fbpx

INGYENES SZÁLLÍTÁS 25 000 FT FELETT | KEDVEZŐ SZÁLLÍTÁS 15 000 FT FELETT

INGYENES SZÁLLÍTÁS 25 000 FT FELETT | OLCSÓ SZÁLLÍTÁS 15 000 FT FELETT

Ezüstkolloid termékek

Az ezüstkolloidot az egyedülálló immunerősítő hatásiról ismerik, természetből eredő antibiotikum, kiváló fertőtlenítő, vírusellenes és gombaölő hatású.

13.230 Ft

88,2 Ft / 10 ml

Az ezüst jótékony hatása nem új keletű felismerés. Ezt a nemesfémet már az ókorban is tudatosan használták. A mai kor kutatásainak köszönhetően pedig egyre népszerűbbé vált a gyógyászat területén. Az ezüst kolloidok apró, nanoméretű részecskék, amelyek át tudnak hatolni a sejtfalon, így hatásaikat a sejten belül és kívül is ki tudják fejteni.

Az ezüstkolloid kúraszerű használatával erősítheti az immunrendszert és annak védekezőképességét. Megbetegedések esetén pedig segítheti az immunrendszer gyorsabb felépülését, mivel gátolhatja vírusok elszaporodását. Továbbá használható megfázás, influenza, baktériumok és vírusok ellen; égési sérülésekhez, hogy hegmentes gyógyulás elősegítéséhez; borogatásként herpeszes sebekre, szemölcsökre, pattanásokra; hörgő problémák esetében, enyhébb lefolyású tüdőgyulladáskor; szájpenész kezelésére; csepegtetve fül -, szem- és orrüregi fertőzésekre. Végezetül az ezüstkolloid elősegítheti a szervezet belső tisztítását, a méregtelenítést, a máj működését, az emésztési funkciók javítását, allergiás tünetek enyhítését, külső sebek, égési sérülések kezelését, mivel a bőrképződést serkenti.

Kosár