fbpx

Tartós fogyás? Nem álom! Koplalás helyett most itt a Slim FLAVIN 7!

Betegségek

Kevés olyan embert ismerünk, aki ne fogadná meg minden évben, hogy búcsút int a fölösleges kilóknak, és végre jól érzi majd magát a bőrében. De ne áltassuk magunkat, hiszen a fogyás nem egy könnyű dolog. Még ha sikerül is időszakosan megszabadulni a súlyfeleslegtől, ha kicsit is fellélegzünk vagy engedünk a kontrollból, a kínok árán elért eredmény úgy válik köddé, mintha soha nem is sikerült volna elérni. Arról nem is beszélve, hogy a változókorban a lassuló anyagcsere és egyéb hormonháztartásbéli problémák miatt jelentősen megnövekedik mind a felszíni, mind a zsigeri zsír lerakódás. Ismerős a helyzet? Nincs egyedül! Tartson velünk, koplalás és sokat ígérő csodaszerek helyett válassza az édesgyökérből kivont természetes alapanyagot, a glabridin flavionidot.
Viszlát zsír, üdv Slim FLAVIN 7!

Csak a természetes megoldás jelent hosszú távú sikert

A piacon számos „csodaszert” kínálnak, amelyek zökkenőmentes, gyors és fölöttébb látványos fogyás ígéretével kecsegtetnek. Kezdetben az elhízással küzdők és fogyni vágyók nagyrésze örül, mert azt hiszi, hogy a fogyókúra működik, hiszen a testsúlyuk hirtelen csökkenni kezd. Hosszú távon azonban senki nem akarja mesterséges anyagokkal terhelni szervezetét, sőt, a szigorú ét- és mozgásrendet is nehezükre esik fenntartani, ezért leállnak a szer szedésével. Ekkor a gyorsan jött sikerek azonnal eltűnnek, és sajnos ismét felcsúsznak a fölös kilók. Az Élettár csapata rájött, hogy ha fogyásról van szó, akkor csak a természetes megoldás jelent hosszú távú sikert! A Slim FLAVIN 7 biztonságos és tartósan hatékony megoldást jelent, ha fogyni szeretne!

A fogyás titka a természetes alapanyagokban rejlik

Tisztában vagyok a felnőtt test felépítésével, a zsírok működésével. Azt is tudtam, hogy a fogyasztószerek általában teljesen hatástalanok és nem hogy fogyna az ember, hízik tőlük! Engem a Slim FLAVIN természetes összetevői győztek meg először. Mozgással egybekötve heteken belül éreztem, hogy csökkent a súlyom. – mondta Anna, aki biológia tanárnőként dolgozik Szombathelyen.

De kezdjük az elején, lássuk, melyek ezek a természetes hatóanyagok! Hallott már az édesgyökér egyik lényegi hatóanyagáról, a glabridinról? A glabridin az édesgyökér legnagyobb polifenolos flavonoidja. Újonnan felfedezett tulajdonsága, hogy ez az egyedüli testzsír-csökkentő flavonoid. A gének működését segíti a májban, ennek következtében pedig a zsigeri zsírok fogynak, ami magával vonja a bőralatti zsírok csökkenését. A glabridin az első olyan flavonoid, amelynek segítségével az ember könnyen és egészségesen képes megszabadulni kilóitól: segíti a szervezet zsír anyagcseréjét optimalizálni, emiatt rendszeres bevitelével testsúlycsökkentés érhető el. Ez a hatóanyag csökkenti a testtömeg-indexet (BMI), a vércukor koleszterinszintjét, és különösen hatékony a veszélyes zsigeri (viszcerális) zsír csökkentését tekintve.

KOPLALÁS ÉS „CSODASZEREK” HELYETT VÁLASSZA AZ ÉDESGYÖKÉRBŐL KIVONT GLABRIDIN FLAVONOIDOT ÉS INTSEN BÚCSÚT A FÖLÖS KILÓKNAK!

A fogyás mellett leghasznosabb előnye: védi a belső szerveket az elzsírosodástól

A zsigeri zsírok kétségkívül a legkártékonyabbak a szervezetben. Ennek ellenére sajnos hajlamosak vagyunk kevésbé foglalkozni velük, mivel ezek nem a felszínen, hanem a testüreg belső szervein lerakódva találhatóak. Elszaporodásuk nem csak az elhízásban játszik szerepet, de életmóddal és táplálkozással összefüggő betegség kialakulását is előidézheti: gyulladáskeltő anyagokat termelnek, így sokkal nagyobb a valószínűsége, hogy kialakul a pikkelysömör, az ízületi gyulladás, a bélgyulladás, az érszűkület vagy épp a cukorbetegség. A zsigeri zsírok, valamint a kapcsolatos zsírsavak nagymértékű kialakulása az egyik legfontosabb szerv, a máj zsírosodását okozza, ami később a vér káros elzsírosodását eredményezi.

A Slim FLAVIN 7 tartós fogyasztása, különleges hatóanyaginak köszönthetően biztosíthatja az optimális zsíranyagcserét és támogathatja a zsírsavak hatékonyabb lebontását. Tehát nem engedi, hogy a belső vagy zsigeri zsírok kialakuljanak és visszafordíthatatlan kárt tegyenek a szervezetben.

Enyhíti a klimax kellemetlen tüneteit

A változókor, más néven menopauza állapotának enyhítésére az orvosok gyakran hormonpótló kezelést írnak elő. Azonban a hormonális gyógyszerek nem mindenki számára alkalmasak, ráadásul súlyos egészségügyi veszélyt jelenthetnek, akár rákos daganatok növekedését kiváltva.

A készítmény hatóanyagában, az édesgyökérben több, mint 300 különböző növényi vegyület található, melyek hatékonyan segíthetnek a menstruációs görcsök, de a menopauza idején jelentkező hőhullámok enyhítésében is.  Egy, a klimax időszakában lévő nőket vizsgáló tanulmányban számoltak be arról, hogy az édesgyökér hatékonyabban csökkentette a tapasztalt hőhullámok időtartamát, mint például a hormonterápiás kezelés. Nem nagyszerű, hogy a Slim FLAVIN 7 ebben is képes lehet segíteni…?

A glabridin továbbá antioxidáns hatású, eredményes vesegyulladás ellen, híres melanin-gátló és bőrgyulladás ellenes hatásáról, bizonyítottan eredményes csontritkulás, valamint memóriavesztés elkerülése érdekében. Összetevőinek köszönhetően a Slim FLAVIN 7 nem csupán a veszélyes zsigeri zsírok és zsírpárnák fogyását eredményezi: természetessége, szabadgyök befogó képessége révén hozzájárul ahhoz, hogy az Ön szervezete még egészségesebb legyen!

Csak beveszem rendszeresen a Slim FLAVIN 7-et, és elkezdődik a fogyás?

Igen! Abban az esetben, ha követi azok példáját, akik a részt vettek a Pozsonyi Regionális Tisztiorvosi Szolgálaton végzett kísérletben. A résztvevők esetében ugyanis a termék 3 hónapos alkalmazása után átlagosan 5,5 kg fogyás volt megfigyelhető, egy férfi esetében pedig ez az érték -18 kg-ra rúgott. Az átlagos BMI-csökkenés 1,75 százalék volt, továbbá az össztestzsír aránya 3,25 százalékkal csökkent. A zsír összetevők csökkenésével párhuzamosan növekedett az aktív izomtömeg 1,65 százalékkal. Egyértelműen kijelenthető, hogy a sikeres eredményt produkálók példás viselkedésről tettek tanúbizonyságot. A 3 hónapos vizsgálat során az összes étkezéssel, helyes táplálkozással, életvitellel kapcsolatos tanácsot maradéktalanul betartották. Azon esetekben, amikor nem tapasztaltunk ilyen fegyelmezett együttműködést, ott megmutatkozott a szerényebb vagy semmilyen súlycsökkenés. A testsúly- és a zsírtartalék csökkenése tehát pozitívan alakult a kitartó és fegyelmezett résztvevőknél, viszont elmaradt a vártnál azokban az esetekben, ahol a fegyelmezetlenség diadalmaskodott.

MU Dr. Alžbeta Béderová, CSc.  kutatásvezető doktornő.
Vezető szlovák táplálkozási szakember, több mint 40 éves szakmai tapasztalattal.

Mikor érdemes kipróbálni?

A Slim FLAVIN 7-re van szüksége, ha …

… természetes úton szeretne megszabadulni felesleges kilóitól,
… csökkenteni szeretné a változókorban kialakuló felszíni és zsigeri zsír lerakódását,
testzsírtömeg-indexének (BMI) javulásában akar előre lépni,
… csökkenteni szeretné a magas vérzsír-értékét,
… csökkenteni akarja a túlsúllyal-elhízással bekövetkezett vércukor-értékét,
… el akarja kerülni a vesegyulladást, a bőrgyulladásokat, a memóriavesztést,
… el akarja kerülni a magasvérnyomás-betegség kialakulását,
… szeretne boldogan tükörbe nézni, visszanyerni önbizalmát és helyes testképét,
… hosszan és egészségesen akar élni!

Az édesgyökér gyógyászati alkalmazása komoly múlttal rendelkezik, már 4000 éve, az ókori Egyiptomban is használták. Mi hiszünk benne!

Koplalás és sokat ígérő csodaszerek helyett válassza Ön is az édesgyökérből kivont glabridin flavonoidot! 👉 A Slim FLAVIN 7 biztonságos és tartósan hatékony megoldást jelent, ha fogyni szeretne! 

A glabridin segítségével a testzsír elsősorban a legkritikusabb területeken: a csípő és has területén csökkenthető. Javasolt alkalmazás: min. 3×1 kapszula/nap (szükség esetén 3×2 kapszula/nap).

KOPLALÁS ÉS „CSODASZEREK” HELYETT VÁLASSZA AZ ÉDESGYÖKÉRBŐL KIVONT GLABRIDIN FLAVONOIDOT ÉS INTSEN BÚCSÚT A FÖLÖS KILÓKNAK!

Cukor – egészségtelenebb, mint hinnénk

Évente 35 kg fehér cukrot eszik egy átlagos magyar ember! Évek óta hallani, hogy a cukor egészségtelen, végleg kiiktatni az étrendünkből azonban nem könnyű. A feladat majdnem olyan nehéz, mint az alkoholról leszokni az alkoholistáknak. Az elszántság – és főként a...

Édes élet, avagy a cukorbetegség

Magyarországon 700 ezer körül mozog a regisztrált cukorbetegek száma és az egészségügyi statisztikákra épülő jóslatok szerint ez a szám csak növekedni fog a jövőben... A népbetegségnek titulált cukorbetegség, az egyik legalattomosabb betegség, hiszen egyrészt...

Koleszterin, az érgyilkos

A világon minden harmadik, Magyarországon pedig minden második haláleset összefüggésben van szív- és érrendszeri megbetegedéssel, amelynek kialakulásában a vér magas koleszterinszintje alapvető szerepet játszik. Hazánkban a haláloki statisztikák élén a szívinfarktus...

Uraim, egészségükre!

A férfiak általában kevésbé szeretnek foglalkozni egészségükkel, mint a nők, ebből adódóan a megelőzésre sem szentelnek annyi figyelmet. Pedig ahogyan a nőknek, úgy a férfiaknak is megvannak az egészségügyi gondjaik…. „Minden sikeres férfi mögött áll egy nő” –írja a...

Nem minden depresszió, ami annak látszik

A nappalok rövidülése, a levegő lehűlése, az otthon falai közt eltöltendő idő mennyiségének növekedése sokaknál párosul rossz hangulattal, alvászavarokkal, szomorúsággal, esetleg időszakos depresszióval és a magány érzésének felerősödésével. A zord őszvégi estékről...

Fáradt szegény, mert vérszegény

Szervezetünk vérszegénysége többféle okból kifolyólag is kialakulhat. Leggyakoribb a vashiányos vérszegénység, ami eleinte banális problémának tűnhet, de nagyon hamar válik további rendellenességek okozójává. Vérszegénységről akkor beszélhetünk, amikor a vér...

Férfiasság, és ami mögötte áll…

Egyes szakemberek az egyre sokasodó potenciaproblémák hátterében eddig elsősorban lelki tényezőket vélnek felfedezni, mivel az erekciós zavar manapság nagyon sok fiatal férfit is érint. Az utóbbi évtizedben azonban kiderült, hogy az erekciós képtelenség mögött sokszor...

Citológia, életet menthet!

A szűrővizsgálatok egyik legfontosabbika a nőgyógyászati szűrés, melynek része a citológia vizsgálat, amin minden nőnek évről-évre fontos részt vennie, saját egészsége érdekében. A nőgyógyászati statisztikai mutatók azt tükrözik, hogy a nők a kor előrehaladtával, a...

A gyilkos stressz

Amit néhány évvel ezelőtt menedzserbetegségnek hívtak, annak tünetei ma bárkinél előfordulhatnak, nem kell hozzá cégvezetőnek lenni, elég, ha az életünket vezetjük... Manapság szinte közhelynek tűnik a stressz ártalmairól beszélni, mert azt gondolhatjuk, hogy lerágott...

Myoma, a nőiesség veszélyforrása

A szervezet jóindulatú daganatainak egyik leggyakrabban megjelenő fajtája a myoma, ami a méhtest jóindulatú elváltozása. Annak ellenére, hogy nagyon ritkán válik rosszindulatúvá fontos odafigyelni rá. A myoma, számos nőiességet érintő problémát okozhat. Az egy vagy...