fbpx

INGYENES SZÁLLÍTÁS 25 000 FT FELETT | KEDVEZŐ SZÁLLÍTÁS 15 000 FT FELETT

INGYENES SZÁLLÍTÁS 25 000 FT FELETT | OLCSÓ SZÁLLÍTÁS 15 000 FT FELETT

Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide

Nálunk az egészség és a természetesség az első!

Ön is tudatosan oda figyel az egészségére és mindent megtesz azért, hogy minél erősebb és ellenállóbb legyen szervezete? Akkor szerencsére ugyanazt az elvet valljuk! Ha szeretne első kézből hallani és vásárolni olyan termékeket, amelyek bizonyítottan segítik, hogy meggyógyuljon, jobban érezze magát, illetve egészséges maradjon, akkor mindenképpen nézzen körül weboldalunkon.

Webáruházunkban csak olyan termékek találhatóak, amelyek 100%-ban természetes alapanyagokból készülnek és megfelelnek a legszigorúbb előírásoknak

A termékek garantáltan tiszta és rendezett gyártási környezetben készülnek: a szennyeződések kizárva, Önt nem érhetik meglepetések!

A HACCP tanúsítvány magas minőségi és biztonsági kockázatelemző rendszer, ami az előírtaknak megfelelően biztosítja a termék előállításának rendezett, tiszta körülményeit. A tanúsítványt a webáruházban lévő összes termék megkapta.

A garancia, hogy folyamatosan, kimagasló minőségben készülnek a termékek a gyártósorokon!

GMP tanúsítvány, azaz „jó gyártási gyakorlat” kezeskedik afelől, hogy a termékek a helyes feldolgozási folyamatokon, üzemeltetési gyakorlaton keresztül, illetve a gyártási körülményekre vonatkozó szigorú szabályozás keretében készüljenek! Enélkül szabályozatlan volna a folyamat, amely a termék útját végigkíséri, az alapanyagok előkészítésétől, a csomagolásig. A tanúsítványt a webáruházban lévő összes termék megkapta.

Termékek állandó, kiemelkedő minősége garantált: így nem fordulhat elő, hogy alacsonyra kerül a mérce – Önt nem érheti csalódás!

Az ISO 9001:2009-es szabvány biztosítja a gyártó minőségbiztosítással és minőségirányítással kapcsolatos magas szintű elvárásainak való megfelelést. A szabványt a webáruházban lévő összes termék megkapta.

A termékeket az OGYÉI engedélyezte

A webáruházban lévő összes terméknek a forgalomba helyezését az Országos Gyógyszerészeti és Élelmiszer-egészségügyi Intézet engedélyezte és szakvéleményezte, így az Ön számára is elérhetővé vált ez a tesztelt, garantáltan adalék- és konzerváló anyagoktól mentes termék.

Miért érdemes minket választania?

INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁS!

Partnerünk, a GLS futárszolgálat segítségével ingyenesen szállítjuk a megrendelt termékeket az ország bármely pontjára, amennyiben 25.000 Ft érték felett rendel.

A hétköznapokon, 14 óráig leadott megrendelés már másnap – a hétvégén, illetve hétköznapokon 14 után érkezett megrendelés, a rendelés időpontjától számított 2 munkanapon belül érkezik meg Önhöz!

BANKKÁRTYÁS FIZETÉS!

A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, de ha az utánvétes fizetést választaná: átvételkor a GLS futárnál is tud bankkártyával fizetni!

SEGÍTHETÜNK?

Bármely kérdés esetén állunk rendelkezésére hétköznaponként 8 és 17 óra között az alábbi elérhetőségeken:

+36 70 223 7788

100% PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA

A 45/2014 (II.26.) Korm. rendelet értelmében a fogyasztó a vásárolt termék kézhezvételétől számított 14 napon belül a szerződéstől indoklás nélkül elállhat. A megadott adatokat az adatvédelmi törvénynek megfelelően bizalmasan kezeljük, harmadik félnek nem adjuk át, és azokat csak saját céljainkra használjuk fel.

Legfrissebb blogbejegyzéseink

Kosár