fbpx

Kategóriateremtő technológiai innováció, mely segíti a szervezetünk védekezési folyamatait az alábbi pontokon:

A sejten belülre juttatott cink képes gátolni a vírus szaporodását

A kategóriateremtő Ionoforce technológiának köszönhetően a cink, a quercetin és a bioflavonoidok a szájüregben, a nyálkahártyán keresztül tudnak felszívódni, vagyis sokkal könnyebben bejutnak a sejthártyán és antivirális elemként képesek hasznosulni, továbbá semlegesíteni a vírusokat és erősíteni a mukociliáris tisztulást, azaz a légutak tisztulását.

A cinkhiány az immunsejtben működési zavart okoz, így nő a vírusok/bakteriumok fertőzési valószínűsége. Illetve akadályozza a vírus szaporodását, csökkenti a tüdőkárosodást és minimalizálja a gyulladásokat. A cink fogyasztása a fertőzés minden szakaszában jelentősen növeli a gyógyulás esélyét, minimalizálja a fertőzés kritikus lefolyását.

A cink fogyasztása kiegyensúlyozza az immunválaszt a vírusos megbetegedések során. Gátolja a gyulladást elősegítő citokinek (az immunsejtek közötti információátadást segítő fehérjemolekulák) felszabadulását, ami azért is nagyon hasznos, mert a súlyos fertőzés pontosan ezeknek a citokineknek köszönhető. Cinkpótlással a gyulladásos betegségek súlyos előrehaladása megelőzhető és visszafordítható, különösen a tüdőt érintő betegségek esetében.

A cink fogyasztása kiegyensúlyozza az immunválaszt a vírusos megbetegedések során. Gátolja a gyulladást elősegítő citokinek (az immunsejtek közötti információátadást segítő fehérjemolekulák) felszabadulását, ami azért is nagyon hasznos, mert a súlyos fertőzés pontosan ezeknek a citokineknek köszönhető. Cinkpótlással a gyulladásos betegségek súlyos előrehaladása megelőzhető és visszafordítható, különösen a tüdőt érintő betegségek esetében.

A Quercetin az emberi szervezet védelmének másik kulcsa a vírusok ellen

A Quercetin védelmet nyújt a vírusok ellen úgy, hogy annak szaporodását a szervezetben gátolja, továbbá megakadályozza azt, hogy más sejteket fertőzzön meg. A Quercetin erős immunfokozó és széles spektrumú vírusölő hatással bír.

E termék speciális formulájában a cinkkel együtt hatásuk szinergista, azaz egymást fokozó: együttesen gátolják a gyulladást elősegítő citokinek felszabadulását, ami azért hasznos, mert a súlyos fertőzés és az azt követő halál a citokinvihar aktivitásának köszönhető. 

Bioflavonoidok antioxidáns hatással segíthetnek

A formula flavonoidjai erőteljes antioxidáns hatásúak, kisöprik a szervezetből a káros szabadgyököket, amik az emberi sejtek anyagcseréjének melléktermékei. A szabadgyökök károsíthatják az emberi DNS-t és fő okozóik az öregedéssel együtt járó testi és agyi funkciók csökkenésének.

Tudta? A flavonoidok nagy része képes meggátolni olyan folyamatokat, amelyek a daganatos elváltozások kialakulásában szerepet játszanak. Ez leginkább az antioxidáns hatásuknak köszönhető, azaz a szabadgyököket megkötő, semlegesítő hatásuknak. Továbbá gyulladáscsökkentő és immunrendszer erősítő tulajdonságokkal is bírnak.

A flavonoidok bizonyítottan pozitív hatást képesek gyakorolni a szív- és érrendszerre azzal, hogy megakadályozzák a zsírsavak oxidációját, az érelmeszesedés kialakulását és vérnyomáscsökkentő hatásuk van. Végül pedig fokozzák az érfalak stabilitását, gátolják vérlemezkék összetapadását és csökkentik a vérrögök kialakulásának esélyét.

A ZinQue Ionoforce ionizált cink ital

Kategóriateremtő innováció ionofor bioflavonoidokkal és ásványi anyagokkal!

Az Ionoforce technológia használatával a cink antivirális elemként hasznosul, mivel könnyen bejut a sejthártyán és képes egyes virális enzimeket semlegesíteni, erősíteni a mukociliáris tisztulást.

Az új technológiának köszönhetően a szájüregben a nyálhártyán keresztül való felszívódás jóval hatékonyabb, mint a hagyományos készítmények esetén.

A ZinQue vírusellenes tulajdonságai

Támogatja a légúti csillósejteket

A cink jelentősen javítja a csillószőrök morfológiáját/felépítését és megnöveli a csillók rezgési gyakoriságát, javítva ezáltal a nyálkahártya-csillók szabad mozgását, valamint a baktériumokat és vírusokat tartalmazó részecskék eltávolítását.

Vírusdokkolás gátlása

A Sars-Cov-2 vírus célreceptora az ACE2 receptor. Az aktív hatóanyagok: cink és quercetin segítségével gátolható virion receptorhoz való kapcsolódása, a sejbe való bejutása.

Vírusreplikáció csökkentése

A vírus RNS-ét a sokszorozó enzim működését gátolja, ezáltal a potenciális új virionok számát csökkenti.

Citokin vihar megelőzése

A citokinek kifejeződésének koordinálásával a túlzott gyulladásos immunválaszt megakadályozza.

Tüdőgyulladás és felülfertőződés megelőzése

Megelőzi a tüdőgyulladást, a kiváltó faktorok és felülfertőző bakteriális kórokozók elnyomásával.

Hosszútávú szövődmények megelőzése

A koronavírus hosszútávú, főként szív- és érrendszeri szövődményeit lecsökkenti.

100% természetes ZinQue Ionoforce ionizált cink ital, amely segít...

Összetevői:
Szűrt-tisztított víz, Flavin7 Bioflavonoid complex (vörös szőlő mag-héj szárítmány, cirok mag-héj szárítmány, feketeszeder mag-héj szárítmány, feketecseresznye héj szárítmány, feketeribizli mag-héj szárítmány, pirosribizli mag-héj szárítmány, szilva héj szárítmány, almahéj szárítmány), CD-Polidextrin, színezék: antocianidin (enocianin), cink-acetát (30%), Sophora Japonica L. kivonat (Quercetin 98%), édesítőszer: Stevia (Steviol-glikozid).

Mint minden anyagnak, amit a szervezetünkbe beviszünk, a ZinQue-nek is időre van szüksége, hogy teljes hatását a lehető legjobban kifejtse. Ezért a legjobb eredmények elérése érdekében 50 napig javasoljuk a szedését, ezért nagyobb kiszerelésben a terméket kedvezménnyel rendelheti meg.

Javasolt fogyasztás: 10 ml/nap
Igény esetén max.: 20 ml/nap, 2-3 alkalomra elosztva

A leghatékonyabb felszívódás érdekében fogyasztáskor a folyadékot tartsa a szájüregben 2-3 percig, majd nyelje le.

Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl. Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot!

Kiszerelések és csomagok

A csomag tartalma:
– 5x100ml Ionizált cink ital – ZinQue
+AJÁNDÉK 1 490 Ft értékű C-vitamin kapszula (60 db)

1 főre 50 napra elegendő (10 ml/nap)

Most 48 100 Ft helyett mindössze

43 900 Ft!

Válassza a gazdaságosabb kedvezményesebb költséghatékonyabb 5 db-os csomagot, és takarítson meg 10%-ot!

Csak napi 878 Ft! Ez a legjobb ajánlat! 🙂

cink ital
Ionizált cink ital - ZinQue 2x100 ml

A csomag tartalma:
– Ionizált cink ital – ZinQue 2x100ml

1 főre 20 napra elegendő (10 ml/nap)

22 600 Ft HELYETT
 10% kedvezménnyel
csak 20 300 Ft

cink ital
Ionizált cink ital - ZinQue 100ml

Tartalma:
– Ionizált cink ital – ZinQue 100ml

1 főre 10 napra elegendő (10 ml/nap)

11 300 Ft

A ZinQue kiemelkedő minőségű és 100% természetes alapanyagokból készül, és megfelel a legszigorúbb elvárásoknak és előírásoknak

Garantáltan tiszta és rendezett gyártási környezet: a szennyeződések kizárva, Önt nem érhetik meglepetések! Ennek bizonyítéka HACCP tanúsítványunk, amely egy olyan magas minőségi és biztonsági kockázatelemző rendszer, ami az előírtaknak megfelelően biztosítja a termék előállításának rendezett, tiszta körülményeit.

A garancia, hogy folyamatosan, kimagasló minőségben készülnek termékeink a gyártósorokon! GMP tanúsítványunk, azaz „jó gyártási gyakorlat” kezeskedik efelől, amely a helyes feldolgozási folyamatokra és üzemeltetési gyakorlatra, gyártási körülményekre vonatkozó szigorú szabályozás! Enélkül szabályozatlan volna afolyamat, amely a termék útját végigkíséri, az alapanyagok előkészítésétől, a csomagolásig.

Termékeink állandó, kiemelkedő minősége garantált: így nem fordulhat elő, hogy alacsonyra kerül a mérce – Önt nem érheti csalódás! Az ISO 9001:2009-es szabvány biztosítja a gyártó minőségbiztosítással és minőségirányítással kapcsolatos magas szintű elvárásainak való megfelelést.

Ez a termék NEM „megfoghatatlan”! Termékünk forgalomba helyezését az Országos Gyógyszerészeti és Élelmiszer-egészségügyi Intézet engedélyezte és szakvéleményezte, így az Ön számára is elérhetővé vált ez a tesztelt, garantáltan adalék- és konzerváló anyagoktól mentes termék.

Kosár