fbpx

Az 50 éves kor feletti férfiak 50%-át érinti a prosztata megnagyobbodás, 80 éves kor felett pedig a férfiak több, mint 80%-ára jellemző ez az elváltozás. A jóindulatú prosztata megnagyobbodás már 30 év felett is jelentkezhet. A helytelen életmód, rosthiányos táplálkozás, káros szokások, stressz, környezetszennyezés, stb. hatásaitól szabadgyökök keletkeznek, melyek káros hatásairól egy idő után a prosztata nem képes magát megvédeni és feladatát ellátni.

Bemutatunk 4 csodálatos, természetből eredő összetevőt, amelyek kombinációjával a betegség megelőzhető/kezelhető.

A vizelethajtó csalán

A nagy csalán (Urtica dioica) nagy mennyiségű klorofillt, indolszármazékokat – köztük hisztamint és acetilkolint-, továbbá C- és A-vitamint, valamint más fontos vitaminokat, karotinoidokat, fehérjéket, rostokat, ásványi anyagokat, de mindenek előtt kovasavat és káliumsókat tartalmaz.

Főleg e két utóbbi fejt ki vizelethajtó hatást. A csalán levelei és gyökerei vizelethajtó, összehúzó, erősítő, vérzéscsillapító hatással rendelkeznek.
Kedvező hatással lehet a heveny húgyúti panaszokra, vese- és hólyagköveknél, vesegyulladásnál és húgyhólyaggyulladásnál.

csalán vizelethajtó a prosztata egészségéért

A fűrészpálma gátolja a prosztata megnagyobbodását

fűrészpálma bogyói a a prosztata megnagyobbodása ellen

A természetgyógyászok fűrészpálma bogyóit régóta alkalmazzák urológiai problémák kezelésére.
Több vizsgálat bizonyítja, hogy a fűrészpálma fokozhatja a vizeletürítést és csökkentheti az éjjeli vizelés gyakoriságát.

Egyes vizsgálatok szerint a fűrészpálma bogyójában lévő hatóanyagok meggátolják a tesztoszteron átalakulását az erőteljesebb hatású dihidrotesztoszteronná (DT), valamint megakadályozzák ennek kötődését is a prosztatasejtek jelfogóihoz (receptoraihoz), és ezáltal gátolják ezek növekedését, illetve burjánzását.

Erős antioxidáns hatás a prosztata daganatok ellen

A likopin egyes gyümölcsök és főzelékek vöröses festékanyaga. Főként a paradicsomban, pirospaprikában, görögdinnyében és a bíborvörös grapefruitban fordul elő igen nagy mennyiségben.

Több tanulmány mutat rá arra az összefüggésre, amely a vérszérum alacsony likopin-szintje és bizonyos rosszindulatú daganatok kialakulásának fokozott veszélye között fönnáll.

A legtöbb kutató úgy véli, hogy ez a védőszerep a likopin erőteljes antioxidáns hatásának köszönhető.

likopin a prosztata daganatok ellen

A Rezveratrol jótékony hatása

A rezveratrol a vörös szőlő héjában található antioxidáns, mely kifejezetten jótékony hatással van az egészségünkre.

Megfigyelések szerint a rezveratrol képes lehet meggátolni a rákos sejteket tápláló erek kialakulását, így vágva el a tumort a tápanyag-utánpótlástól. Eddig főleg prosztata-, mell-, és bőrdaganatoknál, valamint a leukémiánál írták le pozitív hatását.

Prostao kapszula

Pajzs a férfiaknak, az egészséges folyóügyekért

A prosztataproblémák kezelésére, megelőzésére nagy csalán és fűrészpálma kivonattal, valamint likopin és rezveratrol tartalommal.

Csökkentheti a húgyúti problémákat, a gyakori éjszakai vizelési ingert, a nehéz vizelést, segít szabályozni az extra tesztoszteront, így megóvja a prosztatát a megnagyobbodástól.

Főbb hatásterületek:
– prosztata megnagyobbodás
– prosztata daganat

Válassza a természetes Prostao étrendkiegészítőt, amely segít...

Összetevők:
nagy csalán,törpepálma (másnéven fűrészpálma) kivonat (saw palmetto extract), likopin 5%, rezveratrol, zselatin kapszulában.

A kapszula széthúzható és a benne lévő tartalom anélkül is elfogyasztható.

Hatóanyagok az ajánlott napi bevitelben:
1 kapszulában
Törpepálma kivonat: 177 mg
Rezveratrol 5 mg
Likopin 5% 0,15 mg

A leghatékonyabb eredmény elérése érdekében a termék folyamos, kúraszerű (minimum 3-4 hónapos) fogyasztása ajánlott. Hosszú távú fogyasztását is javasoljuk, mert természetes összetevői jótékonyan hatnak a szervezetre, nem okoznak túladagolási tüneteket.

Javasolt alkalmazás: 3×1 kapszula/nap vagy igény szerint 3×2 kapszula/nap.

Bő vízzel bevenni! Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl.

Kiszerelések és csomagok

Prostao 3x100 db

A csomag tartalma:
– 3 doboz Prostao 100 db

1 főre 100 napra elegendő (3 db kapszula/nap)

Most 19 500 Ft helyett mindössze

16 575 Ft!

Válassza a gazdaságosabb kedvezményesebb költséghatékonyabb 3 db-os csomagot, és takarítson meg 15%-ot!

Csak napi 166 Ft! Ez a legjobb ajánlat! 🙂

Prostao 2x100 db

1 főre 66 napra elegendő (2 db kapszula/nap)

Ára: 13 000 Ft

Prostao 100 db

1 főre 33 napra elegendő (3 db kapszula/nap)

Ára: 6 500 Ft

A Prostao kiemelkedő minőségű és 100% természetes alapanyagokból készül, megfelel a legszigorúbb elvárásoknak és előírásoknak.

Garantáltan tiszta és rendezett gyártási környezet: a szennyeződések kizárva, Önt nem érhetik meglepetések! Ennek bizonyítéka HACCP tanúsítványunk, amely egy olyan magas minőségi és biztonsági kockázatelemző rendszer, ami az előírtaknak megfelelően biztosítja a termék előállításának rendezett, tiszta körülményeit.

A garancia, hogy folyamatosan, kimagasló minőségben készülnek termékeink a gyártósorokon! GMP tanúsítványunk, azaz „jó gyártási gyakorlat” kezeskedik efelől, amely a helyes feldolgozási folyamatokra és üzemeltetési gyakorlatra, gyártási körülményekre vonatkozó szigorú szabályozás! Enélkül szabályozatlan volna afolyamat, amely a termék útját végigkíséri, az alapanyagok előkészítésétől, a csomagolásig.

Termékeink állandó, kiemelkedő minősége garantált: így nem fordulhat elő, hogy alacsonyra kerül a mérce – Önt nem érheti csalódás! Az ISO 9001:2009-es szabvány biztosítja a gyártó minőségbiztosítással és minőségirányítással kapcsolatos magas szintű elvárásainak való megfelelést.

Ez a termék NEM „megfoghatatlan”! Termékünk forgalomba helyezését az Országos Gyógyszerészeti és Élelmiszer-egészségügyi Intézet engedélyezte és szakvéleményezte, így az Ön számára is elérhetővé vált ez a tesztelt, garantáltan adalék- és konzerváló anyagoktól mentes termék.

Kosár