fbpx

EZÜSTKOLLOIDDAL AZ ELLENÁLLÓBB IMMUNRENDSZERÉRT

Az ezüstkolloid igazi katona, ha baktériumok, gombák és vírusok elleni harcról van szó. A közelükbe férkőzve megakadályozza életfunkcióikat, például vírusok esetében a fehérjeburkot teszi tönkre, így gátolja szaporodási lehetőségüket és segítve elő az elpusztulásukat. Röviden szeretnénk bemutatni Önnek az ezüstkolloid immunrendszer-erősítő, vírus- és baktériumölő hatásait, emellett a C-vitamin pótlás fontosságát is az emberi szervezetben és a rendszeres, fertőtlenítő kézmosás jelentőségét.

Az alábbi oldal átolvasás körülbelül 5 percet vesz igénybe, de biztosítjuk, hogy nagyon hasznos ismeretekkel fog gazdagodni. Azonban ha már jól ismeri az ezüstkolloidot és a részletes információk átolvasása helyett, azonnal a 60 napos immunrendszer-erősítő programunkra kíváncsi, kattintson a megnézem gombra!

Ezüstkolloid a természetből eredő antibiotikum

Az ezüst jótékony hatása nem új keletű felismerés. Ezt a nemesfémet már az ókorban is tudatosan használták. A mai kor kutatásainak köszönhetően pedig egyre népszerűbbé vált a gyógyászat területén. Az ezüstkolloidok apró, nanoméretű részecskék, amelyek át tudnak hatolni a sejtfalon, így hatásaikat a sejten belül és kívül is ki tudják fejteni. Az ezüstkolloidot az egyedülálló immunerősítő hatásiról ismerik, illetve természetből eredő antibiotikumként is nevezik, mert kiváló fertőtlenítő, vírusellenes és gombaölő hatású.

Tudta? Az ezüstkolloidnak 650 féle fajta vírussal, baktériummal szemben van ellenállóképessége, míg egy átlagos antibiotikum tablettának 6-12 ellen. 

Az ezüstkolloid = a második immunrendszer

Az ezüstkolloid elősegíti

 • a szervezet belső tisztítását,
 • fokozza a méregtelenítést,
 • hozzájárul a máj működéséhez,
 • javít az emésztési funkciókon,
 • allergiás tünetek enyhítésére is használható
 • külső sebek, égési sérülések kezelésére is jó hatással bír, mivel a bőrképződést serkenti.

Az ezüstkolloid kúraszerű használatával erősíti az immunrendszert és annak védekezőképességét a vírusos és/vagy bakteriális fertőzésekkel szemben. Megbetegedések esetén pedig segíti az immunrendszer gyorsabb felépülését, mivel gátolja vírusok elszaporodását.

Már ma el szeretném kezdeni immunrendszerem erősítését
és ehhez az ezüstkolloidot választom!

Az ezüstkolloid tehát eredményesen használható…

… immunerősítésre a vírusok és járványok nehéz időszakában a fertőzésveszély elkerülés érdekében.

Továbbá hatékony

 • megfázás, influenza, baktériumok és vírusok ellen;
 • égési sérülésekhez, hogy hegmentes gyógyulás elősegítéséhez;
 • borogatásként herpeszes sebekre, szemölcsökre, pattanásokra;
 • hörgő problémák esetében, enyhébb lefolyású tüdőgyulladáskor;
 • immunerősítésnek;
 • szájpenész kezelésére;
 • csepegtetve fül -, szem- és orrüregi fertőzésekre.

A legújabb eredmények ráadásul arról számolnak be, hogy az ezüst még olyan komoly vírusfertőzések esetén, mint HIV, Lyme kor, herpesz is hatékonynak bizonyul.

Tudta? Amerikában gyakran ezüstkolloiddal kezelik az égési sérülteket, fertőtlenítőként és a sérülés gyógyulását elősegítéseként használják. Továbbá Hongkongban ezüstkolloiddal fertőtlenítik és tisztítják metrókocsikat baktérium- és vírusölő hatása miatt.

Extra védelemmel szeretném ellátni szervezetemet a vírusok és járványok
idején, ezért az ezüstkolloidot választom!

Hogyan állítják elő az ezüstkolloid oldatot?

Az ezüstkolloidot fordított ozmózissal állítják elő szűrt és tisztított vízben, azaz a vízmolekulák a hígabb oldatba áramlanak és a töményebb oldat koncentrációját növelik. Az ezüst kolloid teljesen íztelen, mellékhatásai nincsenek és nem károsítja a bélflórát. Az ezüstkolloidhoz antioxidánsokban dús grapefruitmag kivonatot adtak hozzá, amely szintén immunerősítő és antibakteriális hatású.

Ellenjavallat: ezüstallergia esetén

Kúraszerű használattal az erősebb immunrendszerért

Az immunerősítés most még fontosabb ebben járványokkal teli időszakban, hiszen extra védelemmel kell ellátni az emberi szervezetet annak érdekében, hogy a fertőzések elkerülhetővé válljanak. Mint minden anyagnak, amit a szervezetünkbe beviszünk, az ezüstkolloidnak is időre van szüksége, hogy teljes hatását a lehető legjobban kifejtse. Ezért a legjobb eredmények elérése érdekében 60 napig javasoljuk a szedését, ezért nagyobb kiszerelésben a terméket kedvezménnyel rendelheti meg.

Ezüstkolloid oldatnak semmilyen mellékhatását nem tapasztalták, továbbá tartalmaz grapefruit mag kivonatot is, amely erős fertőtlenítő hatású, gomba- és vírusölő szer.

Az ezüstkolloid oldat összetevői: szűrt, fordított ozmózissal tisztított, 20-25 ppm koncentrációjú ezüstkolloid oldat; grapefruitmag-kivonat (glicerin, víz, aszkorbinsav, grapefruitmag-kivonat citrus bio-flavonoid tartalommal).

Adagolása: napi 20-50 ml (A maximális felszívódás érdekében evés előtt 5-10 perccel fogyasszuk el.)

A járványok baljós időszaka miatt összeállítottuk 60 napos immunerősítő programunkat, hogy ebben az időszakban Ön extra védelemmel tudja ellátni immunrendszerét. Az ezüstkolloid ismert nagyszerű hatásai mellett fontos a C-vitamin pótlás is az emberi szervezetnek és a rendszeres, fertőtlenítő kézmosás.

60 napos immunerősítő
program

Tartalma: 

3 db ezüstkolloid Silver ital 500 ml (1 főre 60 napra elegendő)

+Lassú felszívódású, flavonoidokkal dúsított C-vitamin kapszula (60 db)

+ajándék: Ezüstkolloidos Silver folyékonyszappan a baktériummentes kezekért

Válassza 60 napos programunkat, hogy extra védelemmel
tudja ellátni szervezetét a járványok idején!

3 db ezüstkolloid Silver ital
500 ml
 

Amennyiben nem szeretné extra immunerősítő csomagunkat C-vitaminnal és a Silver folyékony szappannal, választhatja 10% kedvezménnyel 60 napos ezüstkolloid kúrát.

1 db ezüstkolloid Silver ital
500 ml
 

Amennyiben először csak kipróbálni szeretné a jótékony hatásiról ismer ezüstkolloid oldatunkat választhatja a 20 napra elegendő 1 db 500 ml kiszerelésű Silver italt.

Az ezüstkolloid Silver ital kiemelkedő minőségű és 100% természetes alapanyagokból készül, megfelel a legszigorúbb elvárásoknak és előírásoknak.

Garantáltan tiszta és rendezett gyártási környezet: a szennyeződések kizárva, Önt nem érhetik meglepetések! Ennek bizonyítéka HACCP tanúsítványunk, amely egy olyan magas minőségi és biztonsági kockázatelemző rendszer, ami az előírtaknak megfelelően biztosítja a termék előállításának rendezett, tiszta körülményeit.

A garancia, hogy folyamatosan, kimagasló minőségben készülnek termékeink a gyártósorokon! GMP tanúsítványunk, azaz „jó gyártási gyakorlat” kezeskedik efelől, amely a helyes feldolgozási folyamatokra és üzemeltetési gyakorlatra, gyártási körülményekre vonatkozó szigorú szabályozás! Enélkül szabályozatlan volna afolyamat, amely a termék útját végigkíséri, az alapanyagok előkészítésétől, a csomagolásig.

Termékeink állandó, kiemelkedő minősége garantált: így nem fordulhat elő, hogy alacsonyra kerül a mérce – Önt nem érheti csalódás! Az ISO 9001:2009-es szabvány biztosítja a gyártó minőségbiztosítással és minőségirányítással kapcsolatos magas szintű elvárásainak való megfelelést.

Ez a termék NEM „megfoghatatlan”! Termékünk forgalomba helyezését az Országos Gyógyszerészeti és Élelmiszer-egészségügyi Intézet engedélyezte és szakvéleményezte, így az Ön számára is elérhetővé vált ez a tesztelt, garantáltan adalék- és konzerváló anyagoktól mentes termék.

Gyakran Ismételt Kérdések

Mindenki alkalmazhatja az ezüstkolloidokat?

Az ezüstkolloid fogyasztása egyedül a nehézfémekre allergiások számára nem ajánlott. Akik az ezüstre allergiás, annak nem javasoljuk az ezüstkolloid alkalmazását. Általános vélekedés szerint az ezüstkolloid fogyasztása 6 éves kortól a gyermekek is ajánlott.

Megjegyzés: Amennyiben esetleg mégis kétségei lennének az ezüstkolloid-kúra megkezdése előtt, keresse fel háziorvosát!

Hogyan tároljam az ezüstkolloidot?
Az ezüstkolloid oldatot száraz és hűvös helyen javasolt tárolni, napfénytől távol. Továbbá nem szabad hűteni vagy fagyasztani. A tárolási feltételeket mindenképpen be kell betartani, hogy az ezüstkolloid oldat ne veszítsen a minőségéből.
Mire kell ügyelnem az ezüstkolloid megfelelő tárolásán kívül?

Az ezüstkolloid oldatok extrém meleg és hideg hatására veszíthetnek minőségükből, mivel hatásukra a mozgásban lévő részecskék az üveg aljára ülepednek le és emiatt veszít a minőségéből.

Az üvegbe nem szabad beleinni, mert külső szennyeződések juthatnak az oldatba. Az ezüstkolloid fogyasztásra szánt adagját mérje ki egy pohárba.

Az ezüstkolloid adagolásához nem javasolt fém kanalat használni, mivel a fém hatására az ezüstionok elveszítik pozitív töltésüket, azaz gyógyászati célokra alkalmatlanná válnak, vesztenek a minőségükből.

Biztonságosan fogyasztható az ezüstkolloid?
Az ezüstkolloid oldat kúraszerű fogyasztása során ismert mellékhatásokról még nem számoltak be, ennek fényében, igen, biztonságosan fogyaszthatók.
Valóban elszíneződik a bőr az ezüstkolloid fogyasztása miatt?

„Kék embernek” Paul Karasont nevezték, aki a 1990-es évek elején kezdte el az ezüstkolloidot fogyasztani, mivel hallott a kolloid ezüst fiatalító és egészségmegőrző hatásairól. Paul napi rendszerességgel minimum 2 dl ezüstkolloidot fogyasztott, emiatt szervezetében olyannyira megugrott az ezüstkomponensek száma, hogy a férfi bőre kékeslilára színeződött és kialakult az Argyria nevű betegsége. Ennek következtében Paul keveset mutatkozott a nyilvánosság előtt, de saját elmondása alapján egészségesebb lett az ezüstkolloid fogyasztásától, illetve ízületi panaszai is teljesen elmúltak.

 

Paul azonban nem rendelte az ezüstkolloid oldatot, hanem ő maga állította elő az ezüst oldatú szert, amely a bőre elszíneződését is okozta. A fém részecskék hiányában azonban egy ionos ezüst oldat keletkezett, ami az Argyria nevű betegséget okozta.

 

Paul 62 éves korában hunyt el (2013-ban). A halálának oka szívroham volt, amelyet nem az argyria betegség váltott ki, hanem Paul erős láncdohányos függősége, felesége szerint ez okozta halálát.

 

A valódi ezüstkolloid, természetes fém részecskéivel nem okozhat argyriát, különösképpen akkor nem, hogyha betartják az ajánlott napi fogyasztás mennyiségét!

Az orvoslásban és azon kívül is használnak ezüstkolloid oldatot?
Amerikában gyakran ezüstkolloiddal kezelik az égési sérülteket, fertőtlenítőként és a sérülés gyógyulását elősegítéseként használják. Továbbá Hongkongban ezüstkolloiddal fertőtlenítik és tisztítják metrókocsikat.