fbpx

A zöld kávéban található koffein nem ugyanúgy hat, mint a hagyományos, megszokott fekete kávéban lévő! Egygy forradalmi fogyókúrás termék, amely a természet ajándéka.

A zöld kávé kivonata teljes egészében eltér az általunk ismert feketekávétól, noha az alapanyag természetesen ugyanaz, csak nincs megpörkölve. Lassítja az öregedési folyamatokat, zsírt éget, segít az emésztési problémák megelőzésében, miközben a szokásos frissítő-élénkítő hatására is lehet számítani.

Zöld kávé, a természet zsírégetője

A zöld kávé lassabban, de hosszabb intervallumban fejti ki hatását, és a hagyományos eljárással szemben nem pörkölik meg, ezért tartalmazza azokat az anyagokat (polifenolokat) is, amelyek fokozottan támogatják az immunrendszert, védik a sejteket a káros hatásoktól.

A vizsgálatok és a klinikai kísérletek alapján kiderült, hogy a zöld kávé klorogénsav tartalmának köszönhetően csökkenti a bevitt szénhidrátok zsírrá alakulását, valamint kiváló antioxidánsként tartják számon. A zöld kávé kivonata teljes egészében eltér az általunk ismert feketekávétól, noha az alapanyag természetesen ugyanaz. Lassítja az öregedési folyamatokat, zsírt éget, segít az emésztési problémák megelőzésében, miközben a szokásos frissítő-élénkítő hatására is lehet számítani.

A zöld kávé zsírégető hatása

A zöld kávé fogyasztó hatását a klorogénsavnak (CGA) köszönheti, működése átlagon felüli és többlépcsős. A szervezetbe juttatva felgyorsítja az anyagcserét, égeti a felhalmozott zsírt és megelőzi annak későbbi lerakódását. A zöld kávé gátolja a glükóz felszívódását a vékonybélben és a felszabadulását a májból a keringési rendszerbe. Emiatt kevesebb glükóz kerül a véráramba és a szervezet a zsírsejteket kezdi lebontani, hogy energiához jusson.

A hagyományos kávéhoz viszonyítva a zöld kávé 300%-al több CGA-t tartalmaz, mivel a pörkölés lebontja ezt az antioxidánst.

A zöld kávé képes duplájára növelni a zsíregetést

Átlagosan 10,5%-os testsúlycsökkenés érhető el a zöld kávé fogyasztásával. Ez az étrendkiegészítő képes megduplázni a fogyás sebességét, ha kiegyensúlyozott étrenddel és rendszeres testmozgással párosítjuk.

Joe Vinson és munkatársai 16 ember bevonásával készítettek tanulmányt Indiában, de korábban hasonló vizsgálatokat folytattak Franciaországban és Japánban. 22-26 év közötti túlsúlyos, illetve elhízott ember vett részt a vizsgálatban. A napi egy-két adag zöld kávét ivó résztvevők testsúlya a követés hat hete alatt átlagosan 10,5%-kal csökkent, míg testzsírjuk mennyisége 16%-kal.

Zöld kávé - Green Coffee Extra

Zsírégetés természetesen, a zöld kávé erejével

A zöld kávé egy forradalmi fogyókúrás termék, amely a természet ajándéka. Hatóanyagai hozzájárulhatnak a testtömeg csökkentő étrend eredményességéhez. Megfelelő étrend és testmozgás biztosításával segíthet az egészséges testzsír összetétel fenntartásában.

Már az első zöld kávé kapszula bevételét követően a zsír azonnal megsemmisül és szó szerint kiöblítődik a szervezetből. A kapszulában a CGA még koncentráltabb formában található meg. Ennek köszönhetően a szervezetbe juttatva azonnal működésbe lép.

Válassza a természetes, Zöld kávé - Green Coffee Extra étrendkiegészítőt, amely segít...

Összetevők:
Zöld kávé kivonat (50% klorogénsav), zselatin (kapszula anyaga)

A kapszula széthúzható és a benne lévő tartalom anélkül is elfogyasztható.

Hatóanyagok az ajánlott napi bevitelben:
1 kapszulában
Zöld kávé kivonat 300 mg

2 kapszulában
Zöld kávé kivonat 600 mg

A leghatékonyabb eredmény elérése érdekében a termék folyamos, kúraszerű (minimum 3-4 hónapos) fogyasztása ajánlott. Hosszú távú fogyasztását is javasoljuk, mert természetes összetevői jótékonyan hatnak a szervezetre, nem okoznak túladagolási tüneteket.

Javasolt alkalmazás: 2×1 kapszula/nap, valamint igény és szükség szerint max. 3×1 kapszula/nap.

Bő vízzel bevenni! Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl.

Tárolás: szoba-hőmérsékleten, száraz helyen, napfénytől védve, gyermekektől elzárva.

Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl. Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot!

Kiszerelések és csomagok

Zöld kávé - Green Coffee Extra 2x60 db

A csomag tartalma:
– 2 doboz Zöld kávé – Green Coffee Extra 60 db

1 főre 60 napra elegendő (2 db kapszula/nap)

Most 19 500 Ft helyett mindössze

17 700 Ft!

Válassza a gazdaságosabb kedvezményesebb költséghatékonyabb 3 db-os csomagot, és takarítson meg 10%-ot!

Csak napi 196 Ft! Ez a legjobb ajánlat! 🙂

Zöld kávé - Green Coffee Extra 60 db

1 főre 30 napra elegendő (2 db kapszula/nap)

Ára: 13 000 Ft

Zöld kávé - Green Coffee Extra 30 db

1 főre 15 napra elegendő (2 db kapszula/nap)

Ára: 6 500 Ft

A Zöld kávé - Green Coffee Extra kiemelkedő minőségű és 100% természetes alapanyagokból készül, megfelel a legszigorúbb elvárásoknak és előírásoknak.

Garantáltan tiszta és rendezett gyártási környezet: a szennyeződések kizárva, Önt nem érhetik meglepetések! Ennek bizonyítéka HACCP tanúsítványunk, amely egy olyan magas minőségi és biztonsági kockázatelemző rendszer, ami az előírtaknak megfelelően biztosítja a termék előállításának rendezett, tiszta körülményeit.

A garancia, hogy folyamatosan, kimagasló minőségben készülnek termékeink a gyártósorokon! GMP tanúsítványunk, azaz „jó gyártási gyakorlat” kezeskedik efelől, amely a helyes feldolgozási folyamatokra és üzemeltetési gyakorlatra, gyártási körülményekre vonatkozó szigorú szabályozás! Enélkül szabályozatlan volna afolyamat, amely a termék útját végigkíséri, az alapanyagok előkészítésétől, a csomagolásig.

Termékeink állandó, kiemelkedő minősége garantált: így nem fordulhat elő, hogy alacsonyra kerül a mérce – Önt nem érheti csalódás! Az ISO 9001:2009-es szabvány biztosítja a gyártó minőségbiztosítással és minőségirányítással kapcsolatos magas szintű elvárásainak való megfelelést.

Ez a termék NEM „megfoghatatlan”! Termékünk forgalomba helyezését az Országos Gyógyszerészeti és Élelmiszer-egészségügyi Intézet engedélyezte és szakvéleményezte, így az Ön számára is elérhetővé vált ez a tesztelt, garantáltan adalék- és konzerváló anyagoktól mentes termék.

Kosár