fbpx

A cink létfontosságú nyomelem, több mint 300 enzim aktivitásához elengedhetetlen. A cinkhiány az immunsejtben működési zavart okoz, így nő a vírusok/bakteriumok fertőzési valószínűsége. A cink akadályozza a vírus szaporodását, csökkenti a tüdőkárosodást és minimalizálja a gyulladásokat.

A Cink hiány árulkodó jelei

A cink mindenhol jelen van az emberi szervezetben, a sejteknek szüksége van erre az ásványi anyagra, hogy meg tudjanak küzdeni a baktériumokkal és vírusokkal. Ezen kívül hozzájárul a DNS javító folyamatokhoz is, ezáltal szabályozza a szervezet működését, segít a sebgyógyulásban, vagy éppen a szag- és ízérzékelésben.

A cink hiány tünete lehet: csökkent ellenállóképesség, megfázásra/megbetegedésekre való hajlam, fokozott fáradékonyság, elhúzodó sebgyógyulás, csökkenő étvágy, romló ízérzékelés, bőrgyulladás, hajhullás.

 

A cink nagyban befolyásolja a gyógyulási folyamatot vírusfertőzés esetén

cink fogyasztása a fertőzés minden szakaszában jelentősen növeli a gyógyulás esélyét, minimalizálja a fertőzés kritikus lefolyását.

Fogyasztása kiegyensúlyozza az immunválaszt a vírusos megbetegedések során. Gátolja a gyulladást elősegítő citokinek (az immunsejtek közötti információátadást segítő fehérjemolekulák) felszabadulását, ami azért is nagyon hasznos, mert a súlyos fertőzés pontosan ezeknek a citokineknek köszönhető. Cinkpótlással a gyulladásos betegségek súlyos előrehaladása megelőzhető és visszafordítható, különösen a tüdőt érintő betegségek esetében.

A cink kiegyensúlyozza az immunválaszt a vírusfertőzés során,
az AHCC és Quercetin pedig segíti a munkáját

AHCC

Az AHCC a shiitake gombából kinyert kémiai anyag, amely immunstimuláló hatásairól ismert és segíti a szervezetet a vírusfertőzések leküzdésében. Ez az anyag növeli a szervezetben lévő gyilkos sejtek számát (amelyek képesek felvenni a harcot a vírusok ellen), csökkenti a citokinek aktivitását, ezek által pedig hatékonyabban reagál az immunrendszer a fertőzésekre és emellett gátolja a daganatok fejlődését.

Segít megelőzni az influenzát, Japánban és Kínában a kemoterápiát AHCC-vel egészítik ki, hogy erősítsék az immunrendszert, ami gyengül a sugárterápia alkalmazása mellett.

Quercetin

A quercetin egy természetes, erős antioxidáns tartalmú flavonoid, amely kiemelt szerepet játszik a fertőzések megelőzésében és az emberi szervezetet támadó vírusok gyors leküzdésében, mivel akadályozza azok elszaporodását és gátolja fertőzőképességüket. Erősíti az immunrendszert és segíti annak védekezőképességét, támogatja az emésztőrendszer, a szív- és érrendszer, a szem és az idegrendszer egészséges működését.

Erőteljes antioxidáns hatású, amely kisöpri a szervezetből a káros szabadgyököket, ami az emberi sejtek anyagcseréjének mellékterméke. A szabadgyök károsíthatja az emberi DNS-t és fő okozója az öregedéssel együtt járó testi és agyi funkciók csökkenésének.

DOuble Zinc

Ha szervezetünkben nem megfelelő a cink szintje, az rövid időn belül az immunrendszer gyengüléséhez, a fertőzésekre való hajlam növekedéséhez vezet.

A Double Zinc főbb hatásterületei:
– csökkentheti a vírus másolódását
– javítja a légutak falát borító nyákréteg mozgását
– erősíti a hámréteg épségét
– segít megőrizni a vírusellenes immunitást
– csillapítja a hipergyulladások kockázatát (citokin vihar)
– támogatja az antioxidáns hatásokat, és ezáltal
– csökkenti a tüdőkárosodást továbbá
– minimalizálja a másodlagos fertőzéseket.

100% természetes Double Zinc, amely segít...

Összetevők:

  • EXC kapszula: Bioflavonoid: 387,5 mg, ebből polifenol: 129,3 mg, ebből flavonoid: 90,52 mg, ebből rezveratrol: 0,124 mg, AHCC kivonat (50%) és élesztőextract (30%): 100 mg, ebből glükánok: 30,4 mg, cink: 10,5 mg,
  • INC kapszula: bioflavonoid: 340 mg, ebből polifenol: 113,42 mg, ebből flavonoid: 79,42 mg, ebből quercetin: 39,2 mg, ebből rezveratrol: 0,108 mg (NRV 105).

Mint minden anyagnak, amit a szervezetünkbe beviszünk, a Double Zinc-nek is időre van szüksége, hogy teljes hatását a lehető legjobban kifejtse. Ezért a legjobb eredmények elérése érdekében nagyobb kiszerelésben a terméket kedvezménnyel rendelheti meg.

Javasolt fogyasztás: napi 1-1 kapszula mindkét tégelyből
Igény esetén max.: napi 2-2 kapszula mindkét tégelyből

Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl. Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot!

Kiszerelések és csomagok

Cink kapszula - Double Zinc 3 dobozos csomag

A csomag tartalma:
– 3 doboz 2×30 db-os Cink kapszula – Double Zinc

1 főre 90 napra elegendő (2 db kapszula/nap)

Most 14 240 Ft helyett mindössze

10 800 Ft!

Cink kapszula - Double Zinc 2x30 db

A csomag tartalma:
– 1 doboz 2×30 db-os Cink kapszula – Double Zinc

1 főre 30 napra elegendő (2 db kapszula/nap)

Ára: 3 980 Ft

A Double Zinc kapszuláink kiemelkedő minőségű és 100% természetes alapanyagokból készül, megfelel a legszigorúbb elvárásoknak és előírásoknak.

Garantáltan tiszta és rendezett gyártási környezet: a szennyeződések kizárva, Önt nem érhetik meglepetések! Ennek bizonyítéka HACCP tanúsítványunk, amely egy olyan magas minőségi és biztonsági kockázatelemző rendszer, ami az előírtaknak megfelelően biztosítja a termék előállításának rendezett, tiszta körülményeit.

A garancia, hogy folyamatosan, kimagasló minőségben készülnek termékeink a gyártósorokon! GMP tanúsítványunk, azaz „jó gyártási gyakorlat” kezeskedik efelől, amely a helyes feldolgozási folyamatokra és üzemeltetési gyakorlatra, gyártási körülményekre vonatkozó szigorú szabályozás! Enélkül szabályozatlan volna afolyamat, amely a termék útját végigkíséri, az alapanyagok előkészítésétől, a csomagolásig.

Termékeink állandó, kiemelkedő minősége garantált: így nem fordulhat elő, hogy alacsonyra kerül a mérce – Önt nem érheti csalódás! Az ISO 9001:2009-es szabvány biztosítja a gyártó minőségbiztosítással és minőségirányítással kapcsolatos magas szintű elvárásainak való megfelelést.

Ez a termék NEM „megfoghatatlan”! Termékünk forgalomba helyezését az Országos Gyógyszerészeti és Élelmiszer-egészségügyi Intézet engedélyezte és szakvéleményezte, így az Ön számára is elérhetővé vált ez a tesztelt, garantáltan adalék- és konzerváló anyagoktól mentes termék.

Kosár