fbpx

Koplalás és „csodaszerek” helyett válassza az Édesgyökérben található Glabridin flavonoidot és intsen búcsút a fölös kilóknak!

Rengeteg fogyasztó „csodaszer” készül elhízással küzdők vagy fogyni vágyók számára. Ezek nagyrésze kezdetben örömmel töltik el a fogyasztóikat, hiszen a testsúlyuk hirtelen csökkenni kezd. Hosszú távon azonban senki nem akarja mesterséges anyagokkal terhelni szervezetét, ezért leállnak a szer szedésével. Ekkor a gyorsan jött sikerek azonnal eltűnnek és sajnos ismét felcsúsznak a fölös kilók.

Csak a természetes megoldás jelent hosszú távú sikert

Kizárólag a természetes összetevőkből készült készítmény jelent hosszú távon, biztonságos megoldást a fogyásra és a „jójó effektus” elkerüléséhez.

Mi is pontosan az Édesgyökérben található Glabridin?

A Glabridin az édesgyökérből (Glycyrrhiza glabra) kivont flavonoid, amely biztosíthatja az optimális zsíranyagcserét és támogathatja a zsírsavak hatékonyabb lebontását vagyis felgyorsítja az energiafelhasználást.

Hogyan segít a Glabridin a fogyásban?

Testünk legelőször a belső szerveinken található zsírokat, az úgynevezett zsigeri zsírokat alakítja át energiává. A Glabridin nem engedi, hogy ezek a zsírok felszaporodjanak a szervezetünkbe, így nem következik be az elhízás.

HCA, még egy hatékony összetevő

A HCA Garcinia cambogia nevű, az ayurvédikus gyógyászatban természetes étvágycsökkentő és emésztést elősegítő tápanyagként már évszázadok óta alkalmazott gyógynövény gyümölcsének hidroxi-citromsavban (HCA) gazdag kivonata, amely igen hatásos, zsírraktározást megakadályozó és súlycsökkentést segítő hatóanyag.

Glabridin + HCA = Slim FLAVIN®

A Slim FLAVIN® az első és egyetlen természetes Glabridin + HCA tartalmú táplálékkiegészítő készítmény antioxidánsokkal, mely segíthet megszabadulni a felesleges kilóktól.

HOGYAN támogatja a Slim FLAVIN® az Ön egészséges és tartós fogyását?

 • kizárólag természetes összetevői elégethetik a legkárosabb belső, zsigeri zsírokat, amely magával vonhatja a bőralatti zsírréteg, hasi zsírpárnák csökkenését is
 • csökkentheti az elhízással gyakran együttjáró rossz koleszterinszintet,
 • támogathatja a zsírsavak hatékonyabb lebontását a májban
 • segíthet blokkolni a zsír raktározódását
 • csökkentheti az étvágyat

Slim FLAVIN® összetevői

A kapszula 100%-ig természetes hatóanyai:

Glabridin: 3 mg

Polifenol: 15 mg

Összetevők: Glabridin (édesgyökér extrakt), szőlő mag-héj liofilizált őrlemény, szeder mag-héj liofilizált őrlemény, cseresznyehéj liofilizált őrlemény, ribizli mag-héj liofilizált őrlemény, bodzahéj liofilizált őrlemény, szilvahéj liofilizált őrlemény, almahéj liofilizált őrlemény.

* Liofilizált, azaz fagyasztva szárított. Ez a modern eljárás garantálja a termékösszetevők lehető leghatékonyabb természetes, hozzáadott szintetikum nélküli tartósítását, az összetevők lehető legmagasabb beltartalmi értékeinek megőrzése mellett.

Nincsenek káros mellékhatások

A glabridin + HCA kivonat 100%-os természetessége mellett biztonságos, azaz nem rendelkezik káros mellékhatásokkal, sőt! Egyedi zsírcsökkentő hatását a legújabb hazai és nemzetközi tudományos vizsgálatok igazolják.

A Slim FLAVIN védi a többi szervet is és meggátolja a betegségek kialakulását

A zsigeri zsírok a testüreg belső szervein lerakódva találhatóak. Elszaporodásuk nem csak az elhízásban játszanak szerepet, de életmóddal és táplálkozással összefüggő betegség kialakulását is előidézheti.

Az egyik létfontosságú szervünket a májat is megtámadhatják a belső vagy zsigeri zsírok, amelyek az ereken keresztül eljuthatnak oda. Nagy mennyiségben a zsigeri zsírok – valamint a kapcsolatos zsírsavak – a máj zsírosodását, a vér káros elzsírosodását (hepatikus hyperlipidemia) és ennek következtében túlzott inzulintermelést (inzulinrezisztanciát) okoznak.

A belső zsírok a legkárosabbak, mivel gyulladáskeltő anyagokat termelnek, így gyakoribb az elzsírosodott szervek esetén a pikkelysömör (pszoriasis), az ízületi gyulladás, a bélgyulladás, az érszűkület (atherosclerózis) és a cukorbetegség.

A Slim FLAVIN, amely biztosíthatja optimális zsíranyagcserét és támogathatja a zsírsavak hatékonyabb lebontását nem engedik, hogy belső vagy zsigeri zsírok kialakuljanak és kárt tegyenek a szervezetében.

További antioxidáns hatású összetevőinek köszönhetően a Slim FLAVIN® nem csupán a veszélyes zsigeri zsírok és zsírpárnák fogyását eredményezi: természetessége, szabadgyök befogó képessége révén az Ön szervezete még egészségesebb lesz!

Válassza a természetes flavonoid, GLABRIDIN + HCA tartalmú testzsírcsökkentő Slim FLAVIN-t, amely segít Önnek

 • természetes úton megszabadulni felesleges kilóitól,
 • testzsírtömeg-indexének (BMI) javulásában,
 • a magas vérzsír-értékének csökkentésében,
 • a túlsúllyal-elhízással egyetemben emelkedtek vércukor-értékeinek csökkentésében
 • a magasvérnyomás-betegség veszélyének csökkentésében
 • visszanyerni önbizalmát, helyes testképét
 • hosszan és egészségesen élni!

Javasolt alkalmazás: 3×1 kapszula/nap

A leghatékonyabb eredmény elérése érdekében a termék folyamos, kúraszerű (minimum 2 – 3 hónapos) fogyasztása ajánlott. Hosszú távú fogyasztását is javasoljuk, mert természetes összetevői jótékonyan hatnak a szervezetre, nem okoznak túladagolási tüneteket.

1 doboz ára:
12 900 Ft

2 doboz ára:
24 700 Ft

3 doboz ára:
35 100 Ft

Elegem van a csalódásokból, az egészséges és természetes fogyást választom!

A Slim FLAVIN kiemelkedő minőségű és 100% természetes alapanyagokból készül, és megfelel a legszigorúbb elvárásoknak és előírásoknak

Garantáltan tiszta és rendezett gyártási környezet: a szennyeződések kizárva, Önt nem érhetik meglepetések! Ennek bizonyítéka HACCP tanúsítványunk, amely egy olyan magas minőségi és biztonsági kockázatelemző rendszer, ami az előírtaknak megfelelően biztosítja a termék előállításának rendezett, tiszta körülményeit.

A garancia, hogy folyamatosan, kimagasló minőségben készülnek termékeink a gyártósorokon! GMP tanúsítványunk, azaz „jó gyártási gyakorlat” kezeskedik efelől, amely a helyes feldolgozási folyamatokra és üzemeltetési gyakorlatra, gyártási körülményekre vonatkozó szigorú szabályozás! Enélkül szabályozatlan volna afolyamat, amely a termék útját végigkíséri, az alapanyagok előkészítésétől, a csomagolásig.

Termékeink állandó, kiemelkedő minősége garantált: így nem fordulhat elő, hogy alacsonyra kerül a mérce – Önt nem érheti csalódás! Az ISO 9001:2009-es szabvány biztosítja a gyártó minőségbiztosítással és minőségirányítással kapcsolatos magas szintű elvárásainak való megfelelést.

Ez a termék NEM „megfoghatatlan”! Termékünk forgalomba helyezését az Országos Gyógyszerészeti és Élelmiszer-egészségügyi Intézet engedélyezte és szakvéleményezte, így az Ön számára is elérhetővé vált ez a tesztelt, garantáltan adalék- és konzerváló anyagoktól mentes termék.

A 45/2014 (II.26.) Korm. rendelet értelmében a fogyasztó a vásárolt termék kézhezvételétől számított 14 napon belül a szerződéstől indoklás nélkül elállhat.

Megrendelés után a terméket 3-5 munkanapon belül futárszolgálattal juttatjuk el Önhöz teljesen díjmentesen. Az áru ellenértékét a futárnál utánvéttel egyenlítheti ki.

Meggyőződtem a SlimFlavin Glabridin+HCA garantált minőségéről!

Akik már megszabadultak felesleges kilóiktól a Slim FLAVIN® Glabridin HCA segítségével:

Tisztában vagyok a felnőtt test felépítésével, a zsírok működésével. Azt is tudtam, hogy a fogyasztószerek általában teljesen hatástalanok és nem hogy fogyna az ember, hízik tőlük!
Engem a Slim Flavin természetes összetevői győztek meg először. Rendszeres mozgással egybekötve heteken belül éreztem, hogy csökkent a súlyom. Azóta másoknak is ajánlottam és nekik is működött.

Anna (40), Kassa, biológia tanárnő

Feleségem terhessége után kezdte szedni a Slim Flavint. Ő vett rá, hogy próbáljam ki én is. Természetes összetevői miatt nem álltam ellen a rábeszélésnek, de mindemellett számomra fontos volt a termék biztonságosságáról, minőségéről is megbizonyosodnom. Mióta fogyasztom, igyekszem több időt mozogni és a végeredményben sem csalódtam. Barátaim, munkatársaim is észrevették a változást és a közérzetem is jobb lett.

Ladislav (42) Érsekújvár, műszaki üzemvezető

Szakmámból kifolyólag elég stresszes életet élek, valamint a sok ülő munka is nyomott hagyott a testemen. Világ életemben vékony voltam, de 30 felett megváltozott a testfelépítésem. 5 évig küzdöttem, mindenféle diétát és csodabogyót kipróbáltam. A lelki egyensúlyom teljesen felborult és már a munkámra is rányomta a bélyegét. A megoldást az új asszisztensem hozta magával, ő akkora már egy mérettel kisebb ruhákat hordott a SlimFlavinnak köszönhetően. Borzasztó kétségekkel álltam hozzá, de már 1 hónap után sokkal boldogabban néztem a tükörbe. Tudom, hogy nem leszek fiatalabb, de a SlimFlavinnak köszönhetően megint csinosnak érzem magam!

K. S., Zólyom