fbpx

INGYENES SZÁLLÍTÁS 25 000 FT FELETT | KEDVEZŐ SZÁLLÍTÁS 15 000 FT FELETT

INGYENES SZÁLLÍTÁS 25 000 FT FELETT | OLCSÓ SZÁLLÍTÁS 15 000 FT FELETT

Flavin7 termékek daganatos betegeknek

A Flavin7 termékcsalád egy magyar fejlesztésű étrend-kiegészítő, amely számos természetes összetevő mellett 7 fontos gyümölcs flavonoidjait is tartalmazza: szőlő, fekete áfonya, fekete cseresznye, fekete ribizli, bodza, kökény és szilva. A termékek antioxidáns hatásuk révén hozzájárulnak az immunrendszer erősítéséhez és a sejtek védelméhez. A Flavin7 daganatos betegeknek is jó választás, hiszen folyékony kivonatok, kapszulák és szirupok formájában is elérhető, amelyek célzottan segítik az egészség megőrzését. A Flavin7 termékek 100%-ban természetes alapanyagokból készülnek és számtalan különböző egészségügyi problémára nyújtanak megoldást, pl.: szív- és érrendszeri betegségek, emésztési problémák, sejtöregedés és daganatos megbetegedések.

19.800 Ft

141,4 Ft / 10 ml

Flavin7 rövid története

A Flavin7 termékek története Szabó László nevéhez fűződik, aki édesapja súlyos betegsége miatt kezdett természetes megoldásokat keresni a vérképzés és az érrendszer támogatására. Saját kísérletei során gyümölcsökből készített kivonatokat, amelyek látványos javulást eredményeztek édesapja egészségében. Ezen sikerélmények ösztönözték őt arra, hogy továbbfejlessze és széles körben elérhetővé tegye a flavonoid alapú készítményeket.

Szabó László termékei hamarosan széles körben elismerést nyertek (Magyarországon és külföldön egyaránt), számos szakmai díjat és nemzetközi sikert aratva. Szabó László innovatív megközelítése és elhivatottsága révén a Flavin7 mára egy jól ismert és elismert márkává vált, amely természetes alapanyagokból készült, egészséget támogató étrend-kiegészítőket kínál.

Miből állnak a Flavin7 termékek?

A Flavin7 termékek alapját hét gyümölcs – feketeszőlő, feketeszeder, feketeribizli, feketecseresznye, szilva és alma – koncentrált kivonata képezi, amelyek környezeti ártalmaktól védett területekről származnak. Mindez kiegészülhet egynyári ürömmel, almakivonattal és számos egyéb természetes összetevővel. 

Ami megegyezik a felsorolt gyümölcsökben, az a rendkívül magas polifenol és flavonoid tartalom, mint például krizin, galangin, apigenin és quercetin. Ezen vegyületek erős antioxidáns hatásúak, amelyek segíthetnek a sejtek védelmében és az oxidatív stressz csökkentésében. Gyakran rák elleni gyógynövényként hivatkoznak rá a köznyelvben.

A flavon molekuláris szerkezete
A flavon molekuláris szerkezete

A termékek különlegessége, hogy molekulaszeparált gyümölcslékivonatként tartalmazzák azokat a hatóanyagokat, amik biztosítják a maximális felszívódást és hatékonyságot. A Flavin7 termékek között találhatók folyékony kivonatok, szirupok és kapszulák is, amelyek célzottan támogatják az immunrendszert, a szív- és érrendszert, valamint gyulladáscsökkentő hatással bírnak. A készítményekben található flavonoidok és polifenolok segíthetnek az érrendszeri problémák megelőzésében és a sejtek öregedési folyamatának lassításában.

A Flavin7 termékeket tudományos kutatások is alátámasztják, amelyek igazolták azok sejtszaporodást gátló és antiangiogén hatásait. A laboratóriumi vizsgálatok során kimutatták, hogy a Flavin7 daganatos betegeknek is jó választás, hiszen jelentősen csökkentheti a rákos sejtek növekedését és gátolhatja az új erek kialakulását, amelyek a tumorok táplálásához szükségesek.

Rák ellen természetesen?

Tudományos kutatások bizonyos mértékben alátámasztják, hogy a Flavin termékekben található flavonoidokban és polifenolokban (erős antioxidáns hatással) segíthetnek a sejtek védelmében és az oxidatív stressz csökkentésében. Laboratóriumi vizsgálatok azt is kimutatták, hogy a Flavin7 gátolhatja a rákos sejtek növekedését és az új erek kialakulását.

Ugyanakkor fontos megjegyezni, hogy a Flavin7 és hasonló étrend-kiegészítők nem helyettesítik az orvosi kezeléseket, hanem kiegészítő terápiaként alkalmazhatók. A rák kezelésében továbbra is a hagyományos orvosi terápiák, mint a kemoterápia, sugárkezelés és műtéti beavatkozások a legfőbb módszerek. A természetes anyagok előnyben részesítése érthető, de mindig konzultálni kell egy orvossal, mielőtt bármilyen kiegészítő terápiát alkalmaznánk, különösen súlyos betegségek esetén.

Flavin7 webáruház - Élettár Shop

Ha biztonságosan, kedvező áron és gyorsan szeretnél Flavin7 termékeket vásárolni, válaszd az Élettár Shop-ot!

A Flavin7 termékek gyártója az Unicornis Trade Kft., míg a termékeket az Országos Élelmezés és Táplálkozástudományi Intézet (OÉTI) vizsgálja, szakvéleményezi. Minden étrendkiegészítő megfelel az Európai Unió legszigorúbb elvárásainak, továbbá a HACCP minőségbiztosítási rendszer és a GMP rendszer szabályainak. 

A Flavin7 termékek NEM gyógyítják a rákot!
A rák ellen természetesen is lehet küzdeni, ebben segít a Flavin7 termékcsalád.
A Flavin7 kemotárepia alatt is szedhető!

Kosár