fbpx

INGYENES SZÁLLÍTÁS 25 000 FT FELETT | KEDVEZŐ SZÁLLÍTÁS 15 000 FT FELETT

INGYENES SZÁLLÍTÁS 25 000 FT FELETT | OLCSÓ SZÁLLÍTÁS 15 000 FT FELETT

Yam gyökér: természetes progeszteron forrás hormonzavarok ellen

A PCOS (policisztás ovárium szindróma), PMS (premenstruációs szindróma) és más hormonális betegségek nagyon sok nő életét keserítik meg. Általában a kezelések célja a tünetek enyhítése, ami rendkívül fontos, azonban a betegségek gyökereit nem szüntetik meg. Az életmódbeli változtatások pedig elkerülhetetlenné válnak, amennyiben vissza szeretnénk nyerni a hormonális egyensúlyunkat. De mindezek mellett a hormonális egyensúlyhiányok mögött gyakran az ösztrogén dominancia áll a háttérben.

Ennek a megoldása lehet a Yam gyökér. Természetes progeszterontartalma segítségével a Yam gyökér harmonizálhatja a hormonháztartást, aminek következtében segíthet a PMS, PCOS és egyéb hormonális eredetű betegségek kezelésében.

Az ösztrogén dominancia bujkál minden probléma mögött

PCOS, PMS és más hormonális zavarok esetén gyakran ösztrogén dominancia húzódik meg. Ez akkor következik be, amikor az ösztrogén szintje magasabb a progeszteron szintjénél, ami számos kellemetlen tünetet eredményezhet. Az ösztrogén dominancia által okozott hormonális egyensúlyhiány számos egészségügyi problémához vezethet, beleértve a menstruációs zavarokat, mint a premenstruációs szindróma (PMS) és a policisztás ovárium szindróma (PCOS).

A PMS során az ösztrogén dominancia felelős lehet a puffadás, hangulati ingadozások és fáradtságért. A PCOS esetén az ösztrogén dominancia inzulinrezisztenciával együtt járhat, ami ovulációs problémákat, súlygyarapodást és menstruációs cikluszavarokat okozhat. Az ösztrogén szintet továbbá emelhetik fogamzásgátlókból, kozmetikumokból származó, csapvízben is megtalálható mesterséges hormonok.

Yam gyökér: a hormonális egyensúly fenntartója

A Yam gyökér természetes progeszteronforrás, ami segíthet a női hormonális egyensúly fenntartásában és helyreállításában. A Yam gyökér természetazonos progeszteron hatóanyagot tartalmaz. Diosgenin nevű összetevőjének molekulaszerkezete teljesen megegyezik a saját petefészkünk által termelt progeszteronéval. Ezáltal könnyebben feldolgozható a szervezetünk számára, így hatékonyabban támogathatja a hormonális terápiát, ellentétben a szintetikus hormonokkal.

A fitohormonok (növényi eredetű hormonok) jelenléte segítheti a női testet a természetes hormonális ritmus fenntartásában és az ösztrogén dominancia problémáinak csökkentésében.

Természetes segítség a hormonháztartás felborulása esetén

A Yam gyökér rendkívül hatékony segítséget nyújthat hormonháztartás felborulásakor és az ösztrogén dominancia leküzdésében (PMS, PCOS és egyéb hormonális betegségek kezelésében). Ennek a természetes gyógynövénynek a hatékonysága abban rejlik, hogy magas a diosgenin tartalma, ami elősegítheti a progeszteron termelődését a szervezetünkben.

Ez a progeszteronhoz hasonló vegyület segíthet helyreállítani a hormonális egyensúlyt, csökkentve a PMS és PCOS jellemző tüneteit, mint például a szélsőséges hangulatingadozásokat, a menstruációs görcsöket, és a rendszertelen menstruációs ciklusokat. A Yam gyökér rendszeres használata hozzájárulhat a hormonális egyensúly fenntartásához, enyhítheti a tüneteket és javíthatja az általános életminőséget az érintett nők számára.

Yam gyökér hormonegyensúly kapszula –
Villarosa: megoldás a hormonegyensúly visszanyerésére

A Yam gyökérből könnyen kinyerhető, 100% természetes progeszteron hatóanyag segítségével egy kiváló minőségű, megbízható és hatásos készítmény született, amely fito- azaz növényi progeszteronnal és antioxidánsokkal segíthet neked a hormonháztartásod egyensúlyba hozatalában.

Fedezd fel Yam gyökér kapszulánkat, amely koncentrált formájában kínálja ennek a csodás gyökérnek minden jótékony hatását. Válaszd a természetes utat a női egészség támogatásához, és bízz a Yam gyökér erejében. Csatlakozz a már elégedett nők táborához, akik a Yam gyökér kapszulánk segítségével találtak megoldást. Tegyél lépést egy egészségesebb, kiegyensúlyozottabb élet felé még ma!

Válassza a természetes Yam gyökeret, a Villarosa étrendkiegészítő kapszulát, amely...

Hatóanyagok (1 kapszulában):

Szójabab őrlemény (izoflavonoidok: 0,279%): 200 mg
Dioscorea Villosa L. extract: 100 mg
melyből diosgenin:98 mg
Cirok mag-héj őrlemény: 100 mg
Lenmag őrlemény: 100 mg

Kapszula borítása: zselatin (A kapszula széthúzható és a benne lévő tartalom a nélkül is elfogyasztható.)

Mint minden anyagnak, amit a szervezetünkbe beviszünk, a Villarosa-nak is időre van szüksége, hogy teljes hatását a lehető legjobban kifejtse. Ezért a legjobb eredmények elérése érdekében 90 napig javasoljuk a szedését!

Javasolt fogyasztás: 2×1 kapszula/nap (szükség esetén max. 2×2 kapszula/nap)

Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl. Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot!

Yam gyökér hormonegyensúly kúracsomag

Tartalma:
– 3 doboz Yam gyökér hormonegyensúly kapszula – Villarosa (3×60 db kapszula)

1 főre 90 napra elegendő (2 db kapszula/nap)

Most 16 800 Ft helyett mindössze

15 200 Ft!

Válassza a gazdaságosabb kedvezményesebb költséghatékonyabb 3 db-os csomagot, és takarítson meg 10%-ot!

Csak napi 169 Ft! Ez a legjobb ajánlat! 🙂

Yam gyökér hormonegyensúly kapszula – Villarosa (2x60 db kapszula)

1 főre 60 napra elegendő (2 db kapszula/nap)

Ára: 11 200 Ft

Yam gyökér hormonegyensúly kapszula – Villarosa (60 db kapszula)

1 főre 30 napra elegendő (2 db kapszula/nap)

Ára: 5 600 Ft

Termékeink kiemelkedő minőségűek és 100% természetes alapanyagokból készülnek, megfelelnek a legszigorúbb elvárásoknak és előírásoknak

Prémium gyártási környezet

A HACCP tanúsítvány magas minőségi, biztonsági kockázatelemző rendszer, ami az előírtaknak megfelelően biztosítja a termékgyártás rendezett, tiszta körülményeit.

Kimagasló gyártási minőség

GMP tanúsítvány garantálja a termékek helyes feldolgozási folyamatát, üzemeltetési gyakorlatát és a gyártási körülményekre vonatkozó szigorú szabályozást!

Állandó termék
minőség

Az ISO 9001:2009-es szabvány biztosítja a gyártó minőségbiztosítással és minőségirányítással kapcsolatos magas szintű elvárásainak való megfelelést.

Engedélyeztetett termékek

A összes termékünk a forgalomba helyezését az Országos Gyógyszerészeti és Élelmiszer-egészségügyi Intézet engedélyezte és szakvéleményezte.

FIGYELMEZTETÉS! A termékek alkalmazása előtt forduljon szakemberhez!

A jelenleg hatályos jogszabályokat betartva, a termékek egészségre gyakorolt hatásairól leírást nem közölhetnénk! A könnyebb tájékozódásért, a termékekben található összetevők és hatóanyagok alapján az interneten megtalálható leírások alapján gyűjtöttünk össze rövid tájékoztatót!

Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek. Egyetlen termékünk sem helyettesíti a megfelelő szakorvosi diagnózist, és az esetleges gyógyszeres kezelést! Orvosi szakkezelésekkel kapcsolatos információt nem nyújtunk!

A webáruházban olvasható leírások nem a termékek reklámozását szolgálják, hanem a gyártó által adott általános tájékoztatók, illetve az interneten közzétett, az adott hatóanyagokról publikált cikkekből ollózott idézetek. A jogszabályok alapján, az étrend-kiegészítők nem alkalmasak betegségek, és a szervezet működési zavarainak gyógyítására. Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb) és reklámozásukra az élelmiszereknél megfogalmazott általános előírásokat kell alkalmazni.

Ennek megfelelően a termékek jelölése, megjelenítése és hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az étrend-kiegészítő betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van. Webáruházunk nem foglalkozik, nem foglalkozhat gyógyítással!
Amennyiben termékeinket gyógyászati céllal kívánja felhasználni, úgy előtte kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét.
Minden esetben figyelmesen olvassa el a termék csomagolásán lévő illetve a termékhez mellékelt tájékoztatót!

Konzultáljon kezelőorvosával, mielőtt bármiféle étrend-kiegészítőt fogyasztana: diagnózis felállítása az ő feladata!

Kosár