védelemmel tudja ellátni családja és a saját immunrendszerét egyaránt. Napi 2 db kapszulával ellenállóbbá teheti saját szervezetét és azokét, akik fontosak Önnek.

FIGYELEM FONTOS: a legjobb eredmények elérése érdekében legalább 60 napig javasoljuk a szedését, ezért nagyobb kiszerelésben az alábbi kedvezménnyel rendelheti meg.

Családi kapszulacsomag

Tartalma: 

2 db 2×120 db-os Double Immun quercetinnel (1 főre 240 napra, 4 fő részére 60 napra elegendő)

+ajándék: Ezüstkolloidos Silver folyékonyszappan a baktériummentes kezekért

Válassza a magas hatóanyag tartalmú Quercetin+C-vitamin+D-vitamin kapszulacsomagunkat echinaceával, hogy Ön extra védelemmel tudja ellátni szervezetét a járványok idején is!

Rendelje meg kedvezményes családi csomagunkat, gondoskodjon szerettei egészségvédelméről még ma!

quercetin

Double Immun Quercetin+C-vitamin+D-vitamin
(2×120 db)

Amennyiben nem szeretné családi immunerősítő kapszulacsomagunkat a Silver folyékony szappannal, választhatja 2×120 db-os kiszerelést is.

Double Immun Quercetin+C-vitamin+D-vitamin
(120 db)

Amennyiben először csak kipróbálni szeretné a Double Immun Quercetin kapszulát választhatja a 60 napra elegendő 120 db-os kiszerelést is.

A Double Immun termékcsaládunk kiemelkedő minőségű és 100% természetes alapanyagokból készül, megfelel a legszigorúbb elvárásoknak és előírásoknak.

Garantáltan tiszta és rendezett gyártási környezet: a szennyeződések kizárva, Önt nem érhetik meglepetések! Ennek bizonyítéka HACCP tanúsítványunk, amely egy olyan magas minőségi és biztonsági kockázatelemző rendszer, ami az előírtaknak megfelelően biztosítja a termék előállításának rendezett, tiszta körülményeit.

A garancia, hogy folyamatosan, kimagasló minőségben készülnek termékeink a gyártósorokon! GMP tanúsítványunk, azaz „jó gyártási gyakorlat” kezeskedik efelől, amely a helyes feldolgozási folyamatokra és üzemeltetési gyakorlatra, gyártási körülményekre vonatkozó szigorú szabályozás! Enélkül szabályozatlan volna afolyamat, amely a termék útját végigkíséri, az alapanyagok előkészítésétől, a csomagolásig.

Termékeink állandó, kiemelkedő minősége garantált: így nem fordulhat elő, hogy alacsonyra kerül a mérce – Önt nem érheti csalódás! Az ISO 9001:2009-es szabvány biztosítja a gyártó minőségbiztosítással és minőségirányítással kapcsolatos magas szintű elvárásainak való megfelelést.

Ez a termék NEM „megfoghatatlan”! Termékünk forgalomba helyezését az Országos Gyógyszerészeti és Élelmiszer-egészségügyi Intézet engedélyezte és szakvéleményezte, így az Ön számára is elérhetővé vált ez a tesztelt, garantáltan adalék- és konzerváló anyagoktól mentes termék.