fbpx

Természetes őssejtszaporítással
a cukorbetegség ellen!

A cukorbetegség kialakulásának igazi oka:

Betegségek létrejöttének alapvető oka, hogy az adott szervek, sejtek károsodtak és regenerációs képességük csökkent. Cukorbetegség esetében, az inzulintermelő béta-sejtek nagy részben sérülnek vagy teljesen elpusztulnak és ennek hatására megszűnik az inzulintermelés. A hiány következtében, a vércukor nem képes a sejtekbe bejutni, így a vérben maradva magas vércukorszintet eredményez.

Az őssejtszaporítás
forradalmi megoldás lehet a fenti problémára!

A cukorbetegség tünetei és szövődményei azt jelzik, hogy az adott szervek, sejtek károsodtak, regenerációjuk csökkent. Ebben a helyzetben szervezetünknek több őssejtre van szüksége.

..de mik azok az őssejtek?

Az emberi testben másodpercenként csaknem 1 000 000 sejt pusztul el. Hihetetlen, igaz? De egy jól működő, egészséges szervezet ezeket azonnal pótolja. Az őssejtek minden élőlény szervezetében megtalálhatóak, amelyek korlátlan számú osztódásra, megújulásra képesek. A fogantatás után az embrió csak őssejtekből áll, amelyek a 15. naptól kezdve alakulnak át saját feladattal rendelkező sejtekké, mint például ideg-, izom-, csont- és bőrsejtekké. De nem mind specializálódik, vannak szöveti őssejtek, amik később is megőrzik univerzális tulajdonságukat.

Felnőttkorban ezek az őssejtek legnagyobb mennyiségben a csontvelőben találhatók meg. Ha egy szerv nem működik optimálisan, vagy valamilyen módon sérülést szenved és sejtpótlásra van szüksége, akkor üzenetet küld a csontvelőbe, amely felismeri az információt, és küldi az őssejteket. Az őssejt kilép a csontvelőből, bekerül a véráramba, eljut a szervekhez, és a szerv sejtjévé válik. Ezáltal a szerv képes megújulni, funkcióit megőrizve egészségesen működni. Így az őssejtek fenntartanak egyfajta állandó és nélkülözhetetlen regenerálódási folyamatot.

Tekintse meg Szabó László, az Olimpiq StemXCell megállmodójának előadását az őssejtkutatásról és a hatóanyagok felfedezéséről:

Minél magasabb szervezetünk őssejtszáma, annál jobb az egészségünk!

Az őssejtszint a legjobb jelzője az egészségnek. Számuk újszülött- és csecsemőkorban a legmagasabb. A kor előrehaladtával viszont a termelése csökkent, 60-70 éves korra pedig a számuk az 1/5-ére zuhan vissza. Az őssejtszint csökkenése számos betegség kialakulásának a kezdete, illetve az előjele lehet, míg a magas őssejtszám éppen ennek az ellenkezőjére utal.

Hívja segítségül az őssejtjeit,
állítsa vissza egészséges inzulintermelését!

A tudomány jelenlegi álláspontja alapján, egyedül az őssejtek képesek arra, hogy szervezetünk bármely más, több mint 200 fajta sejtjévé alakuljanak át, legyen ez máj, vese, ideg, stb. Az őssejtek szervezetünkbe kerülve képesek átalakulni olyan sejtekké, amelyekre szüksége van. Tehát, olyan sejtekké, amelyek termelik az inzulint. Amint, az inzulintermelés újra beindul vagy emelkedik, szervezetünk ismét lehetővé teszi a cukrok sejtbe jutását, így a csökkentve a vércukorszintet.

Tudósok szerint..

..napjaink őssejtkutatásának egyik legfőbb pontja a felnőtt őssejtek többszörözése. A Pécsi Tudományegyetemen is azt vizsgálták, hogyha rá tudjuk venni az emberi szervezetet a természetes úton történő őssejttermelésre, akkor testünk ki tudja javítani például az öregedés által bekövetkezett hibákat, betegségeket.

Az elmúlt években ez a kutatócsoport felfedezte, hogy mik azok a természetes anyagok, amelyek fokozzák a szervezetben az őssejtek termelését és segítik azok jótékony hatásának kibontakozását.

Szaporítsuk azokat az őssejteket az
Olimpiq StemXCell segítségével!

Kifejezetten cukorbetegeknek fejlesztették ki az őssejtszaporító és őssejtvédő kapszulaegyüttest, az Olimpiq StemXCell SL-t, amely cukorbetegség esetén jótékony hatással bíró természetes alapanyagok és antioxidánsok hozzáadásával született meg.

A termék olyan természetes anyagok válogatott kivonata, ami a szervezetünkben a felnőtt csontvelői őssejtkibocsátást legalább 75%kal képes megnövelni.

Kutatásaik során, közel 20 ezer megvizsgált anyag közül azokat választották ki, amelyek hatására

  • a termelődő őssejtek a véráramba kerülve életképesek maradnak,
  • eljutnak a megfelelő sérült vagy elhasználódott szövetekhez,
  • és ott valóban képesek átalakulni a megfelelő sejtekké és beépülni a szövetekbe.

Tekintse meg Dr. Tóth Géza, Olimpiq StemXCell-t kiegészítő terápiaként alkalmazó orvos előadását a termék hatásairól különböző betegségek kezelése során.

Az Olimpiq StemXCell hatóanyagai:

Króm: A vércukorszint szabályozásához és az inzulinnal szembeni érzékenység kialakulásához, normalizálásához szükséges. Hiányában inzulinrezisztencia alakul ki.

Cink: A cukorbetegség kezelésében nagy szerepet játszik, ugyanis az inzulin cinkhez kötődve tárolódik a hasnyálmirigyben, annak működéséhez is nélkülözhetetlen, továbbá elengedhetetlen a sebgyógyuláshoz, ami a cukorbetegek esetében különösen fontos.

Inulin: Olyan poliszaharid (összetett cukor), amely több növényben megtalálható (pl. csicsóka). A bél baktériumflórájának kedvező befolyásolásával vércukorszint-csökkentő hatású, mivel a szénhidrátok lebontását, felszívódását egyenletessé teszi.

Stevia: Tanulmányok szerint a 2-es típusú cukorbetegség ellen ígéretes, enyhíti az inzulinfüggést. Az enzimtermelésben kiemelt szerepű hasnyálmirigy működését segíti, ami a szénhidrátok lebontásában kulcsfontosságú. Ugyancsak meghatározó a máj cukoranyagcserében betöltött szerepének támogatásában. Ezáltal a vércukorszintet szabályozza a testben.

Kecskeruta: Régóta ismert a népi gyógyászatban, mint vércukorcsökkentő gyógynövény. A szénhidrát-anyagcserét serkenti.

Gyermekláncfű: Máj- és epeműködést serkentő, vércukorszintet csökkentő. Fontos szerepe van az érrendszeri szövődmények és a diabéteszes látásromlások (retinopátia) megelőzésében.

Feketeáfonya-levél: Az erek falát, elsősorban a hajszálerekét erősíti. Különösen hasznos diabéteszes retinopátiában és sárgafolt sorvadásánál. Kapillárisjavító hatása miatt a szem hajszálereivel párhuzamosan a vese hajszálereire is kifejtett regeneráló hatása miatt diabéteszes nefropátiában is ígéretes.

Koenzim Q10: Sejtanyagcsere-segítő hatásával fontos szerepet játszik a szervezet energia-háztartás egyensúlyának biztosításában.

Miben segítenek ezek a hatóanyagok?
  • A kiegyensúlyozott vércukorszint biztosításában,
  • a cukorbetegek életminőségének javításában,
  • a diabétesz mindkét típusánál bekövetkező szövődmények kivédésében,
  • és a szervezet regenerációs képességének javításában.

Ezeket a pontokat igazolják a készítmény kutatási eredményei is!

A vizsgálatok során magyar kutatók mesterséges úton károsították a kísérleti állatok hasnyálmirigyében lévő inzulintermelő ún. béta-sejteket, majd az egyik csoportot Olimpiq SXC készítménnyel etették a normál táplálékuk mellett, ennek hatására a kontrollcsoporthoz képest jelentősen javult az inzulintermelés a készítményt fogyasztó állatok esetén.

Valószínűleg a sérült szöveti sejtek helyébe a pluszban termelődött őssejtek épültek be és állították helyre az inzulintermelést. A következő linkre kattintva a világ legelterjedtebb orvosi adatbázisában elolvashatja az Olimpiq Stem X Cell nemzetközi kutatási eredményeit: a kutatás itt érhető el.

Tekintse meg Prof. Dr. Kiss István, az Olimpiq StemXCell hatásossági vizsgálatát végző professzor előadását a termék bizonyított hatásairól:

Hogyan működik az Olimpiq StemXCell SL?

A kapszula:

Az őssejtvédő kapszula nem más, mint erős antioxidánsokat, flavonoidokat és egyéb összetevőket tartalmazó készítmény, mely a szervezetünkben nap mint nap termelődő szabad gyökök megkötését és semlegesítését szolgálja. Továbbá védelmet nyújt a többlet őssejteknek, hogy károsodás nélkül juthassanak el a regenerálandó területre.

B kapszula:

A másik komponens a csontvelői sejttermelésre hat. Ez a komponens felelős azért, hogy az őssejtszám a vérkeringésben megemelkedjen.

Adagolása

Naponta 1 db A (antioxidáns komplex) kapszula és 1 db B (őssejtszám-növelő komponens) kapszula fogyasztása javasolt.

Egy doboz tartalma: 45 db A kapszula + 45 db B kapszula

Kiszerelések

Mint minden anyagnak, amit a szervezetünkbe beviszünk, az Olimpiq StemXCell SL hatóanyagainak is időre van szüksége, hogy teljes hatását a lehető legjobban kifejtse. Ezért a legjobb eredmények elérése érdekében minimum 3 hónapig javasoljuk a szedését, de alkalmazható folyamatosan is: ezért nagyobb kiszerelésben a terméket jelentős kedvezménnyel biztosítjuk.

Olimpiq StemXCell
3 havi kúra csomag

Tartalma:
– 2 doboz Olimpiq StemXCell: 90 db A kapszula és 90 db B kapszula

64 980 Ft HELYETT
most 30% kedvezménnyel
csak 46 990 Ft
+ ingyenes házhozszállítással

Olimpiq StemXCell

Tartalma:
– 1 doboz Olimpiq StemXCell: 45 db A kapszula és 45 db B kapszula

Ára: 32 490 Ft + ingyenes házhozszállítás

Gyakran ismételt kérdések

Az Olimpiq StemXCell SL egy új felfedezés, egy új termékkategória a tápszerek területén. Kifejezetten cukorbetegeknek kifejlesztett őssejtszaporító és őssejtvédő kapszulaegyüttes, amely cukorbetegség esetén jótékony hatással bíró természetes alapanyagok és antioxidánsok hozzáadásával született meg. A termék olyan természetes anyagok válogatott kivonata, ami a szervezetünkben a felnőtt csontvelői őssejtkibocsátást legalább 75%kal képes megnövelni.

A kutatási fázis alatt közel 20 000 anyagot vizsgáltak meg. Ezek közül azokat válogatták össze, amelyek a legnagyobb mértékben növelték meg a perifériás vérben az őssejt számot. Az összetevők kivétel nélkül erős antioxidáns hatással bírnak. Gyümölcsök, gyógynövények, és konyhanövények szerepelnek a termékben.

Igen, mivel a szervezet, javító és építő képessége gyermek, felnőtt és idős korban jelentősen eltér. Ez a képesség 30-35 éves kor után folyamatosan apad.

Igen, a kapszula tartalma bejuttatható úgy is, hogy belekeverjük pl. gyümölcslébe, joghurtba. Ez beteg gyermekek, nyelési problémával küszködők, stb. esetében megoldást nyújt.

Paul azonban nem rendelte az ezüstkolloid oldatot, hanem ő maga állította elő az ezüst oldatú szert, amely a bőre elszíneződését is okozta. A fém részecskék hiányában azonban egy ionos ezüst oldat keletkezett, ami az Argyria nevű betegséget okozta.

Paul 62 éves korában hunyt el (2013-ban). A halálának oka szívroham volt, amelyet nem az argyria betegség váltott ki, hanem Paul erős láncdohányos függősége, felesége szerint ez okozta halálát.

A valódi ezüstkolloid, természetes fém részecskéivel nem okozhat argyriát, különösképpen akkor nem, hogyha betartják az ajánlott napi fogyasztás mennyiségét!

Az egészséges emberi szervezet is adhat allergiás reakciókat bármilyen hétköznapi anyagra (pl. cseresznye), ezért a termékek összetételét célszerű megtekinteni. Nem tartalmaz cukrot, mesterséges színezéket, szóját, mesterséges aromát, tejszármazékot, élesztőt, tartósítószert.

Általában már 2-3 hét elteltével jelentkezhet változás, de figyelembe kell venni, hogy minden emberi szervezet más őssejt számmal rendelkezik, ezért az őssejtszaporító hatás sok más tényezőtől függ: nemtől, életkortól, az általános egészségi állapottól, esetleges betegségtől, életmódtól. Éppen ezért egyénenként változó, hogy mennyi időre van szükség.

A vizsgálatok során az első, a harmadik, a hatodik, a kilencedik, és a tizennyolcadik órában mértük az őssejtszámot. A hatás elfogyasztás után 1-18 óráig mérhető.

Az Olimpiq StemXCell SL kiemelkedő minőségű és 100% természetes alapanyagokból készül, és megfelel a legszigorúbb elvárásoknak és előírásoknak.

Garantáltan tiszta és rendezett gyártási környezet: a szennyeződések kizárva, Önt nem érhetik meglepetések! Ennek bizonyítéka HACCP tanúsítványunk, amely egy olyan magas minőségi és biztonsági kockázatelemző rendszer, ami az előírtaknak megfelelően biztosítja a termék előállításának rendezett, tiszta körülményeit.

A garancia, hogy folyamatosan, kimagasló minőségben készülnek termékeink a gyártósorokon! GMP tanúsítványunk, azaz „jó gyártási gyakorlat” kezeskedik efelől, amely a helyes feldolgozási folyamatokra és üzemeltetési gyakorlatra, gyártási körülményekre vonatkozó szigorú szabályozás! Enélkül szabályozatlan volna afolyamat, amely a termék útját végigkíséri, az alapanyagok előkészítésétől, a csomagolásig.

Termékeink állandó, kiemelkedő minősége garantált: így nem fordulhat elő, hogy alacsonyra kerül a mérce – Önt nem érheti csalódás! Az ISO 9001:2009-es szabvány biztosítja a gyártó minőségbiztosítással és minőségirányítással kapcsolatos magas szintű elvárásainak való megfelelést.

Ez a termék NEM „megfoghatatlan”! Termékünk forgalomba helyezését az Országos Gyógyszerészeti és Élelmiszer-egészségügyi Intézet engedélyezte és szakvéleményezte, így az Ön számára is elérhetővé vált ez a tesztelt, garantáltan adalék- és konzerváló anyagoktól mentes termék.

Kosár