fbpx

Biztosan jól ismeri már a C- és D-vitamin egészségre gyakorolt jótékony hatását. De hallott már a quercetinről? A quercetin egy természetes, erős antioxidáns tartalmú flavonoid, amely kiemelt szerepet játszik a fertőzések megelőzésében és az emberi szervezetet támadó vírusok gyors leküzdésében, mivel akadályozza azok elszaporodását és gátolja fertőzőképességüket. Erősíti az immunrendszert és segíti annak védekezőképességét, támogatja az emésztőrendszer, a szív- és érrendszer, a szem és az idegrendszer egészséges működését.

Quercetin = növényekből nyert természetes flavonoid

quercetin kiemelkedően értékes flavonoid, amely gyümölcsökben és zöldségekben egyaránt megtalálható. Növényi pigmentnek is nevezik, mert hozzájárul a növények, gyümölcsök színéhez.

A flavonoidok pedig, köztük a rendkívűl erős antoxidáns tartalmú quercetin komoly szerepet játszanak például a rákos megbetegedések megelőzésében, de megakadályozza a hisztamin, azaz az allergiát és gyulladást okozó anyagok termelődését is a szervezetben.

A quercetin az emberi szervezet védelmének kulcsa a vírusok ellen

A quercetin védelmet nyújt a vírusok ellen úgy, hogy annak szaporodását a szervezetben gátolja, továbbá megakadályozza azt, hogy más sejteket fertőzzön meg.

Erőteljes antioxidáns hatású, amely kisöpri a szervezetből a káros szabadgyököket, ami az emberi sejtek anyagcseréjének mellékterméke. A szabadgyök károsíthatja az emberi DNS-t és fő okozója az öregedéssel együtt járó testi és agyi funkciók csökkenésének. Továbbá számos krónikus betegség (pl.: daganatos betegségekben, immunrendszerrel kapcsolatos elváltozásokban, zsírmájban, epekőbetegségben, gyulladásos bélbetegségekben, vastagbél-rákban) kialakulásában jelentős szerepe van a szabad gyök–antioxidáns egyensúly eltolódásának.

A Quercetin továbbá segíthet…

Részletesen a quercetin hatásairól:

 • hozzájárul a szív- és érrendszer egészségéhez, növelheti a várható élettartamot;
 • segíthet meggátolni a trombózis kialakulását;
 • csökkenti a gyulladást a szervezetben;
 • segíthet meggátolni az epekő kialakulását;
 • enyhítheti az asztmát;
 • antioxidáns hatása révén segít a magas vérnyomás leküzdésében azzal, hogy védi és segíti a szívet egészségesen megőrizni;
 • segít nyugodtabban és mélyebben aludni. Ezáltal az álmatlanság és a testsúlyingadozás is kezelhetőbbé válik, mivel aki kevesebbet alszik, könnyebben szed fel súlyt;
 • fogyasztása nőknél segít a menstruációs görcsök megszüntetésében.

Quercetin+Echinacea+C-vitamin+D-vitamin
együtt veszik fel a harcot a vírusok ellen

Quercetin és echinacea

A quercetin megakadályozza a vírusok replikációs folyamatát (nem hagyja őket, hogy tovább szaporodjanak a szervezetben), továbbá gátolja a vírus más sejteket fertőzzön meg. Az echinacea erősíti az immunrendszert és véd a baktériumok, gombák, vírusok ellen. Influenza, légúti fertőzések, megfázás esetén képes a felépülés idejét lerövidíteni.

D-vitamin

A D-vitaminnak önmagában ugyan nincsen vírusellenes hatása, de nagyban hozzájárul az immunrendszer erősítéséhez, amire most óriási szükség van a fertőzés leküzdése érdekében. Ezért is van az, hogy télen, amikor kevés napsütés éri az embert könnyebben kapja el a vírusos és bakteriális fertőzéseket.

C-vitamin

A C-vitamin (aszkorbinsav) fokozza az immunrendszer működését, növeli a fehérvérsejtek számát és ezzel együtt élénkíti őket, amelyek így könnyebben és gyorsabban fel tudják venni a harcot a fertőzésekkel és kórokozokkal.

Double Immun Quercetinnel és bioflavonoidokkal

Az erős immunrendszerért vírusok ellen

A nagy dózisú C+D-vitamin tartalmú Double Immun Quercetin immunerősítő kapszulaegyüttes hatását még további bioflavonoidokkal és 84 féle ásványi anyaggal erősítették. 

Így Ön egyszerűen már napi 2 db kapszulával erősítheti szervezetét mindennap, nem szükséges egyszerre 4-5 vagy több db-ot bevennie.

100% természetes Double Immun Quercetin, amely segít...

Összetevők: C-vitamin, D-vitamin, quercetin (kvercetin), kasvirág (echinacea), Flavin 7 bioflavonoid komplex (vörös szőlő mag-héj szárítmány, feketeszeder mag-héj szárítmány, feketecseresznye héj szárítmány, feketeribizli mag-héj szárítmány, pirosribizli mag-héj szárítmány, szilva héj szárítmány, almahéj szárítmány), zselatin kapszula

A Double Immun quercetinnel hatóanyagai és mennyiségük 2 db kapszulában:

 • 100 mg quercetin
 • 1 000 mg C-vitamin
 • 4 000 NE D-vitamin
 • 50 mg echinacea
 • 300 mg bioflavonoidok

Mint minden anyagnak, amit a szervezetünkbe beviszünk, a Double Immun Quercetin-nek is időre van szüksége, hogy teljes hatását a lehető legjobban kifejtse. Ezért a legjobb eredmények elérése érdekében nagyobb kiszerelésben a terméket kedvezménnyel rendelheti meg.

Javasolt fogyasztás: 2 kapszula/nap
Igény esetén max.: 2×2 kapszula/nap

Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl. Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot!

Fogyasztók visszajelzései

K. Detty
K. Detty
Tovább olvasom
Nálunk a család felnőtt tagjai használják,már a második 4-es csomag fogy..Nagyon jó a quercentin,gyulladáscsökkentő..a c és d vitamin is megfelelő mennyiségben van benne..(cink az amit mi meg szedunk melle) Remelem segítettem 🙂
B. Eszter
B. Eszter
Tovább olvasom
Ezek nagyon jók!
Előző
Következő

Kiszerelések és csomagok

A csomag tartalma:
– 2 db Double Immun Quercetinnel (2x120db)

1 főre 240 napra elegendő (2 db kapszula/nap)

Most 38 580 Ft helyett mindössze

30 890 Ft!

Válassza a gazdaságosabb kedvezményesebb költséghatékonyabb 2 dobozos csomagot, és takarítson meg 20%-ot!

Csak napi 103 Ft! Ez a legjobb ajánlat! 🙂

Double Immun Quercetinnel (2x120db)

Tartalma:
– 2 db Double Immun Quercetin (2x120db)

1 főre 120 napra elegendő (2 db kapszula/nap)

Ára: 19 290 Ft

1 db Double Immun Quercetinnel (120db)

Tartalma:
– 1 db Double Immun Quercetin (120db)

1 főre 60 napra elegendő (2 db kapszula/nap)

Ára: 11 590 Ft

A Double Immun Quercetin kiemelkedő minőségű és 100% természetes alapanyagokból készül, és megfelel a legszigorúbb elvárásoknak és előírásoknak

Garantáltan tiszta és rendezett gyártási környezet: a szennyeződések kizárva, Önt nem érhetik meglepetések! Ennek bizonyítéka HACCP tanúsítványunk, amely egy olyan magas minőségi és biztonsági kockázatelemző rendszer, ami az előírtaknak megfelelően biztosítja a termék előállításának rendezett, tiszta körülményeit.

A garancia, hogy folyamatosan, kimagasló minőségben készülnek termékeink a gyártósorokon! GMP tanúsítványunk, azaz „jó gyártási gyakorlat” kezeskedik efelől, amely a helyes feldolgozási folyamatokra és üzemeltetési gyakorlatra, gyártási körülményekre vonatkozó szigorú szabályozás! Enélkül szabályozatlan volna afolyamat, amely a termék útját végigkíséri, az alapanyagok előkészítésétől, a csomagolásig.

Termékeink állandó, kiemelkedő minősége garantált: így nem fordulhat elő, hogy alacsonyra kerül a mérce – Önt nem érheti csalódás! Az ISO 9001:2009-es szabvány biztosítja a gyártó minőségbiztosítással és minőségirányítással kapcsolatos magas szintű elvárásainak való megfelelést.

Ez a termék NEM „megfoghatatlan”! Termékünk forgalomba helyezését az Országos Gyógyszerészeti és Élelmiszer-egészségügyi Intézet engedélyezte és szakvéleményezte, így az Ön számára is elérhetővé vált ez a tesztelt, garantáltan adalék- és konzerváló anyagoktól mentes termék.

Kosár