fbpx

INGYENES SZÁLLÍTÁS 25 000 FT FELETT | KEDVEZŐ SZÁLLÍTÁS 15 000 FT FELETT

INGYENES SZÁLLÍTÁS 25 000 FT FELETT | OLCSÓ SZÁLLÍTÁS 15 000 FT FELETT

Fogyókúrás termékek

Az édesgyökérből kivont Glabridin testzsír csökkentő, segíti a fogyókúra, diéta hatékonyságát HCA-val együtt segítenek megszabadulni a fölös kilóktól.

38.600 Ft

129 Ft / kapszula

Rengeteg fogyasztó „csodaszer” készül elhízással küzdők vagy fogyni vágyók számára. Ezek nagyrésze kezdetben örömmel töltik el a fogyasztóikat, hiszen a testsúlyuk hirtelen csökkenni kezd. Hosszú távon azonban senki nem akarja mesterséges anyagokkal terhelni szervezetét, ezért leállnak a szer szedésével. Ekkor a gyorsan jött sikerek azonnal eltűnnek és sajnos ismét felcsúsznak a fölös kilók. Kizárólag a természetes összetevőkből készült készítmény jelent hosszú távon, biztonságos megoldást a fogyásra és a „jójó effektus” elkerüléséhez.

Az Édesgyökérben található Glabridin (Glycyrrhiza glabra) kivont flavonoid, amely képes lehet a hízásért felelős géneket módosítani, vagyis a hízásra való hajlam befolyásolható a segítségével. A lassú anyagcserével rendelkező embereknek (hízásra hajlamosak) az átlagos kalóriabevitel mellett is raktároz a szervezetünk, ezért is fontos esetükben a zsírégetésért felelős enzimek aktiválása. Ezt a feladatot a Glabiridin tudja ellátni.

A HCA Garcinia cambogia nevű, az ayurvédikus gyógyászatban természetes étvágycsökkentő és emésztést elősegítő tápanyagként már évszázadok óta alkalmazott gyógynövény gyümölcsének hidroxi-citromsavban (HCA) gazdag kivonata, amely igen hatásos, zsírraktározást megakadályozó és súlycsökkentést segítő hatóanyag.

A HCA pontosan azt az enzimet blokkolja a szervezetünkben, amely azért felelős, hogy a felesleges szénhidrátokat testzsírrá alakítsa át. Ha megakadályozzuk ennek az enzimnek a működését, akkor a bevitt többlet nem tud zsírrá változni.

Kosár