fbpx
quercetin

Nagy dózisú C és D vitamin erős antioxidáns hatású Quercetinnel, plusz echinaceával

Biztosan jól ismeri már a C- és D-vitamin egészségre gyakorolt jótékony hatását. De hallott már a quercetinről? A quercetin egy természetes, erős antioxidáns tartalmú flavonoid, amely kiemelt szerepet játszik a fertőzések megelőzésében és az emberi szervezetet támadó vírusok gyors leküzdésében, mivel akadályozza azok elszaporodását és gátolja fertőzőképességüket. Erősíti az immunrendszert és segíti annak védekezőképességét, támogatja az emésztőrendszer, a szív- és érrendszer, a szem és az idegrendszer egészséges működését.

Az alábbi oldal átolvasás körülbelül 5 percet vesz igénybe, de biztosítjuk, hogy nagyon hasznos ismeretekkel fog gazdagodni. Ha a quercetinről és a C- és D-vitamin együttes hatékonyságáról szóló részletes információk átolvasása helyett, azonnal a Double Immun nagy dózisú C+D vitamin+Echinacea erős antioxidáns tartalmú Quercetinnel kapszulacsomagunkra kíváncsi , kattintson a megnézem gombra!

Quercetin = növényekből nyert természetes flavonoid

A quercetin kiemelkedően értékes flavonoid, amely gyümölcsökben és zöldségekben egyaránt megtalálható. Növényi pigmentnek is nevezik, mert hozzájárul a növények, gyümölcsök színéhez.

A flavonoidok pedig, köztük a rendkívűl erős antoxidáns tartalmú quercetin komoly szerepet játszanak például a rákos megbetegedések megelőzésében, de megakadályozza a hisztamin, azaz az allergiát és gyulladást okozó anyagok termelődését is a szervezetben.

A quercetin az emberi szervezet védelmének kulcsa a vírusok ellen

A quercetin védelmet nyújt a vírusok ellen úgy, hogy annak szaporodását a szervezetben gátolja, továbbá megakadályozza azt, hogy más sejteket fertőzzön meg.

Erőteljes antioxidáns hatású, amely kisöpri a szervezetből a káros szabadgyököket, ami az emberi sejtek anyagcseréjének mellékterméke. A szabadgyök károsíthatja az emberi DNS-t és fő okozója az öregedéssel együtt járó testi és agyi funkciók csökkenésének. Továbbá számos krónikus betegség (pl.: daganatos betegségekben, immunrendszerrel kapcsolatos elváltozásokban, zsírmájban, epekőbetegségben, gyulladásos bélbetegségekben, vastagbél-rákban) kialakulásában jelentős szerepe van a szabad gyök–antioxidáns egyensúly eltolódásának.

 

Már ma el szeretném kezdeni immunrendszerem erősítését és ehhez a nagy dózisú
C+D vitamin+Echinacea erős antioxidáns tartalmú Quercetinnel kapszulacsomagot választom!

A quercetin továbbá segíthet…

…az emésztőrendszer, a szív- és érrendszer, a szem, az anyagcsere, a kiválasztórendszer, az idegrendszer egészségének megőrzésében.

Részletesen a quercetin hatásairól:

 • hozzájárul a szív- és érrendszer egészségéhez, növelheti a várható élettartamot;
 • segíthet meggátolni a trombózis kialakulását;
 • csökkenti a gyulladást a szervezetben;
 • segíthet meggátolni az epekő kialakulását;
 • enyhítheti az asztmát;
 • antioxidáns hatása révén segít a magas vérnyomás leküzdésében azzal, hogy védi és segíti a szívet egészségesen megőrizni;
 • segít nyugodtabban és mélyebben aludni. Ezáltal az álmatlanság és a testsúlyingadozás is kezelhetőbbé válik, mivel aki kevesebbet alszik, könnyebben szed fel súlyt;
 • fogyasztása nőknél segít a menstruációs görcsök megszüntetésében.

A quercetin hatékonyan kezeli a vírusok széles skáláját,
a C-vitamin, a D-vitamin és az echinacea pedig segíti a munkáját.
Az alábbi tudományos tények is bizonyítják ezt!

Kísérletek eredményei alapján megállapították erről a flavonoidról, hogy mind az A és B típusú influenza vírusokat gátolja úgy, hogy a vírusok nem tudtak kialakulni a quercetin által elért rezisztencia mellett, illetve használata során más antivirális hatóanyagokkal együtt fokozódott a hatása.

Egy tanulmány megállapította, hogy a quercetin flavonoid hatékonyan gátolja az 1-es típusú herpes simplex vírust, az 1-es típusú poliovírust, a 3-as típusú parainfluenzavírust és a légzőszervi szintetikus vírusi fertőzőképességét és replikációját.

Egy kísérlet alapján azt fedezték fel, hogy a quercetin gátolja a dengue- és a hepatitiszvírusok kialakulását. További vizsgálatok pedig megerősítették a hatóanyag azon tulajdonságát, hogy gátolja a hepatitis B22 és C23 fertőzést is.

A Covid-19 vírus kutatásai alapján kiderült, hogy bizonyos flavonoidok eredményesen gátolják a vírus sejten belüli szaporodását. Ezen hatóanyagok között van a quercetin, a kempferol és az apigenin is.

A Maclean’s (kanadai tudományos magazin) beszámolója szerint a quercetin flavonoid vizsgálatát még a SARS vírus miatt kezdték meg, amely 2003-ban összesen 26 országban terjedt el. Ekkor fedezték fel, hogy ez a hatóanyag védelmet nyújt sokféle vírus ellen, mint például az előbb említett SARS és az Ebola ellen is.  

A New York Post írása alapján a betegek, akiknek nagy dózisú C-vitamint adtak (intravénásan, a New York állam legnagyobb kórházában) gyorsabban gyógyultak fel a Covid19 fertőzésből, mint akik nem kaptak. Az orvosok és nővérek elmondása szerint nagyon sok esetben segíthet a C-vitamin.

Az ICMNI Orvosi Rehabilitációs Centrum tanulmánya alapján az immunrendszer két kulcsfontosságú eleme a D- és C-vitamin. E két vitamin mennyisége az emberi szervezetben alapjaiban határozza meg, hogy a fertőzések milyen mértékben veszélyesek az adott személyre. Az eddig elvégzett vizsgálatok mind alátámasztották, hogy akiknél ennek a két vitaminnak szintje alacsonyabb, rontja a betegségek gyógyulási esélyeit.

Quercetin+Echinacea+C-vitamin+D-vitamin
együtt veszik fel a harcot a vírusok ellen

Az immunerősítés most még fontosabb ebben a vírusokkal teli időszakban, hiszen extra védelemmel kell ellátni az emberi szervezetet annak érdekében, hogy a fertőzések elkerülhetővé válljanak vagy gyorsabban leküzdhetőek legyenek.

A Double Immun quercetinnel hatóanyagai és mennyiségük 2 db kapszulában:

 • 100 mg quercetin
 • 1 000 mg C-vitamin
 • 4 000 NE D-vitamin
 • 50 mg echinacea
 • 300 mg bioflavonoidok

Összetevők: C-vitamin, D-vitamin, quercetin (kvercetin), kasvirág (echinacea), Flavin 7 bioflavonoid komplex (vörös szőlő mag-héj szárítmány, feketeszeder mag-héj szárítmány, feketecseresznye héj szárítmány, feketeribizli mag-héj szárítmány, pirosribizli mag-héj szárítmány, szilva héj szárítmány, almahéj szárítmány), zselatin kapszula

Adagolása: napi 2 db, igény esetén maximum 2×2 db kapszula (14 éves korig elegendő a napi ajánlott mennyiség fele, vagyis napi 1 db kapszula)

quercetin

Magas hatóanyag tartalmú Quercetin+C-vitamin+D-vitamin
családi kapszulacsomag echinaceával

Komplex immunerősítő családi csomag csak napi 103 Ft-ért!

Védelem az egész család számára, gondoljunk szüleink, nagyszüleink egészségvédelmére is!

A járványok baljós időszaka miatt állítottuk össze kapszulacsomagunkat, hogy Ön extra védelemmel tudja ellátni családja és a saját immunrendszerét egyaránt. Napi 2 db kapszulával ellenállóbbá teheti saját szervezetét és azokét, akik fontosak Önnek.

FIGYELEM FONTOS: a legjobb eredmények elérése érdekében legalább 60 napig javasoljuk a szedését, ezért nagyobb kiszerelésben az alábbi kedvezménnyel rendelheti meg.

Tartalma:

2 db 2×120 db-os Double Immun quercetinnel (1 főre 240 napra, 4 fő részére 60 napra elegendő): Extra védelemmel látja el az immunrendszert a fertőzésekkel szemben, hozzájárulhat az emésztőrendszer, a szív- és érrendszer, a szem, a kiválasztórendszer, az idegrendszer egészségének megőrzéséhez.

Értéke: 2x 13 800 Ft = 27 600 Ft

+ajándék: Ezüstkolloidos Silver folyékonyszappan a baktériummentes kezekért: A Silver folyékonyszappan nem csupán lemoshatóvá teszi a bőrfelületre tapadta apró zsírszennyeződéseket, hanem antibakteriális hatása révén a fennmaradó mikrobákat (szabad szemmel nem látható mikroorganizmusok, amelyek gyakran betegségek előidézői) is elpusztítja.

Értéke: 1 200 Ft/450 ml

A kapszulacsomag ára: 30 300 Ft HELYETT most csak 24 800 Ft,
ingyenes házhozszállítással

Válassza a magas hatóanyag tartalmú Quercetin+C-vitamin+D-vitamin kapszulacsomagunkat echinaceával, hogy Ön extra védelemmel tudja ellátni szervezetét a járványok idején is!
Rendelje meg kedvezményes családi csomagunkat, gondoskodjon szerettei egészségvédelméről még ma!

Double Immun Quercetin+C-vitamin+D-vitamin
kapszulaegyüttes echinaceával

Komplex immunerősítő kapszulaegyüttes csak napi 115 Ft-ért!

Amennyiben kisebb kiszerelésben szeretné megrendelni a Double Immun Quercetin+C-vitamin+D-vitamin kapszulaegyüttest echinaceával

quercetin

Csomagunk tartalma: 

1 db 2×120 db-os Double Immun quercetinnel (1 főre 120 napra elegendő): Extra védelemmel látja el az immunrendszert a fertőzésekkel szemben, hozzájárulhat az emésztőrendszer, a szív- és érrendszer, a szem, a kiválasztórendszer, az idegrendszer egészségének megőrzéséhez.

Értéke: 13 800 Ft

+ajándék: Ezüstkolloidos Silver folyékonyszappan a baktériummentes kezekért: A Silver folyékonyszappan nem csupán lemoshatóvá teszi a bőrfelületre tapadta apró zsírszennyeződéseket, hanem antibakteriális hatása révén a fennmaradó mikrobákat (szabad szemmel nem látható mikroorganizmusok, amelyek gyakran betegségek előidézői) is elpusztítja.

Értéke: 1 200 Ft/450 ml

A kapszulaegyüttes ára: 15 300 Ft HELYETT most csak 13 800 Ft,
ingyenes házhozszállítással

A Double Immun termékcsaládunk kiemelkedő minőségű és 100% természetes alapanyagokból készül, megfelel a legszigorúbb elvárásoknak és előírásoknak.

Garantáltan tiszta és rendezett gyártási környezet: a szennyeződések kizárva, Önt nem érhetik meglepetések! Ennek bizonyítéka HACCP tanúsítványunk, amely egy olyan magas minőségi és biztonsági kockázatelemző rendszer, ami az előírtaknak megfelelően biztosítja a termék előállításának rendezett, tiszta körülményeit.

A garancia, hogy folyamatosan, kimagasló minőségben készülnek termékeink a gyártósorokon! GMP tanúsítványunk, azaz „jó gyártási gyakorlat” kezeskedik efelől, amely a helyes feldolgozási folyamatokra és üzemeltetési gyakorlatra, gyártási körülményekre vonatkozó szigorú szabályozás! Enélkül szabályozatlan volna afolyamat, amely a termék útját végigkíséri, az alapanyagok előkészítésétől, a csomagolásig.

Termékeink állandó, kiemelkedő minősége garantált: így nem fordulhat elő, hogy alacsonyra kerül a mérce – Önt nem érheti csalódás! Az ISO 9001:2009-es szabvány biztosítja a gyártó minőségbiztosítással és minőségirányítással kapcsolatos magas szintű elvárásainak való megfelelést.

Ez a termék NEM „megfoghatatlan”! Termékünk forgalomba helyezését az Országos Gyógyszerészeti és Élelmiszer-egészségügyi Intézet engedélyezte és szakvéleményezte, így az Ön számára is elérhetővé vált ez a tesztelt, garantáltan adalék- és konzerváló anyagoktól mentes termék.