fbpx

A Flavin 7 daganatellenes ital gyümölcsökből kivont flavonoidok, növényi antioxidánsok koncentrátuma. A flavonoidok elsősorban a növényekben megtalálható vegyületek, amelyeket a növények főként saját életük meghosszabbítására állítanak elő. Céljuk ezzel nem más, mint például az olyan stresszhatásoktól való védelem, mint a csapadékhiány vagy a túl magas hőmérséklet.

De hasonló hatással van az emberi szervezetre is, a flavonoidok segítik a sejtek aktivitásának szabályozását és a szabad gyökök elleni küzdelmet, amelyek oxidatív stresszt okoznak a szervezetben. Antioxidánsok hatásuk miatt segítenek a szervezetnek leküzdeni a potenciálisan káros molekulákat, amelyek bejuthatnak a szervezetbe.

A flavonoidok csodálatos ereje

Ezek a növényi vegyületek nem csak az ételünk ízét és színét gazdagítják, de egészségünk megőrzésében is fontos szerepet játszanak. A flavonoidok antioxidáns tulajdonságokkal bírnak, ami segít a szervezetünkben keletkező káros szabadgyökök semlegesítésében. Ezáltal csökkentik a krónikus betegségek, mint például a szív- és érrendszeri megbetegedések, vagy a rák kialakulásának kockázatát. Ezenkívül a flavonoidok segítenek a gyulladások csökkentésében, erősítik az immunrendszert és javítják az agyműködést.

Flavonoidok: A természet védelmezői a rák ellen!

A flavonoidok, a természet különleges vegyületei, a rákkal szembeni védekezés élvonalában állnak. Kutatások kimutatták, hogy ezek a vegyületek segítenek a rákos sejtek növekedésének gátlásában és a káros szabadgyökök semlegesítésében. Ezzel a természetes fegyverrel megvédhetjük magunkat a rák kockázatától és támogathatjuk egészséges életmódunkat.

Rezveratrol: Az életelixír a szívnek és a sejteknek

A rezveratrol nem csupán egy vegyület; az a természet ajándéka az egészségünknek. Tudományos kutatások bizonyítják, hogy segíti a szív- és érrendszeri egészség megőrzését és erősíti szervezetünk védekezését a rákos megbetegedésekkel szemben. Ez a csodálatos antioxidáns védelmet nyújt a káros szabadgyökök ellen, támogatva ezzel az egészséges élettartamot.

Válasszuk a flavonoidok és a rezveratrol erejét az egészségünk érdekében!

Flavin 7 daganatellenes ital

Antioxidáns védelem a hétköznapokban!

Gyümölcsökből kivont flavonoidok, növényi antioxidánsok koncentrátuma. A Flavin 7 daganatellenes italok legfontosabb tulajdonsága a betegség megelőző hatás, mely a készítmény páratlan antioxidáns hatásából következik. 
 
Ha természetes úton szeretné erősíteni az immunrendszerét és küzd a rákos vagy daganatos megbetegedések ellen, a Flavin 7 daganatellenes ital az Ön számára készült. Azoknak is ajánljuk, akik a szív- és érrendszeri egészségüket szeretnék javítani természetes úton.

Vörös szőlő: Csökkenti a vérnyomást és a koleszterinszintet.

Fekete ribizli: Gazdag vitaminokban és antioxidánsokban

Fekete cseresznye: Kitűnő vértisztító és fájdalomcsillapító

Fekete szeder: Antioxidáns és immunerősítő

Bodza: Kiváló ásványi anyag- és vitamintartalom

Szilva: Erősíti az emésztést és csökkenti a vérnyomást.

Kökény: Daganatmegelőző és immunerősítő

Válassza a természetes, Flavin 7 daganatellenes italt, amely...

Összetevők:
vörös szőlőlé, feketeszeder lé, feketecseresznye lé, fekete ribizli lé, bodzalé, szilvalé, kökénylé, antocianidin (enocianin), édesítőszer: Stevia rebaudiana, Bertoni levél extract (Steviol- glikozid 95 %, E 960, REB-A)

Hatóanyag az ajánlott napi bevitelben (50 ml):
Össz polifenol 2000 mg
Ebből flavonoid 1545 mg
Antioxidáns (ORP) -400 mV

A leghatékonyabb eredmény elérése érdekében a termék folyamos, kúraszerű (minimum 3-4 hónapos) fogyasztása ajánlott. Hosszú távú fogyasztását is javasoljuk, mert természetes összetevői jótékonyan hatnak a szervezetre, nem okoznak túladagolási tüneteket.

Javasolt fogyasztás: 50 ml/nap, valamint igény és szükség szerint 100-200 ml/nap, több alkalomra elosztva

Fogyasztás előtt rázza fel! Étkezés előtt kb. 15-20 perccel ajánlott a bevétele! Néhány percig a szájban, nyelv alatt tartsa, így hatékonyabb a felszívódás!

Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl. Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot!

Felbontás után hűtőszekrényben tartandó! 

Kiszerelések és csomagok

A daganatellenes kúracsomag tartalma:
– 2 x Flavin 7 daganatellenes ital 7x100ml

1 főre 28 napra elegendő (50 ml/nap)

Most 22 000 Ft helyett mindössze

19 800 Ft!

Válassza a gazdaságosabb kedvezményesebb költséghatékonyabb 14x100 ml-ert tartalmazó csomagot, és takarítson meg 10%-ot!

Napi 707 Ft! Ez a legjobb ajánlat! 🙂

Flavin 7 ital 7x100ml

A csomag tartalma:
– Flavin 7 daganatellenes ital 7x100ml

1 főre 14 napra elegendő (50 ml/nap)

11 000 Ft

Flavin 7 ital 100ml

A csomag tartalma:
– Flavin 7 daganatellenes ital 100ml

1 főre 2 napra elegendő (50 ml/nap)

2 500 Ft

Termékeink kiemelkedő minőségűek és 100% természetes alapanyagokból készülnek, megfelelnek a legszigorúbb elvárásoknak és előírásoknak

Prémium gyártási környezet

A HACCP tanúsítvány magas minőségi, biztonsági kockázatelemző rendszer, ami az előírtaknak megfelelően biztosítja a termékgyártás rendezett, tiszta körülményeit.

Kimagasló gyártási minőség

GMP tanúsítvány garantálja a termékek helyes feldolgozási folyamatát, üzemeltetési gyakorlatát és a gyártási körülményekre vonatkozó szigorú szabályozást!

Állandó termék
minőség

Az ISO 9001:2009-es szabvány biztosítja a gyártó minőségbiztosítással és minőségirányítással kapcsolatos magas szintű elvárásainak való megfelelést.

Engedélyeztetett termékek

A összes termékünk a forgalomba helyezését az Országos Gyógyszerészeti és Élelmiszer-egészségügyi Intézet engedélyezte és szakvéleményezte.

FIGYELMEZTETÉS! A termékek alkalmazása előtt forduljon szakemberhez!

A jelenleg hatályos jogszabályokat betartva, a termékek egészségre gyakorolt hatásairól leírást nem közölhetnénk!
A könnyebb tájékozódásért, a termékekben található összetevők és hatóanyagok alapján az interneten megtalálható leírások alapján gyűjtöttünk össze rövid tájékoztatót!

Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek. Egyetlen termékünk sem helyettesíti a megfelelő szakorvosi diagnózist, és az esetleges gyógyszeres kezelést! Orvosi szakkezelésekkel kapcsolatos információt nem nyújtunk!

A webáruházban olvasható leírások nem a termékek reklámozását szolgálják, hanem a gyártó által adott általános tájékoztatók, illetve az interneten közzétett, az adott hatóanyagokról publikált cikkekből ollózott idézetek. A jogszabályok alapján, az étrend-kiegészítők nem alkalmasak betegségek, és a szervezet működési zavarainak gyógyítására. Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb) és reklámozásukra az élelmiszereknél megfogalmazott általános előírásokat kell alkalmazni.

Ennek megfelelően a termékek jelölése, megjelenítése és hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az étrend-kiegészítő betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van. Webáruházunk nem foglalkozik, nem foglalkozhat gyógyítással!
Amennyiben termékeinket gyógyászati céllal kívánja felhasználni, úgy előtte kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét.
Minden esetben figyelmesen olvassa el a termék csomagolásán lévő illetve a termékhez mellékelt tájékoztatót!

Konzultáljon kezelőorvosával, mielőtt bármiféle étrend-kiegészítőt fogyasztana: diagnózis felállítása az ő feladata!

Kosár