fbpx

INGYENES SZÁLLÍTÁS 25 000 FT FELETT | KEDVEZŐ SZÁLLÍTÁS 15 000 FT FELETT

INGYENES SZÁLLÍTÁS 25 000 FT FELETT | OLCSÓ SZÁLLÍTÁS 15 000 FT FELETT

Női egészség termékek

A nőknek soha nem volt ennyire szüksége a természet erejére. A harmónia, egészség megtartása érdekében: hormonok egyensúlya, alvászavarok leküzdése, menopauza tüneteinek enyhítése.

13.800 Ft

69 Ft / kapszula

17.700 Ft

196 Ft / kapszula

A női hormonok kényes egyensúlya ma már nem csak hormonális betegség vagy a változókor esetén borulhat fel. Sajnos a civilizált emberiség bármely korú nőtagja, még ha nem is szedett soha fogamzásgátlót, ki van téve a kozmetikumokban, állati eredetű élelmiszerekben, illetve a csapvízben is jelenlévő mesterséges hormonmennyiség akaratlan fogyasztásának…

A változókor indokolatlanul erős tünetei, vagy akár fiatalabb korban a terméketlenség, szexuális kedvetlenség, harmóniaérzet hiánya, migrén, pajzsmirigy elégtelenség, depresszió, elhízás… Ezen női problémák hátterében leggyakrabban az ösztrogén egészségtelenül megemelkedett szintje, azaz dominanciája bújik meg!

A menopauza időszaka alatt rengeteg nőt érintenek az alvászavarok is. A nyugodt és pihentető alvás a testet és lelket egyaránt nyugtatja és hozza harmóniába. Átlagosan 7-8 óra alvásra van szükségünk, azonban nem is a mennyiség, hanem a minőség az, ami igazán számít. Ha mélyen, pihentetően tudunk aludni, akkor fogunk igazán frissen ébredni. Azonban mindez sokban múlik az egyik hormonunkon, a melatonin termelésünkön!

A melatonin a természetben is előforduló hormon, amely az emberi szervezetben is termelődik. Ahogy a nap lemegy és elkezd sötétedni, úgy kezd el a szervezetünk is melatonint előállítani, így biztosítva, hogy az alvás mély és pihentető legyen.

Kosár