fbpx

INGYENES SZÁLLÍTÁS 25 000 FT FELETT | KEDVEZŐ SZÁLLÍTÁS 15 000 FT FELETT

INGYENES SZÁLLÍTÁS 25 000 FT FELETT | OLCSÓ SZÁLLÍTÁS 15 000 FT FELETT

Sajgó ízületek és porckopás? Megoldás: a Rheumato – mozgás fájdalmak nélkül!

Mozgás fájdalmak nélkül – sokan azt hiszik, hogy egy bizonyos kor után ez már csak régi emlék, és egy örökre vágyott állapot marad. Valóban igaz az, hogy emberek milliói küszködnek a csontok és az ízületek korral járó elhasználódása miatt elviselhetetlen izületi-, valamint porc fájdalommal, de csak kevesen tudják, hogy van remény, van elérhető, megfizethető, de ugyanakkor hatékony megoldás! Ha kíváncsi arra, hogy a legújabb kutatási eredményeinknek köszönhetően milyen megoldást találtunk, amely segíthet az ízületi fájdalmak, gyulladások megszüntetésében, ezáltal pedig a fájdalom csökkentésében, akkor tartson velünk ebben a blogbejegyzésben! Vágjunk bele!

Kezdjük az elején: miért fáj egyáltalán?

Az arthrosis az egyik, ha nem a legelterjedtebb ízületi betegség a világon. Ezen túl szintén meglehetősen gyakori, ízületeket érintő betegség a rheumatoid arthritis, ami egy autoimmun betegség, melynek következtében a rosszul viselkedő immunrendszer megtámadja a test saját sejtjeit, különösen az ízületek felületét védő rétegeket, ezért ízületi fájdalmat okoz. De a reumatoid artritisz az egész testben jelen van és nemcsak az ízületeket támadhatja, hanem a tüdőt, a szemeket és a bőrt is. A több mint százféle ízületi probléma közül a leggyakoribb a porckopás, amely az ízületi gyulladásnak egy fajtája. A porckopás során egy vagy több ízület elhasználódik és a benne lévő porc részben vagy teljesen „elmorzsolódik”.

Az ízületek kopása lassú folyamat, így minél idősebbek vagyunk, sajnos, annál nagyobb valószínűséggel jelentkezik ez a betegség. 45 éves kor alatt a férfiaknál, 55 éves kor felett a nőknél jelentkeznek gyakrabban a tünetek. Leginkább a kezeket, a lábfejeket, a gerincet, továbbá a nagyobb terhet bíró ízületeket támadja, mint a csípő vagy a térdek.

Bár sokan úgy tartják, hogy az ízületeket a megerőltető fizikai munka vagy az intenzív sportok terhelik meg, tudni érdemes, hogy emellett a porckopás és az ezzel járó fájdalom gyakran nem sérülésből, megerőltetésből vagy betegségből ered, hanem az ízület természetes öregedésének része. De ezt a természetes öregedési folyamatot felgyorsítja és befolyásolja a túlsúlyosság, az ismétlődő sérülések, műtét, veleszületett porcrendellenesség, köszvény, cukorbetegség vagy hormonális betegségek.

Sokszor halljuk, hogy az egészséges életmódnak elengedhetetlen része a rendszeres mozgás és sport, ám vannak, akik egészségesen szeretnének élni, de a természetes öregedés,  más  befolyásoló tényező, vagy az ízületi fájdalom megakadályozza őket ebben.

Az Élettár – Életteli termékek magazinja megtalálta a megoldást a fájdalommentes mozgásra! Tartson velünk, szüntessük meg együtt a fájdalmat!

Tünetkezelés helyett valódi megoldás

Ha már régóta kínozza és gyötri az ízületi fájdalom, akkor biztos hallott már a hideg vagy meleg borogatásról, amely csökkentheti a sajgást, vagy biztosan kipróbálta már a legerősebb fájdalomcsillapítókat, amelyek szerencsés helyzetben akár teljesen meg is szüntetik a tüneteket. Egy a baj: ez a hatás csak időszakos. Ezek a módszerek nem segítenek a valódi probléma megoldásában.

Azt tudjuk, hogy a porcszövet két fő részből áll: egy rugalmas sejtközötti állományból, mely döntően kollagén rostokból áll, és a sejtek körüli kitöltő molekulákból. Ha ezek a sejtek egyensúlyban vannak, akkor az ízületekben a kopás és a gyulladás megelőzhető, sőt, gyógyítható. Ebben segít az MSM, amely képes visszaállítani és fenntartani a sejtfalak rugalmasságát, áteresztőképességét, illetve a kollagéntermelést, lehetővé téve a tápanyagok és a méreganyagok ki- és beáramlását. Így az MSM képes természetes és hatékony módon megszüntetni a gyulladás okát ahelyett, hogy csak a tüneteket kezelné.

Új kutatási eredményeinknek és munkatársaink magas szakértelmének köszönhetően jött létre a

Rheumato kapszula, amely egyensúlyban tartja a porcszövet két részét, így segít az ízületi fájdalmak, gyulladások megszüntetésében, ezáltal pedig a kínzó fájdalom csökkentésében.

Természetes segítség a fájdalommentes mozgás érdekében

Rheumato természetes segítség a porcoknak és ízületeknek, összetevői:

👉 az ízületi kopás megfékezésében, az izom-helyreállításban, az izomfájdalom, a duzzadás, lüktetés, görcs leküzdésében, valamint a haj növekedésében elismert MSM
👉 a mozgékonyság támogatója, a glükozamin-szulfát, amely az ízületek egészségügyi állapotának karbantartója, valamint természetes gyulladáscsökkentő hatékonyságú alkotóelem
👉 a C-vitamin, mely segít a kollagén termelésben, amire a porcok normál állapotának fenntartásához és visszaállításához szükség van
👉 a kalcium-karbonát, mely savmegkötőként és kalciumionok bevitelére alkalmas
👉 a zselatin, mely a legelterjedtebb zselésítő anyag
👉 és a kondroitin-szulfát 93%-ban, mely részt vesz a porcot lebontó enzimek aktiválásában, ezáltal gátolni tudja a porcpusztulást segítve a rugalmasság helyreállítását.

Az, hogy mennyire tud együtt élni az ízületi fájdalommal,  az Ön hozzáállásán, akaraterején és együttműködésén is múlik.
Ne törődjön bele a fájdalomba, ne elégedjen meg a mozgáskorlátozottsággal! Mi már választottunk, tegye le voksát Ön is a valós, természetes és hatékony megoldás mellett!

A Rheumato kiemelkedő minőségű és 100% természetes alapanyagokból készül,  megfelel a legszigorúbb elvárásoknak és előírásoknak, azért, hogy Önnek egész életében fájdalommentes legyen a mozgás!

Megosztanád cikkünket?

Facebook
Email
WhatsApp
Mentés

Legfrissebb blogbejegyzéseink

Daganat kezelése gyógynövényekkel

Rák elleni vitaminok: Életmentő mikrotápanyagok?

Kosár