fbpx

A Cyto Flavin 7 étrendkiegészítőben található flavonoidok hatása nagy segítséget nyújthat daganatos betegeknek, a hagyományos kezelések kiegészítéseként, kemoterápia mellékhatásainak csökkentésére, a daganatos betegségek megelőzésére.

Növényi flavonoidok, enzimek (búzacsíra, brokkolicsíra, lucernacsíra) kiemelten szinergista hatású daganatellenes komplexe. A flavonoidok kiváló élettani hatását számos külföldi és hazai klinikai és laboratóriumi vizsgálat igazolja.

Flavonoidok a daganatos elváltozások ellen

A flavonoidok a fotoszintézisre képes növények másodlagos anyagcsere termékei, főleg az emésztő- és keringési rendszerben hatnak, és bélrendszerben szívódnak fel. 

A legtöbb flavonoid képes lehet olyan folyamatokat meggátolni, amelyek szerepet játszanak a daganatos elváltozások kialukálában, valamint a kemoterápia mellékhatásait is csökkenthetik. Ez egyrészt antioxidáns tulajdonságukkal, azaz a szabadgyököket lekötő, semlegesítő hatásukkal hozható összefüggésbe.

Másrészt a flavonoidok gyulladáscsökkentő és immunmoduláns tulajdonságai is jelentősek a rosszindulatú elváltozások kialakulásának megelőzésében. A különböző flavonoidok a dagantok fejlődését, osztódását, áttétképződését is képesek lehetnek megállítani.

Miben segíthetnek az enzimek?

Az enzimek olyan fehérjék, amelyek a szervezetben lezajló kémiai reakciók sebességét fokozzák (katalizálják).

A legkitűnőbb enzimforrásunk a növényi csíra. A pici magból, a nedvesség és a meleg hatására, óriási energiával tőr elő az új élet. A magok egy növény felneveléséhez szükséges hatalmas mennyiségű ENZIMET tartalmaznak, amely csírázáskor még inkább felszaporodik! Egészségünk múlik azon, hogy van-e elegendő enzim a szervezetünkben!

A gyógykezelések, a hiányos táplálkozás, és a betegségek is óriási mennyiséget emésztenek fel enzim-háztartásunkból, így idővel az egyensúly megbomlik, a szervezet egyre jobban ki van téve a súlyos betegségeknek.

A csíra tartalmazza az összes szükséges alkotóelemet, amire a szervezetnek szüksége van az egészséghez.

Tudta? Mikor a magból csíra lesz, C-vitamin tartalma a 27-szeresére duzzad, karotin tartalma 2 órai csírázás után mintegy 200%-al, B-vitamin tartalmuk 50%-al, E-vitamin tartalmuk 120%-al nő. A biocsírák 25%-al több energiát tartalmaznak mint a hús, de nem hízlalnak.

Legfontosabb enzimforrások

Brokkolicsíra

Hidrokinonglükozid tartalma megakadályozhatja a rák kialakulását és növekedését. Leghatásosabb
növényként említik a nyelőcső-, gyomor-, vastagbél-, végbélrák leküzdésében.

Kiemelkedően fontos szerepe lehet a tüdő-, prosztata-, valamint a hólyagrák legyőzésében is. Sulphoraphane-t tartalmaz, ami megakadályozza a rosszindulatú sejtburjánzást.

Búzacsíra

Kiváló forrása a többszörösen telített jótékony hatású növényi zsírsavaknak és olyan vegyületeknek, melyek
nagy szerepet töltenek be többek között a daganatos megbetegedések megelőzésében.

A klorofill segíti a vér oxigénszállítását, tisztítja a májat, egyensúlyban tartja a vérnyomást, elősegíti a vércukor szinten tartását, segíti az emésztést.

Lucernacsíra

A népgyógyászat, a köszvényben és vastagbélgyulladásban szenvedők gyógy-táplálékaként tartja számon.

Ásványi só tartalma lúgosítja a vért, tartalmaz többek között klorofillt, K- és B12-vitamint, mangánt, L-borostyánlősavat. Magas fehérjetaralommal bír.

Cyto Flavin 7 kapszula

Daganatellenes étrendkiegészítő

Növényi flavonoidok, enzimek (búzacsíra, brokkolicsíra, lucernacsíra) kiemelten szinergista hatású daganatellenes komplexe.

A flavonoidok hatása nagy segítséget nyújthat daganatos betegeknek, a hagyományos kezelések kiegészítéseként, kemoterápia mellékhatásainak csökkentésére, a daganatos betegségek megelozésére.

A Cyto Flavin 7 kapszula flavonoid tartalma a FLAVIN7 gyümölcseinek liofilizált koncentrátuma.

Válassza a természetes, Cyto Flavin 7 kapszulát, amely segít...

Összetevők:
Zselatin, Búzacsíra szárítmány, Brokkolicsíra szárítmány, Szőlő mag-héj szárítmány, Cirok mag-héj szárítmány, Szeder mag-héj szárítmány, Cseresznyehéj szárítmány, Ribizli mag-héj szárítmány, Bodza héj szárítmány, Szilva héj szárítmány, Almahéj szárítmány, Lucernacsíra szárítmány, színezék (titán-dioxid)

A kapszula széthúzható és a benne lévő tartalom anélkül is elfogyasztható.

Hatóanyagok az ajánlott napi bevitelben:
4 kapszulában
Össz polifenol 39,9 mg 
Ebből: flavonoid 27,9 mg

6 kapszulában
Össz polifenol 59,85 mg
Ebből: flavonoid 41,85 mg

A leghatékonyabb eredmény elérése érdekében a termék folyamos, kúraszerű (minimum 3-4 hónapos) fogyasztása ajánlott. Hosszú távú fogyasztását is javasoljuk, mert természetes összetevői jótékonyan hatnak a szervezetre, nem okoznak túladagolási tüneteket.

Javasolt alkalmazás: 2 x 2 kapszula/nap, valamint igény és szükség szerint max. 3 x 2-3 kapszula/nap

Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl. Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot!

Kiszerelések és csomagok

Flavin 7 Cyto

A csomag tartalma:
– 3 doboz Cyto Flavin 7+ kapszula

1 főre 67 napra elegendő (4 db kapszula/nap)

Most 25 500 Ft helyett mindössze

22 950 Ft!

Válassza a gazdaságosabb kedvezményesebb költséghatékonyabb 3 db-os csomagot, és takarítson meg 10%-ot!

Csak napi 342 Ft! Ez a legjobb ajánlat! 🙂

Cyto Flavin 7+ kapszula

1 főre 22 napra elegendő (4 db kapszula/nap)

Ára: 8 500 Ft

A Flavin 7 Cyto kiemelkedő minőségű és 100% természetes alapanyagokból készül, megfelel a legszigorúbb elvárásoknak és előírásoknak.

Garantáltan tiszta és rendezett gyártási környezet: a szennyeződések kizárva, Önt nem érhetik meglepetések! Ennek bizonyítéka HACCP tanúsítványunk, amely egy olyan magas minőségi és biztonsági kockázatelemző rendszer, ami az előírtaknak megfelelően biztosítja a termék előállításának rendezett, tiszta körülményeit.

A garancia, hogy folyamatosan, kimagasló minőségben készülnek termékeink a gyártósorokon! GMP tanúsítványunk, azaz „jó gyártási gyakorlat” kezeskedik efelől, amely a helyes feldolgozási folyamatokra és üzemeltetési gyakorlatra, gyártási körülményekre vonatkozó szigorú szabályozás! Enélkül szabályozatlan volna afolyamat, amely a termék útját végigkíséri, az alapanyagok előkészítésétől, a csomagolásig.

Termékeink állandó, kiemelkedő minősége garantált: így nem fordulhat elő, hogy alacsonyra kerül a mérce – Önt nem érheti csalódás! Az ISO 9001:2009-es szabvány biztosítja a gyártó minőségbiztosítással és minőségirányítással kapcsolatos magas szintű elvárásainak való megfelelést.

Ez a termék NEM „megfoghatatlan”! Termékünk forgalomba helyezését az Országos Gyógyszerészeti és Élelmiszer-egészségügyi Intézet engedélyezte és szakvéleményezte, így az Ön számára is elérhetővé vált ez a tesztelt, garantáltan adalék- és konzerváló anyagoktól mentes termék.

Kosár