fbpx

Q10-koenzim: Az élet is megáll nélküle

A Q10-koenzim egy létfontosságú fehérje, amely természetes módon megtalálható az emberi test sejtjeiben, azonban az életkor előrehaladtával termelése lelassul. Legfontosabb feladata a sejtek energia-termelése, továbbá:

Ha a szervezet Q10-koenzim szintje optimális...

…akkor az immunrendszer is erősebb, ellenállóbb különféle kórokozókkal, baktériumokkal, vírusokkal szemben. Nagyon erős antioxidáns hatással bír, megvédi a sejteket az oxidatív stresszel szemben. Elősegíti a sejtek védekezését a szabadgyökök káros hatásaival szemben. A szabadgyök károsíthatja az emberi DNS-t és fő okozója az öregedéssel együtt járó testi és agyi funkciók csökkenésének.

Fokozott szellemi vagy fizikai igénybevétel esetén és/vagy a kor előrehaladtával csökken az emberi szervezet Q10 szintje.  Emiatt következik be a fáradékonyság, izomgyengeség, romló memória vagy csökkent a szellemi kapacitás. Továbbá az egyik legfontosabb szerepet tölti be a szív- és érrendszer védelmében.

A Q10-koenzim az emberi testben létrejövő energia 95%-áért felelős

A Koenzim-Q10-et a máj állítja elő, illetve a bevitt táplálékkal kerül a szervezetbe. Ez az anyag minden egyes emberi sejtben ott van és a segítségével alakul át a tápanyag energiahordozóvá. Élénkíti a testet és az agyi működést. Továbbá jótékony hatással van az allergiák, az asztma és a légúti megbetegedések esetén, hiszen energiát ad a sejteknek a harcban.

Milyen ételek tartalmaznak Q10-et? Például a szardínia, földimogyoró, petrezselyem, avokádó, rizskorpa, illetve marha- és sertésszív. A húsokban nagyobb mennyiségben található meg ez az anyag (50mg/kg). Az olajban sütés pedig 14-32%-kal csökkenti a Q10-koenzim tartalmat az ételeinkben.

Értékes kiegészítők, amelyek támogatják a Q10-koenzim munkáját

Resveratrol

Természetes formában és legnagyobb mennyiségben a vörös és kék szőlő héjában található, valamint az áfonyában. Olyan anyag, amely kimondottan jótékony hatással van a szervezetre, segít megelőzni az infarktust és az egyéb szívbetegségek kialakulását.

Erős antioxidáns hatással bír, lassítja az öregedést, meggátolja a vérrögök kialakulását, megelőzheti az érelmeszesedést, érszükületet, keringési betegségeket. Így javítja az egészségügyi állapotot, amely következtében a testi és szellemi erőnlét fokozódhat, valamint az immunrendszer is. Klinikai vizsgálatok és népegészségügyi adatok bizonyítják, a rezveratrol és a bioflavonoidok érrendszerre gyakorolt kedvező és rákellenes hatásait.

Quercetin

Kiemelkedően értékes flavonoid, amely gyümölcsökben és zöldségekben egyaránt megtalálható. Növényi pigmentnek is nevezik, mert hozzájárul a növények, gyümölcsök színéhez.

Erőteljes antioxidáns hatású, amely kisöpri a szervezetből a káros szabadgyököket, ami az emberi sejtek anyagcseréjének mellékterméke. A szabadgyök károsíthatja az emberi DNS-t és fő okozója az öregedéssel együtt járó testi és agyi funkciók csökkenésének. Továbbá számos krónikus betegség (pl.: daganatos betegségekben, immunrendszerrel kapcsolatos elváltozásokban, zsírmájban, gyulladásos bélbetegségekben) kialakulásában jelentős szerepe van a szabad gyök–antioxidáns egyensúly eltolódásának.

98% tisztaságú Q10 koenzim,
100 mg hatóanyag tartalom kapszulánként

Leglátványosabb hatása a fiatalos életerő visszatérése, kedélyállapotunk javulása.
Két változatban elérhető Resveratrollal vagy Quercetinnel kiegészítve.

Flavin Q10+Resveratrol

Összetevői:
Coenzyme Q10 (98%), Polygonum cuspidatum gumó kivonat (resveratrol 98%), CD-polidextrin, Flavin7 Bioflavonoid complex (vörös szőlő mag-héj szárítmány, cirok mag-héj szárítmány, feketeszeder mag-héj szárítmány, feketecseresznye héj szárítmány, feketeribizli mag-héj szárítmány, pirosribizli mag-héj szárítmány, szilva héj szárítmány, almahéj szárítmány), kapszula borítása: zselatin.

Hatóanyagok az ajánlott napi bevitelben:
Bioflavonoid               150 mg
– ebből polifenol        128,008 mg ± 10%
– ebből rezveratrol.    98 mg
Koenzim Q10              100 mg
Folsav(B9-vitamin)    1 mg

Flavin Q10+Quercetin

Összetevői:
Coenzyme Q10 (98%), Sophora Japonica L. kivonat (Isoquercitrin 95%), CD-polidextrin, Flavin7 Bioflavonoid complex (vörös szőlő mag-héj szárítmány, cirok mag-héj szárítmány, feketeszeder mag-héj szárítmány, feketecseresznye héj szárítmány, feketeribizli mag-héj szárítmány, pirosribizli mag-héj szárítmány, szilva héj szárítmány, almahéj szárítmány), kapszula borítása: zselatin.

Hatóanyagok az ajánlott napi bevitelben:
Bioflavonoid                 130 mg
– ebből polifenol           105,008 mg ± 10%
– ebből flavonoid          102,008 mg
– ebből quercetin          98 mg
Rezveratrol       0,0096 mg
Koenzim Q10    100 mg

Kiszerelések és csomagok

A leghatékonyabb eredmény elérése érdekében a termék legalább kúraszerű (minimum 2-3 hónapos) fogyasztása ajánlott. Folyamatos, hosszú távú fogyasztásának sincs akadálya, mert természetes összetevői jótékonyan hatnak a szervezetre, nem okoznak túladagolási tüneteket.

Adagolása: 1 kapszula / nap

Flavin7 Q10 + Resveratrol 90 kapszula

Ára: 30 700 Ft

Flavin7 Q10 + Quercetin 90 kapszula

Ára: 28 500 Ft

Flavin7 Q10 + Resveratrol 30 kapszula

Ára: 10 900 Ft

Flavin7 Q10 + Quercetin 30 kapszula

Ára: 9 800 Ft

A Flavin Q10+Resveratrol és Q10+Quercetin kiemelkedő minőségű és 100% természetes alapanyagokból készül, megfelel a legszigorúbb elvárásoknak és előírásoknak.

Garantáltan tiszta és rendezett gyártási környezet: a szennyeződések kizárva, Önt nem érhetik meglepetések! Ennek bizonyítéka HACCP tanúsítványunk, amely egy olyan magas minőségi és biztonsági kockázatelemző rendszer, ami az előírtaknak megfelelően biztosítja a termék előállításának rendezett, tiszta körülményeit.

A garancia, hogy folyamatosan, kimagasló minőségben készülnek termékeink a gyártósorokon! GMP tanúsítványunk, azaz „jó gyártási gyakorlat” kezeskedik efelől, amely a helyes feldolgozási folyamatokra és üzemeltetési gyakorlatra, gyártási körülményekre vonatkozó szigorú szabályozás! Enélkül szabályozatlan volna afolyamat, amely a termék útját végigkíséri, az alapanyagok előkészítésétől, a csomagolásig.

Termékeink állandó, kiemelkedő minősége garantált: így nem fordulhat elő, hogy alacsonyra kerül a mérce – Önt nem érheti csalódás! Az ISO 9001:2009-es szabvány biztosítja a gyártó minőségbiztosítással és minőségirányítással kapcsolatos magas szintű elvárásainak való megfelelést.

Ez a termék NEM „megfoghatatlan”! Termékünk forgalomba helyezését az Országos Gyógyszerészeti és Élelmiszer-egészségügyi Intézet engedélyezte és szakvéleményezte, így az Ön számára is elérhetővé vált ez a tesztelt, garantáltan adalék- és konzerváló anyagoktól mentes termék.

Kosár