fbpx

Az artemisinin az egynyári ürömben megtalálható flavonoid, amely rendkívül erős antioxidáns és immunerősítő anyag. A hagyományos kínai gyógyászatban több ezer éve alkalmazzák, főként daganatos megbetegedések ellen javasolt.

Szakértők becslése szerint 2030-ra a daganatos megbetegedések száma 26 millióra nő világszerte és évente 11,5 millió rák okozta haláleset várható. Azonban a daganat kialakulása sok esetben megelőzhető néhány étkezés és életmódbeli változás bevezetésével. Például az egynyári üröm alkalmazásával.

A artemisinin, avagy az egynyári üröm hatása a rákos sejtekre

Az artemisinin segítségével hatékonyan lehet a rákos sejteket elpusztítani, miközben az egészséges sejteket épségben hagyja. Ez a flavonoid a rákos sejtekben felhalmozódott vassal tud reakcióba lépni, aminek hatására nagy mennyiségű szabadgyököket szabadít fel.

Ezek a szabadgyökök pedig el tudják pusztítani a rákos sejteket. Ez amiatt történhet, hogy a rákos sejtek előszerettel fogyasztják a vasat, ezért nagy vasbevitel ajánlott az egynyári üröm alkalmazása mellett, hogy a hatásmechanizmus működni tudjon. Sőt, amikor ezt a vassal egy kezelésben de nem egyidejűleg beadták, a kutatók felfedezték, hogy 16 óra leforgása alatt a rákos sejtek 98%-a elpusztult, míg nélküle csak 28%-al csökkent a rákos sejtek száma.

Az artemisinin 55 fajta rák ellen

Az egynyári üröm gyógynövény hatását 55 féle rákos sejten vizsgálták meg. Megállapítást nyert, hogy kivonatának hatékonysága leginkább a leukémiában és vastalbélrák kezelésében mutatkozik meg, de a melanómában, mell-, petefészek-, prosztata-, máj- és veserákban gyógyításában is eredményes.

Továbbá arra a következtetésre jutottak, hogy a hatás megegyezik az eddig használt kemoterápiák hatásával, de azok mellékhatása nélkül. [1]

Az egynyári üröm immunerősítő hatása

Tudta? Az artemisinin felfedezéséért 2015-ben Dr. Tu Ju-ju gyógyszerész, vegyész professzort orvosi Nobel-díjjal jutalmazták. Már a 70-es évek elején megállapította, hogy az artemisinin vegyület képes tökéletesen kezelni például a malária vírus által okozott betegséget is. Az egynyári ürmöt továbbá lázas betegségek kezelésére is alkamazták. [2]

A koronavírus megjelenése továbbá rámutatott arra is, hogy az artemisinnek komoly vírusgátló hatásai is van. Az egynyári üröm kivonata gátolja a súlyos akut légzőszervi vírusok szaporodását.

Flavin 7 Egynyári üröm kapszula

Előidézi a rákos sejteknél a programozott sejthalált, gátolja a beteg sejtek ereződését, csökkenti a daganatsejtek osztódási képességét. Alkalmazása javasolt tüdő (C34), emlő (C50) és myeloid leukémia (C92) rosszindulatú daganatos betegségek kezelésére.

Válassza a természetes, Flavin 7 Egynyári üröm étrendkiegészítő kapszulát, amely...

Összetevők:
Artemisinin, (Artemisia Annua Leaf extract 98%), Flavin7 bioflavonoid komplex (vörös szőlő mag-héj szárítmány, cirok mag-héj szárítmány, feketeszeder mag-héj szárítmány, feketecseresznye héj szárítmány, feketeribizli mag-héj szárítmány, pirosribizli mag-héj szárítmány, szilva héj szárítmány, almahéj szárítmány), zselatin

Hatóanyag az ajánlott napi bevitelben (2 kapszula):
Artemisinin 588 mg
Össz polifenol: 33,2 mg +- 10%
ebből: -flavonoid 23,2 mg
ebből: -rezveratrol 0,016 mg

A leghatékonyabb eredmény elérése érdekében a termék folyamos, kúraszerű (minimum 3-4 hónapos) fogyasztása ajánlott. Hosszú távú fogyasztását is javasoljuk, mert természetes összetevői jótékonyan hatnak a szervezetre, nem okoznak túladagolási tüneteket.

Javasolt fogyasztás: 2×1 kapszula/nap
Igény esetén max.: 2×2 kapszula/nap

Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl. Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot!

Kiszerelések és csomagok

A  csomag tartalma:
– 1 doboz Flavin 7 Egynyári üröm kapszula (100 db-os)

1 főre 50 napra elegendő (2 db kapszula/nap)

29 990 Ft!

Csak napi 600 Ft! Ez a legjobb ajánlat! 🙂

Flavin 7 Egynyári üröm kapszula 30 db-os kiszerelés

A csomag tartalma:
– 1 doboz Flavin 7 Egynyári üröm kapszula (30 db-os)

1 főre 15 napra elegendő (2 db kapszula/nap)

10 990 Ft

A Flavin 7 Egynyári üröm kapszula kiemelkedő minőségű és 100% természetes alapanyagokból készül, megfelel a legszigorúbb elvárásoknak és előírásoknak.

Garantáltan tiszta és rendezett gyártási környezet: a szennyeződések kizárva, Önt nem érhetik meglepetések! Ennek bizonyítéka HACCP tanúsítványunk, amely egy olyan magas minőségi és biztonsági kockázatelemző rendszer, ami az előírtaknak megfelelően biztosítja a termék előállításának rendezett, tiszta körülményeit.

A garancia, hogy folyamatosan, kimagasló minőségben készülnek termékeink a gyártósorokon! GMP tanúsítványunk, azaz „jó gyártási gyakorlat” kezeskedik efelől, amely a helyes feldolgozási folyamatokra és üzemeltetési gyakorlatra, gyártási körülményekre vonatkozó szigorú szabályozás! Enélkül szabályozatlan volna afolyamat, amely a termék útját végigkíséri, az alapanyagok előkészítésétől, a csomagolásig.

Termékeink állandó, kiemelkedő minősége garantált: így nem fordulhat elő, hogy alacsonyra kerül a mérce – Önt nem érheti csalódás! Az ISO 9001:2009-es szabvány biztosítja a gyártó minőségbiztosítással és minőségirányítással kapcsolatos magas szintű elvárásainak való megfelelést.

Ez a termék NEM „megfoghatatlan”! Termékünk forgalomba helyezését az Országos Gyógyszerészeti és Élelmiszer-egészségügyi Intézet engedélyezte és szakvéleményezte, így az Ön számára is elérhetővé vált ez a tesztelt, garantáltan adalék- és konzerváló anyagoktól mentes termék.

FIGYELMEZTETÉS! A termékek alkalmazása előtt forduljon szakemberhez!

A jelenleg hatályos jogszabályokat betartva, a termékek egészségre gyakorolt hatásairól leírást nem közölhetnénk!
A könnyebb tájékozódásért, a termékekben található összetevők és hatóanyagok alapján az interneten megtalálható leírások alapján gyűjtöttünk össze rövid tájékoztatót!

Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek. Egyetlen termékünk sem helyettesíti a megfelelő szakorvosi diagnózist, és az esetleges gyógyszeres kezelést! Orvosi szakkezelésekkel kapcsolatos információt nem nyújtunk!

A webáruházban olvasható leírások nem a termékek reklámozását szolgálják, hanem a gyártó által adott általános tájékoztatók, illetve az interneten közzétett, az adott hatóanyagokról publikált cikkekből ollózott idézetek. A jogszabályok alapján, az étrend-kiegészítők nem alkalmasak betegségek, és a szervezet működési zavarainak gyógyítására. Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb) és reklámozásukra az élelmiszereknél megfogalmazott általános előírásokat kell alkalmazni.

Ennek megfelelően a termékek jelölése, megjelenítése és hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az étrend-kiegészítő betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van. Webáruházunk nem foglalkozik, nem foglalkozhat gyógyítással!
Amennyiben termékeinket gyógyászati céllal kívánja felhasználni, úgy előtte kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét.
Minden esetben figyelmesen olvassa el a termék csomagolásán lévő illetve a termékhez mellékelt tájékoztatót!

Konzultáljon kezelőorvosával, mielőtt bármiféle étrend-kiegészítőt fogyasztana: diagnózis felállítása az ő feladata!

Kosár