fbpx

INGYENES SZÁLLÍTÁS 25 000 FT FELETT | OLCSÓ SZÁLLÍTÁS 15 000 FT FELETT

INGYENES SZÁLLÍTÁS 25 000 FT FELETT | OLCSÓ SZÁLLÍTÁS 15 000 FT FELETT

Immunerősítő komplex – Double Protect (2x120db)

Az immunerősítő komplex tartalmazza a legfontosabb immunerősítő anyagokat, amikkel megvédheti az Ön és családja egészségét: C-vitamin, D-vitamin, cink, magnézium, szelén, Quercetin, réz, hesperidin. Kettős hatás – vitamin és ásványi anyag komplex egyben.

Az immunrendszer támogatásában és a vírusokkal szembeni védekezőképesség javításában számos vitamin, ásványi anyag és nyomelem játszik szerepet.

19.800 Ft

Támogassa immunrendszerét a legfontosabb vitaminokkal és ásványi anyagokkal egyszerre. Válassza az Immunerősítő komplex – Double Protect étrend-kiegészítő megoldásunkkal, amely segít

 • a vírusokkal szembeni védekezőképesség javításában,
 • növelni a gyógyulás esélyét,
 • minimalizálni a fertőzés kritikus lefolyását,
 • kiegyensúlyozni az immunválaszt a megbetegedések során
 • erősíteni az immunrendszert.

Összetevői:
Magnézium-karbonát, Cink-acetát, Sophora Japonica L. kivonat (Quercetin 98%), Keserű narancs kivonat (Hesperidin 90%), D3-vitamin (D3 100 000 NE/g), Réz II. szulfát, Na-szelenit, kapszula borítása: zselatin, színezék: titán-dioxid.

Hatóanyagok az ajánlott napi bevitelben:

 • Magnézium 375 mg *NRV 100%
 • Quercetin 50 mg
 • Hesperidin 36 mg
 • D3-vitamin 4000 NE
 • Cink 20 mg
 • Réz 2 mg
 • Szelén 100 µg

Mint minden anyagnak, amit a szervezetünkbe beviszünk, a Double Protect-nek is időre van szüksége, hogy teljes hatását a lehető legjobban kifejtse. Ezért a legjobb eredmények elérése érdekében nagyobb kiszerelésben a terméket kedvezménnyel rendelheti meg.

Javasolt fogyasztás: 2×1 kapszula/nap

Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl. Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot!

Fizetési lehetőségek:

– Fizetés Barion keresztül, bankkártyával: Biztonságos, kétlépcsős hitelesítéssel, a regisztráció nem kötelező. A Barion szerverek biztonságát a Magyar Nemzeti Bank (engedély száma: H-EN-I-1064/2013) előírása szerint alakították ki.

– Fizetés Stripe-on keresztül, bankkártyával: Biztonságos, kétlépcsős hitelesítéssel. Az itt megadott bankkártya-adatait egy titkosított csatornán keresztül, kódoltan továbbítja a rendszer a Stripe számára. A Stripe a 2. legnagyobb fizetési szolgáltató a világon.

– Utánvétes fizetés: A fizetés a futárnál (GLS futárszolgálat) történik készpénzzel vagy bankkártyával. Az utánvét díja 300 Ft.

Házhozszállítás GLS futárszolgálattal:

A GLS megbízható partnerünk a szállításában, így garantáljuk, hogy a választott csomag mindig megérkezik a megadott helyre.

A kiszállítási díj 15.000 Ft alatti vásárlás esetén 1.500 Ft, 15.001 Ft és 25.000 Ft között 750 Ft, 25.000 Ft feletti vásárlás esetén INGYENES.

A megrendelt terméket a GLS 3 munkanapon belül megkísérli házhoz szállítani a megadott szállítási címre. A 3 munkanapon belüli szállítási határidő csak akkor érvényes, ha a megrendelő elérhető az általa megadott szállítási címen a szállítás napján. A szállítási díj két kézbesítési kísérletet tesz lehetővé, amennyiben az első kézbesítés nem volt sikeres, a GLS futár írásos értesítőt hagy a címzettnél. Ha a címzett nem jelentkezik a GLS futárszolgálatnál, a futárszolgálat 5 napon belül még kétszer megkíséreli a csomag kikézbesítését. Ha egyik alkalommal sem sikerült a kézbesítés, akkor visszaszállítja a csomagot a Vita Crystal Slovakia s.r.o.-nak. Ebben az esetben ügyfélszolgálatunk felveszi Önnel a kapcsolatot.

Egyéb fontos tudnivalók a szállítással kapcsolatban:

– Külföldre sajnos nem áll módunkban kiszállíttatni. A futárszolgálattal történő kiszállítások és azok költségei csak Magyarország területére vonatkoznak.

– A házhozszállítás minden esetben 9-17 óra között történik. Ezért kérjük, hogy olyan címre kérje a csomagot, ahol a fenti időintervallumban elérheti futárunk! Amennyiben első alkalomra a kiszállítás mégis sikertelen, úgy a futár ennek tényéről értesítést hagy, majd legfeljebb két alkalommal ismét kísérletet tesz a csomag kézbesítésére.

– A futárszolgálattal történő akadálytalan kapcsolatfelvétel céljából kérjük mindig olyan telefonszámot adjon meg, melyen a futár elérheti Önt!

Immunerősítő komplex
a szervezet védelmében

Az immunrendszer támogatásában és a vírusokkal szembeni védekezőképesség javításában számos vitamin, ásványi anyag és nyomelem játszik szerepet. Különösen fontos a C- és a D-vitamin, továbbá a megfelelő cinkbevitel, amelyek kiemelt szerepet játszhatnak a légúti fertőzésekkel szemben. A magnézium segít a D-vitamin hasznosulásában, míg a szelén intenzívebbé teheti a szervezet védekezési mechanizmusát. A Quercetin flavonoid megakadályozhatja a vírus tovább szaporodását a szervezetben. A réz antiminkrobiális és a hesperidin gyulladáscsökkentő hatása révén pedig segíhetnek a gyorsabb felépülésben.

Összeválogattuk tehát a legfontosabb immunerősítő anyagokat, amikkel megvédheti az Ön és családja egészségét.

A D-vitamin hiány kétszeresére növeli a vírusfertőzés valószínűségét

Az optimális D-vitamin szint 40 ng/ml felett van, azonban ha ez az érték 38 alá süllyed, kétszer akkora a vírus és a légúti fertőzés eselye, a beteg napok száma pedig ötszörösére emelkedhet. Magyarországon az átlag érték csupán 26.5, ami elég alacsonynak tekinthető. Tehát elmondható a napi fokozott D-vitamin bevitelre szükség van. (Ha szeretne többet olvasni a D-vitamin szerepéről a betegségek megelőzésében, itt teheti meg.)

Tudta? A D-vitamin megfelelő hasznosulásához más ásványi anyagok is szükségesek. A magnézium és a D-vitamin kölcsönhatásban állnak: a napfény vitamin felszívódásához magnézium szükséges, míg az cserébe fokozza a napfény vitamin hasznosulását.

A cink nagyban befolyásolhatja a gyógyulási folyamatot vírusfertőzés esetén

cink fogyasztása a fertőzés minden szakaszában jelentősen növelheti a gyógyulás esélyét, minimalizálhatja a fertőzés kritikus lefolyását.

Fogyasztása kiegyensúlyozhatja az immunválaszt a vírusos megbetegedések során. Gátolhatja a gyulladást elősegítő citokinek felszabadulását, ami azért is nagyon hasznos, mert a súlyos fertőzés pontosan ezeknek a citokineknek köszönhető.

Cinkpótlással a gyulladásos betegségek súlyos előrehaladása megelőzhető és visszafordítható, különösen a tüdőt érintő betegségek esetében.

A Quercetin az emberi szervezet védelmének kulcsa

A Quercetin védelmet nyújthat a vírusok ellen úgy, hogy annak szaporodását a szervezetben gátolja, továbbá megakadályozhatja azt, hogy más sejteket fertőzzön meg.

Erőteljes antioxidáns hatású, amely kisöpri a szervezetből a káros szabadgyököket, ami az emberi sejtek anyagcseréjének mellékterméke. A szabadgyök károsíthatja az emberi DNS-t és fő okozója az öregedéssel együtt járó testi és agyi funkciók csökkenésének. Továbbá számos krónikus betegség (pl.: daganatos betegségekben, immunrendszerrel kapcsolatos elváltozásokban, zsírmájban, epekőbetegségben, gyulladásos bélbetegségekben) kialakulásában jelentős szerepe van a szabad gyök–antioxidáns egyensúly eltolódásának.

Plusz kiegészítők az optimális védekezéshez

Hesperidin

A hesperidin klasszikus világszerte sokáig használt, kiváló biztonsági profilú növényi gyógyszer, amelyet antioxidánsként és gyulladáscsökkentőként is alkalmaznak. Jelentős mennyiségben a narancs és citrusfélék külső héjában található. 
 
Képes lehet blokkolni a vírust úgy, hogy bejut a gazdasejtekbe ACE2 receptorokon keresztül, amelyek megakadályozhatják a fertőzést. Gyulladáscsökkentő hatása miatt segíthet a citokin vihar elkerülésében.

Réz

A legtöbb nehézfémnek antimikrobiális hatása van, azonban a réznek van egy szabad elektronja a külső elektronhéjon, amelynek köszönhetően kiváló vezetővé válik.
 
Amint egy mikróba landol egy rézzel bevont felületen, azonnal ionok milliói kezdik őt bombázni, amelyek felsértik a sejtfalat vagy a vírus külső burkát és a bennük lévő fertőző RNS-eket, esetleg DNS-eket rendkívül gyorsan elpusztíthatják. 

Szelén

A szelén immunrendszer erősítő tulajdonsággal bír, illetve számos, a kórokozók elleni védekezéshez szükséges folyamat intenzívebben zajlik szelén jelenlétében. Vírusos, bakteriális fertőzések kapcsán a szelénnek régebb óta ismert szerepe van, mind a megelőzés, mind pedig a gyógyítás vonatkozásában.

Immunerősítő komplex - Double Protect

A szervezet védelmében

Az immunrendszer támogatásában és a vírusokkal szembeni védekezőképesség javításában számos vitamin, ásványi anyag és nyomelem játszik szerepet. Összeválogattuk a legfontosabb immunerősítő anyagokat, amikkel megvédheti az Ön és családja egészségét: C-vitamin, D-vitamin, cink, magnézium, szelén, Quercetin, réz, hesperidin.
 
Kettős hatás – vitamin és ásványi anyag komplex egyben. Erősítse immunrendszerét minden nap!

A 100% természetes Immunerősítő komplex - Double Protect, amely segít...

Összetevői:
Magnézium-karbonát, Cink-acetát, Sophora Japonica L. kivonat (Quercetin 98%), Keserű narancs kivonat (Hesperidin 90%), D3-vitamin (D3 100 000 NE/g), Réz II. szulfát, Na-szelenit, kapszula borítása: zselatin, színezék: titán-dioxid.

Hatóanyagok az ajánlott napi bevitelben:

 • Magnézium 375 mg *NRV 100%
 • Quercetin 50 mg
 • Hesperidin 36 mg
 • D3-vitamin 4000 NE
 • Cink 20 mg
 • Réz 2 mg
 • Szelén 100 µg

Mint minden anyagnak, amit a szervezetünkbe beviszünk, a Double Protect-nek is időre van szüksége, hogy teljes hatását a lehető legjobban kifejtse. Ezért a legjobb eredmények elérése érdekében nagyobb kiszerelésben a terméket kedvezménnyel rendelheti meg.

Javasolt fogyasztás: 2×1 kapszula/nap

Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl. Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot!

Kiszerelések és csomagok

Immunerősítő komplex - Double Protect 2x120 db

Tartalma:
– 1 doboz 2×120 db-os Immunerősítő komplex – Double Protect

1 főre 120 napra elegendő (2 db kapszula/nap)

Ára: 19 800 Ft

Immunerősítő komplex - Double Protect 2x30 db

A csomag tartalma:
– 1 doboz 2×30 db-os Immunerősítő komplex – Double Protect

1 főre 30 napra elegendő (2 db kapszula/nap)

Ára: 5 400 Ft

A Immunerősítő komplex - Double Protect kapszuláink kiemelkedő minőségű és 100% természetes alapanyagokból készül, megfelel a legszigorúbb elvárásoknak és előírásoknak.

Garantáltan tiszta és rendezett gyártási környezet: a szennyeződések kizárva, Önt nem érhetik meglepetések! Ennek bizonyítéka HACCP tanúsítványunk, amely egy olyan magas minőségi és biztonsági kockázatelemző rendszer, ami az előírtaknak megfelelően biztosítja a termék előállításának rendezett, tiszta körülményeit.

A garancia, hogy folyamatosan, kimagasló minőségben készülnek termékeink a gyártósorokon! GMP tanúsítványunk, azaz „jó gyártási gyakorlat” kezeskedik efelől, amely a helyes feldolgozási folyamatokra és üzemeltetési gyakorlatra, gyártási körülményekre vonatkozó szigorú szabályozás! Enélkül szabályozatlan volna afolyamat, amely a termék útját végigkíséri, az alapanyagok előkészítésétől, a csomagolásig.

Termékeink állandó, kiemelkedő minősége garantált: így nem fordulhat elő, hogy alacsonyra kerül a mérce – Önt nem érheti csalódás! Az ISO 9001:2009-es szabvány biztosítja a gyártó minőségbiztosítással és minőségirányítással kapcsolatos magas szintű elvárásainak való megfelelést.

Ez a termék NEM „megfoghatatlan”! Termékünk forgalomba helyezését az Országos Gyógyszerészeti és Élelmiszer-egészségügyi Intézet engedélyezte és szakvéleményezte, így az Ön számára is elérhetővé vált ez a tesztelt, garantáltan adalék- és konzerváló anyagoktól mentes termék.

Hasonló termékek

Jód – Iodine Max Flavitamin (30db)

4.000 Ft

133,3 Ft / kapszula

Flavin7 Q10 + Quercetin 30 kapszula

10.800 Ft

360 Ft / kapszula

Ionizált cink ital – ZinQue (5x100ml)

43.900 Ft

878 Ft / 10 ml
Kosár