fbpx

Tünetmentes menopauza
Yam gyökér segítségével!

A menopauza nem betegség, hanem egy biológiai állapot, ami a hormonszint csökkenése következtében alakul ki. A menopauza indokolatlanul erős tünetei, vagy akár fiatalabb korban a terméketlenség problémák hátterében leggyakrabban az ösztrogén egészségtelenül megemelkedett szintje, azaz dominanciája bújik meg!

Természetes progeszteronnal az ösztrogén ellensúlyozható és a kellemetlen tünetek leküzdhetők. Ilyen forrás a Yam gyökér, amely természetazonos progeszteron hatóanyagot tartalmaz.  Diosgenin nevű összetevőjének molekulaszerkezete teljesen megegyezik a saját petefészkünk által termelt progeszteronéval.

Amennyiben ismeri már a Yam gyökér fantasztikus hatásait és a részletes információk átolvasása helyett a csomagajánlatainkra kíváncsi vagy már most megszeretné vásárolni a Villarosa terméket, kattintson az alábbi gombok egyikére.

Mi okozza az ösztrogén dominanciát?

Ösztrogén szintjét emelik a…

… fogamzásgátlókban, kozmetikumokban, csapvízben megtalálható mesterséges hormonok és a változókor természetes folyamata.

Ezek által az egyensúly megbomlik, mert vagy magas az ösztrogén szint, vagy nincs elegendő progeszteronunk, hogy ellensúlyozza az ösztrogént. Minél tovább áll fenn az egyensúlytalan állapot, annál komolyabb tüneteket okoz.

Yam gyökér = természetes progeszteron

A progeszteron (sárgatest hormon) elsősorban a petefészekben termelődik, emellett várandóság idején a méhlepény is előállítja a magzat megtartása érdekében. Mindemellett ez a hormon az egyetlen ellensúlyozója az első számú női hormonnak, az ösztrogénnek.

A Yam gyökér a progeszteron előanyagát tartalmazza magas koncentrációban, a diosgenin nevű hatóanyagot, amiből a szervezet elő tudja állítani ezt a hormont.

Tudta? A Yam gyökeret („wild yam”, Dioscorea villosa) a népi gyógyászatban már évszázadok óta alkalmazzák. Hatóanyagainak kinyerése azonban csak a XX. században történt meg. Ezzel a nyugati társadalmakban élők számára is lehetőség nyílt rá, hogy az egyre komolyabb (főként nőgyógyászati) betegségek kezelésénél végre természetes kezelési módot lehessen alkalmazni.

A Yam gyökér segíthet…

…ellensúlyozni  az ösztrogén dominanciát és megszüntetni a változókorral járó kellemetlen tüneteket. Amikor az egyensúly elkezd  beállni, az előidézett panaszok fokozatosan elkezdenek csökkenni, majd elmúlni.

A Yam gyökér továbbá megoldást jelenthet a következőkre:

 • rosszullét
 • hőhullámok, erős izzadás 
 • fejfájás
 • levertség
 • érzelmi ingadozások
 • sírógörcsök
 • túlterheltségi szindrómák
 • idegesség
 • álmatlanság
 • pulpitáció, azaz heves szívverés
 • éjszakai izzadás
 • súlyproblémák
 • migrén
 • hajhullás
 • vércukorszint szabályozása
 • koleszterin szint csökkentése
 • emésztési problémák
 • öregedés lassítása
 • csontritkulás visszafordítása
 • hüvelyszárazság, a mell túlérzékenységének megszüntetése
 • termékenység elősegítése

Szeretnék megszabadulni az ösztrogén dominancia káros hatásaitól és
enyhíteni a változókori tüneteimet!

A természetes Yam gyökér kivonatból készült Villarosa kapszula

Természetes progeszteron a növényekben fordul elő. Mivel hasonló a női progeszteronhoz, alkalmas a hiány pótlására. Pontosan annyi progeszteront vihet be növényi készítményekkel, amennyire a szervezet az élet folyamán hozzászokott. Ennek következtében a szervezetet ért hiánytünetek elmaradnak.

A Yam gyökérből könnyen kinyerhető és alakítható át ez a természetes hormon hatóanyaggá. Ezáltal egy jó minőségű, megbízható készítmény született, a Villarosa kapszula, mely fitoprogreszteront és flavonoidokat tartalmaz.

A Villarosa kapszula hatásai:

 

 • Csökkentheti az éjszakai izzadást.
 • Idősebb nőknél csökkenti a hüvelyszárazságot.
 • Harmonizálja a hormonszintet,  gátolja a menstruáció idején fellépő hormonális alapon kialakuló bőrproblémákat (pl: fokozott faggyúműködés, pattanások kialakulása).
 • Hatásosan csökkentheti a menstruáció ideje alatt gyakran fellépő kellemetlen végtag ödémát, puffadást, ami a szervezet fokozott vízvisszatartása következtében alakul ki.
 • Étvágycsökkentő, ezért a fogyókúrát, illetve az ideális testtömeg megtartását elősegíti.
 • Segíti a szexuális aktivitást
 • Amerikai tapasztalatok alapján kb. 40 %-kal csökkentheti a menopauza kellemetlen tüneteit.
 • A flavonoidok a növényi antioxidánsokkal együtt lassítják az öregedést és növelik az érfal rugalmasságát.

Alkalmazását kúraszerűen, 90 napig javasoljuk! Néhány hónap alatt jelentős változásokat érhetünk el a természetes progeszteron bevitele által, de időt kell hagynunk, hogy kifejthesse hatását. Ezért 90 napos csomagunkat kedvezménnyel biztosítjuk.

Összetevők: Dioscorea Villosa gyökér kivonat, cirok mag-héj szárítmány őrleménye
Kapszula borítása: színezék (titán-dioxid), zselatin (A kapszula széthúzható és a benne lévő tartalom a nélkül is elfogyasztható.)

Ajánlott napi mennyiség: 2×1 kapszula/nap

Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl. Az értend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

90 napos kúracsomag

Tartalma: 

3 db Villarosa 60 db-os kapszula (1 főre 90 napra elegendő)

+ajándék: Ezüstkolloidos Silver folyékonyszappan a baktériummentes kezekért

Rendelje meg most és már holnap teljesebbnek érezheti önmagát
a Yam gyökér segítségével!

2 db Villarosa kapszula

Amennyiben nem szeretné tünetcsillapító csomagunkat a maszkkal és a fertőtlenítő hatású folyékony szappannal, választhatja a 60 napra elegendő, 2×60 db-os kiszerelésű Villarosa kapszula csomagot.

1 db Villarosa kapszula

Amennyiben először csak kipróbálni szeretné a terméket, választhatja a 30 napra elegendő 60 kapszulát tartalmazó Villarosát.

A Villarosa kiemelkedő minőségű és 100% természetes alapanyagokból készül, és megfelel a legszigorúbb elvárásoknak és előírásoknak és
már több mint 10 000 dobozt adtunk el.

Garantáltan tiszta és rendezett gyártási környezet: a szennyeződések kizárva, Önt nem érhetik meglepetések! Ennek bizonyítéka HACCP tanúsítványunk, amely egy olyan magas minőségi és biztonsági kockázatelemző rendszer, ami az előírtaknak megfelelően biztosítja a termék előállításának rendezett, tiszta körülményeit.
A garancia, hogy folyamatosan, kimagasló minőségben készülnek termékeink a gyártósorokon! GMP tanúsítványunk, azaz – jó gyártási gyakorlat – kezeskedik efelől, amely a helyes feldolgozási folyamatokra és üzemeltetési gyakorlatra, gyártási körülményekre vonatkozó szigorú szabályozás! E nélkül szabályozatlan volna a folyamat, amely a termék útját végigkíséri, az alapanyagok előkészítésétől, a csomagolásig.
Termékeink állandó, kiemelkedő minősége garantált: így nem fordulhat elő, hogy alacsonyra kerül a mérce – Önt nem érheti csalódás! Az ISO 9001:2009-es szabvány biztosítja a gyártó minőségbiztosítással és minőségirányítással kapcsolatos magas szintű elvárásainak való megfelelést.
Ez a termék NEM „megfoghatatlan”! Termékünk forgalomba helyezését az Országos Gyógyszerészeti és Élelmiszer-egészségügyi Intézet engedélyezte és szakvéleményezte, így az Ön számára is elérhetővé vált ez a tesztelt, garantáltan adalék- és konzerváló anyagoktól mentes termék.

A 45/2014 (II.26.) Korm. rendelet értelmében a fogyasztó a vásárolt termék kézhezvételétől számított 14 napon belül a szerződéstől indoklás nélkül elállhat.

Megrendelés után a terméket 3-5 munkanapon belül futárszolgálattal juttatjuk el Önhöz teljesen díjmentesen. Az áru ellenértékét a futárnál utánvéttel egyenlítheti ki.

Akik már használták a Villarosa kapszulát

A klimax és mellékhatásai, ez az én problémám. Ugyan csak 43 éves vagyok, de már változókorban. Menstruációm néha van, néha nincs, viszont a hőhullámok, az izzadás és a feszültségérzet nálam rendszeresen váltják egymást. A nőgyógyászom azt mondta, hogy a női hormon szintem súrolja az alsó határértéket, de kivárna még a hormonális kezeléssel. Javallotta, hogy próbálkozzam természetes, növényi eredetű termékekkel.

Az alternatív gyógyászat számomra nem idegen, ezért elkezdtem keresgélni az interneten, kérdezősködtem a gyógyszertárakban, hogy mit javallanak s milyen cégektől. Letenni a voksot egy termék mellett nem könnyű. Én a VILLAROSÁT választottam mert tudom, hogy ez a cég kiváló minőségű immunerősítőket továbbá onkológiai betegeknek is javallott táplálék – kiegészítőket forgalmaz.

A VILLAROSA kapszulákat 2 x 1-es adagolásban kezdtem alkalmazni. A hatás a harmadik hét után érződött először, a hőhullámok elmaradtak vagy elenyészőek voltak, éjszaka pedig nem ébredtem fel arra, hogy csurom víz vagyok. Három hónap után a hőhullámok teljesen megszűntek, a menstruációm késéssel, de mindig megjött. Alkalmaztam a terméket és az eredmény érezhető javulás volt. Nem állítom, hogy csoda történt, de nekem segített. Négy hónapig fogyasztottam a terméket rendszeresen, majd kezdtem kihagyni, mert a kellemetlen tünetek megszűntek. Ez részemről hiba volt. Azóta a hőhullámok ismét visszatértek, igaz, nem olyan erősségben, és a menstruációm is elmaradt. Most már viszont százszázalékosan tudom, hogy hatásos a VILLAROSA, s azt is, hogy a terméket rendszeresen és hosszútávon kell fogyasztani újra ezt teszem.”

Janete (43)

„Az elmúlt években csúszkált a menzeszem, egyre távolabb kerültem attól, hogy végre családot alapíthassak. Mióta ajánlották számomra a VILLAROSA-t, visszatért a hitem. Három hónapja alkalmazom, azóta rendszeresen menstruálok. A hőhullámaim csökkentek, a bőröm szebb lett, a körmöm
megerősödött, a közérzetem határozottan javult. Az orvosom is ajánlotta a szedését, mert a VILLAROSA épp azokat a növényi hormonokat tartalmazza, melyek hiányoznak a szervezetemből, és kellenek a fogantatáshoz. Ráadásul jóval olcsóbb, mint más, hasonló jellegű készítmények. A termék visszaadta a hitemet és a lehetőséget, hogy így, 48 évesen is kisbabám születhessen.”

Natália (48)