fbpx

INGYENES SZÁLLÍTÁS 25 000 FT FELETT | KEDVEZŐ SZÁLLÍTÁS 15 000 FT FELETT

INGYENES SZÁLLÍTÁS 25 000 FT FELETT | OLCSÓ SZÁLLÍTÁS 15 000 FT FELETT

Királydinnye, avagy a Tribulus Terestris

A királydinnyét Kínában már több mint 400 éve, tradicionálisan a libidó és a férfi szexuális teljesítmény fokozására használták. Európa bizonyos vidékein évszázadok óta szedik a szexuális vágy fokozására, az impotencia kezelésére. Afrodiziákum.

Tanulmányok szerint a növény jelentős mértékben serkenti a szervezetben a nemi hormonok termelődését, köztük a tesztoszteron mennyiségét 30 % -al növeli. Állatkísérletekben már 30 nap alatt, jelentősen növelte a spermiumok számát és mozgásképességét. Az idegrendszert erősíti, azáltal, hogy megszünteti az idegpályák egyes részein képződött, az ingerület vezetését gátló lerakódásokat.

Serkenti az agy működését, energizáló hatású. A „mérgezett” érzelmi állapotokon segít, így az elmét egyensúlyi állapotban tartja és a gátlásosságot is oldja. Segíti a szervezetet a vér tisztításában, a húgysav, a zsírok és az emésztetlen anyagok eltávolításában. A lerakódások, mérgek eltávolításával áldásos hatást fejt ki, mert így a testben és az elmében a szabad áramlás újra megindulhat.

Megosztanád cikkünket?

Facebook
Email
WhatsApp
Mentés

Legfrissebb blogbejegyzéseink

A kőtörő fű titkai: hogyan segíthet ez a csodanövény a vesekövek és egyéb betegségek ellen

Halkollagén vagy Marhakollagén? Melyiket válasszuk?

Hogyan küzdd le a tavaszi fáradságot

Kosár