fbpx

A kínai hernyógomba egészségvédő hatásait már évezredekkel ezelőtt felismerték, a korabeli leírásokban jótékony tulajdonságai közül főként az energizáló, élénkítő, valamint immunerősítő hatásait emelték ki.

Természetes formában tartalmaz vitaminokat, szénhidrátokat, fehérjéket, ásványi anyagokat és zsírokat. A leghatásosabb gombának tartják az energiaszint és az általános életminőség javítására. A gyógyászat terén ezért számos betegség kezelésénél alkalmazzák, de betegségmegelőző hatása is kiemelkedő. 

A kínai hernyógomba egy parazita?

Ez a rendkívül hasznos és érdekes gyógygomba egy valódi parazita, a molylepke hernyójában fejlődik ki.
Spórái bekerülnek a fogadó szervezetbe, kicsíráznak, majd megölik a lárvát. Azonban ma már nem kell aggódnunk azon, hogy a lárvában nevelkedett példányt fogyasszuk-e el, mivel a napjainkban történő kínai hernyógomba tenyésztése megegyezik a többi gombaféléével.
 
Gyógyászati szemszögből a gombák legfontosabb összetevői a sok cukormolekulából felépülő poliszacharidok, illetve a néhány cukormolekula alkotta oligoszacharidok. 
kínai hernyógomba

Kínai hernyógomba a daganatok ellen

máj rákos sejtek

A hagyományos kínai orvoslásban a hernyógombát a tüdő-, a máj- és a veseműködés rendellenességeinek gyógyítására, valamint az asztma kezelésére használják.

A kínai hernyógomba rendszeres fogyasztása serketni az NK sejtek (falósejtek) termelődését, amely jelentős mértékben elősegíti a rosszindulatú daganatok megelőzését, illetve kezelését. Ezt a tulajdonságot erősíti antioxidáns tartalma, amely megköti a rákot, gyulladásokat, érrendszeri megbetegedéseket okozó, DNS-t károsító szabad gyököket.

A kínai hernyógomba a tüdő legjobb barátja

Szervezetünk legoptimálisabb működése érdekében elengedhetetlen a sejtjeink megfelelő oxigénellátása, ezt pedig természetesen a tüdőnk biztosítja számunkra, ezért kiemelt figyelmet érdemel. Minél egészségesebb a tüdőnk, annál jobb az oxigénfelvevő kapacitása és annál több oxigén jut el a sejtjeinkbe.

Azonban ez a szervünk fokozottan ki van szolgáltatva minden környezeti hatásnak (vírusok, baktériumok, légszennyezettség), amelyek belélegzéskor megtámadhatják (őszi-téli hónapokban még sérülékenyebb a tüdőnk). A kínai hernyógomba javíthatja a tüdő kapacitását, ezáltal növeli az oxigénfelvételt. Méregtelenít, növeli a szellemi, fizikai teljesítőképességet és az immunitást.

kínai hernyógomba hatása a tüdőre

KHG - Kínai hernyógomba kapszula

A kínai hernyógomba általános energetizálja a szervezetet, növeli az éberséget és a kitartást nehéz fizikai munka vagy sporttevékenység esetén. Poliszacharidjai különösen fontos szerepet játszanak az immunrendszer megerősítése szempontjából. Növelik a sejtek energiatermelését, fokozzák a szervezet oxigénellátását. Felerősítik a legyengült immunrendszert, csökkentik a fájdalomérzetet, javítják a természetes ölősejtek, a makrofágok tevékenységét, amelyek felfalják a káros mikrobákat és a rákos sejteket.

Válassza a természetes, KHG - Kínai hernyógomba étrendkiegészítő kapszulát, amely...

Összetevők:
Kínai hernyógomba (Cordicsps sinensis) kivonat, C-vitamin (aszkorbinsav), Flavin7 bioflavonoid komplex (vörös szőlő mag-héj száratmány, cirok mag-héj szárítmány, feketeszeder mag-héj szártmány, feketecseresznye mag-héj szárítmány, feketeribizli mag-héj szárítmány, pirosribizli mag-héj szárítmány, szilva mag-héj szárítmány, almahéj szárítmány, kendermag örlemény, HPMC kapszula (hipromellóz, cink-oxid, sűrítőanyag, emulgálószer)

Hatóanyag az ajánlott napi bevitelben (1 kapszula):
Kínai hernyógomba (Cordicsps sinensis) : 30 mg
C-vitamin: 30 mg
*NRV 37,5%
Össz polifenol: 8,3 mg 
Ebből 
– flavonoid: 5,85 mg
– resveratrol: 0,004 mg
Aminosavak
– L-arginin: 4,4 mg
– L-glutamin: 6,2 mg
– L-asparagin: 3,66 mg

A leghatékonyabb eredmény elérése érdekében a termék folyamos, kúraszerű (minimum 3-4 hónapos) fogyasztása ajánlott. Hosszú távú fogyasztását is javasoljuk, mert természetes összetevői jótékonyan hatnak a szervezetre, nem okoznak túladagolási tüneteket.

Javasolt fogyasztás: 1 kapszula/nap
Igény esetén max.: 2 kapszula/nap

Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl. Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot!

Kiszerelések és csomagok

A  csomag tartalma:
– 2 doboz KHG – Kínai hernyógomba kapszula (250 db-os)
– C-vitamin kapszula (60 db-os)

1 főre 500 napra elegendő (1 db kapszula/nap)

Most 28 400 Ft helyett mindössze

25 560 Ft!

Válassza a gazdaságosabb kedvezményesebb költséghatékonyabb 500 db kapszulát tartalmazó csomagot, és takarítson meg 10%-ot!

Csak napi 51 Ft! Ez a legjobb ajánlat! 🙂

KHG - Kínai hernyógomba kapszula 250 db-os kiszerelés

A csomag tartalma:
– 1 doboz KHG – Kínai hernyógomba kapszula (250 db-os)

1 főre 250 napra elegendő (1 db kapszula/nap)

14 200 Ft

KHG - Kínai hernyógomba kapszula 100 db-os kiszerelés

A csomag tartalma:
– 1 doboz KHG – Kínai hernyógomba kapszula (100 db-os)

1 főre 100 napra elegendő (1 db kapszula/nap)

6 900 Ft

A KHG - Kínai hernyógomba kapszula kiemelkedő minőségű és 100% természetes alapanyagokból készül, megfelel a legszigorúbb elvárásoknak és előírásoknak.

Garantáltan tiszta és rendezett gyártási környezet: a szennyeződések kizárva, Önt nem érhetik meglepetések! Ennek bizonyítéka HACCP tanúsítványunk, amely egy olyan magas minőségi és biztonsági kockázatelemző rendszer, ami az előírtaknak megfelelően biztosítja a termék előállításának rendezett, tiszta körülményeit.

A garancia, hogy folyamatosan, kimagasló minőségben készülnek termékeink a gyártósorokon! GMP tanúsítványunk, azaz „jó gyártási gyakorlat” kezeskedik efelől, amely a helyes feldolgozási folyamatokra és üzemeltetési gyakorlatra, gyártási körülményekre vonatkozó szigorú szabályozás! Enélkül szabályozatlan volna afolyamat, amely a termék útját végigkíséri, az alapanyagok előkészítésétől, a csomagolásig.

Termékeink állandó, kiemelkedő minősége garantált: így nem fordulhat elő, hogy alacsonyra kerül a mérce – Önt nem érheti csalódás! Az ISO 9001:2009-es szabvány biztosítja a gyártó minőségbiztosítással és minőségirányítással kapcsolatos magas szintű elvárásainak való megfelelést.

Ez a termék NEM „megfoghatatlan”! Termékünk forgalomba helyezését az Országos Gyógyszerészeti és Élelmiszer-egészségügyi Intézet engedélyezte és szakvéleményezte, így az Ön számára is elérhetővé vált ez a tesztelt, garantáltan adalék- és konzerváló anyagoktól mentes termék.

Kosár