Blogbejegyzéseink
Homoktövis – a homok aranya
A homoktövisnek kiemelkedő a C-vitamin tartalma, mely a citrom C-vitamin tartalmának a tízszerese. E-vitamin tartalma magasabb, mint a búza, kukorica és szójabab E-vitamin tatalma. De megtalálható benne az A-vitamin is, továbbá tartalmaz almasavat, mannitot, zsíros olajakat, flavonoidokat.
5 perc olvasási idő
A közlekedési rendőr a szervezetünkben: a CINK
A cink létfontosságú szerepet tölt be a vércukorszint szabályozásban, ellenőrzi és szabályozza az anyagcsere folyamatokat, több mint 120 metalloenzim szerkezeti elemeként részt vesz a nukleinsavak és a fehérjék szintézisében
14 perc olvasási idő
Csalán, a tisztítókúra alapja
A csalán leveleiben találunk vitaminokat (bétakarotint, C, B, és K-vitamint), flavonoidokat, klorofillt, vasat, kalciumot és káliumot. A gyökere tartalmaz szterolokat, lignánokat, poliszacharid fehérje polimert.7 perc olvasási idő
Tartós fogyás? Nem álom! Koplalás helyett most itt a Slim FLAVIN 7!
Kevés olyan embert ismerünk, aki ne fogadná meg minden évben, hogy búcsút int a fölösleges kilóknak, és végre jól érzi majd magát a bőrében. De ne áltassuk magunkat, hiszen a fogyás nem egy könnyű dolog. Még ha sikerül is időszakosan megszabadulni a súlyfeleslegtől, ha kicsit is fellélegzünk vagy engedünk a kontrollból, a kínok árán elért eredmény úgy válik köddé, mintha soha nem is sikerült volna elérni. 14 perc olvasási idő
A sejten belülre juttatott cink sikeresen képes gátolni a vírus szaporodását
A cink mindenhol jelen van az emberi szervezetben. Létfontosságú nyomelem, szerepet játszik a sejtosztódásban, a sejtnövekedésben, az idegrendszer megfelelő működésében, illetve az immunerősítésben.
9 perc olvasási idő
Mit árul el a haj az immunrendszer állapotáról?
A haj, a bőr, a köröm állapota sokat elárulhat az immunrendszer erősségéről. Ha hullik, ha korpásodik vagy ha túl hamar zsírosodik, kezdjen el oda figyelni!
9 perc olvasási idő
Magnézium: elengedhetetlen, mégsem termeli a szervezetünk
A magnézium több, mint 300 a testünkben zajló biokémia reakcióhoz szükséges. Rendszeres fogyasztása megőrzi a szív- és érrendszer, valamint a csontok erősségét, támogatja az immunrendszer működését, az izommunkát és az idegi funkciókat, szabályozza a vércukorszintet és a vérnyomást.
9 perc olvasási idő
Top10 nyomelem forrás
A nyomelemek feladata, hogy biztosítsák a biokémiai reakciók és folyamatok normál lefolyását.
3 perc olvasási idő
Oregánó, a boldogság fűszere és a természet antibiotikuma
Az oregánó antibakteriális hatással rendelkezik, erősíti az immunrendszert. Fájdalomcsillapító, érzéstelenítő és görcsoldó hatással is rendelkezik.
4 perc olvasási idő
Cékla, amit ne csak savanyúságként fogyasszunk
Leginkább savanyúságként fogyasztjuk, azonban rendkívül jó hatással van szervezetünkre, rengetegféleképpen el is készíthető és nagyon finom is a cékla.
7 perc olvasási idő
Gránátalma, több mint csak egy gyümölcs
A gránátalma levét évezredek óta használják gyógyításra. Erős antioxidáns hatással bír, magas a C-vitamin tartalma, segíti az emésztést, gyulladáscsökkentő, védi a szívet, rákellenes és vírusellenes hatású.
7 perc olvasási idő
Gyomorbajok esetén a bazsalikom a bajnok
A bazsalikomnak is vannak gyógyhatásai, mindenekelőtt emésztési zavarokban, nyugtalan gyomor esetén vesszük jó hasznát
4 perc olvasási idő