fbpx

INGYENES SZÁLLÍTÁS 25 000 FT FELETT | KEDVEZŐ SZÁLLÍTÁS 15 000 FT FELETT

INGYENES SZÁLLÍTÁS 25 000 FT FELETT | OLCSÓ SZÁLLÍTÁS 15 000 FT FELETT

A víz igazi ereje – H4O=H2o+H2

A józan ész azt diktálja, hogy ha a víz molekula 2 hidrogén atomból és egy oxigén atomból áll, azon víz stabilitása, mely több mint két hidrogén atomot tartalmaz kétséges lehet. Kutatások során bebizonyították, hogy a víz molekula képes magában foglalni több mint két hidrogén atomot bizonyos körülmények között. Tehát lehetséges egy stabil, hidrogénben gazdag víz előállítása.

H4O, mely vízben oldott hidrogén gázt jelent!

Még ha vízben oldódik is, a hidrogén nem stabil és nagyon rövid időn belül elillan a vegyi tulajdonságainak köszönhetően. Ezért nagyon nehéz a hidrogént vízben nem csak oldani, hanem ott megtartani és a szervezetbe juttatni.

Azonban különleges eljárással és rengeteg kutatói munka után mégis találtunk rá módszert, melynek eredményeképp a H4O 1.500.000-szer több oldott hidrogént tartalmaz, mint az ásványvíz! De a hidrogén ebben a vízben molekuláris hidrogén formájában van jelen (H2) mely annak különleges reduktív, „csodatévő” hatását adja.

A gazdag molekuláris hidrogén sokkal bőségesebb, mely a H4O víz titka. A speciális vákuum csomagolás kialakítását az indokolja, hogy se a szabad levegő, se pedig az UV sugárzás ne érje a H4O-t, mert a molekulaszerkezet felbomolhat és a hidrogén távozhatna a folyadékból.

AH4O-ból kiszűrtük a klórt és a más visszamaradt vegyületeket, így az már semmi mást nem tartalmaz mindössze oxigént, hidrogént és ásványi anyagokat.

Miért a hidrogén?

– a leghatásosabb és az egyetlen gáznemű antioxidáns

– az egyetlen szelektív antioxidáns, ami semlegesíti a legrosszabb szabadgyököket

– a legkisebb molekula, így minden sejthez és szövethez elér a szervezetben.

H4O – a „remény vize”

Egyszerűen mondva a H4O csak víz. Nem csodatévő szer. Az oldott hidrogén teszi a vizet különlegessé. A hidrogénnek, kutatások szerint, létfontosságú szerepe van az emberek és állatok egészsége számára. A H4O-ban oldott hidrogénnek számos pozitív élettani hatása van. A szabadgyök pusztító hatását már lejegyezték, melyek számos krónikus betegséget, allergiát és öregedést idéznek elő.

Meggyőződésünk, hogy a H4O egy egészségesebb életvitelt biztosít fogyasztói számára.

A H4O, mint kiváló oxidációs-redukciós anyag

Az oxidáció arra a reakcióra utal, mely során az oxigén más elemekkel egyesül. A redukció arra a reakcióra utal, mely során az oxigén hidrogénnel egyesül, visszavéve az elemeket eredeti helyükre. ORP olyan mutató, amely egy anyag oxidációs és redukciós képességét jelöli. Amennyiben valaminek az ORP értéke magas, ez erősebb oxidációs képességet mutat. Ha azonban ez alacsony, az gyengébb oxidációs képességet jelent.

A H4O víznek meglepően alacsony az ORP értéke – 600 mV, mutatva ezzel a redukciós vizünknek a legfontosabb tulajdonságát! Ezzel az erős redukciós képességével, H4O kifejezetten hatékony a káros szabadgyök hatásaival szemben.

H4O – Víz az egészségért!

A H4O egy orvosi preventív víz, amely kiváló az agy és szívproblémák megelőzésére. De olyan betegeknek is adták, adják megfigyelés céljából a vizet, akik többek között cukorbetegségben, vesebetegségben vagy allergiás ekcémában szenvednek. A részeredmények, több mint biztatóak!

Megosztanád cikkünket?

Facebook
Email
WhatsApp
Mentés

Legfrissebb blogbejegyzéseink

Daganat kezelése gyógynövényekkel

Rák elleni vitaminok: Életmentő mikrotápanyagok?

Kosár